Sezim Ortalygy
Чикен хаус
4.4
Ваши любимые сочные куриные крылышки
Позвонить
Вакансии
4.4
ЕИ
Елена Исмаилова
Сотрудники внутри заведения говорят что ожидание 15-20 минут, дрим столам уже принесли что пришли после нас. Мы уже ожидаем 35 минут и всё ещё нету результата. Сидим ждём дальше настроение испорчено, сотрудники грубияны.
Диана Турдалиева
Просто ужас 🤦🏼♀️ бірінші рет келген едік бир заказды 52 минут куттік. Куткен заказ піспеген каны агып тур. Тегін беріп жаткандай кассирлері калай сөйлеу керек екенінде білмейді келуге турарлык жер емес…
QA
Quanysh Atabayev
Кызмет сапасы жаксы керемет денгейде.чикендеры куштты сочный бары жаксы келып карындарыныз тойдырып отбасылык келып демалатын керемет жер барлыктарынызга келуды усынамын
Нурсултан Калдыбай
Қаладағы ең жақсы чикен деп всегда келетін едім досыммен, семьяма алатынмын всегда, бүгінде келдім но өкінішке орай тұрып қалған чикенді жылытып беріп жатыр, қатып қалған сарғайып кеткен сразу байқалып тұр, клиент ақшасын төлеп алып жатырма пайданы ойлап тұрып қалған тағамды бермей свежий дайындап беру кк, если отравление болса жауапкершілік кімнің мойнында болады? Енді келмеймін 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
12 февраля 2026, официальный ответ
Нурсултан, пікіріңіз үшін рахмет. Сіздің біздің тұрақты қонағымыз болғаныңыз біз үшін өте маңызды…
кеше күндіз заказ бергенмін На кассе Бір жігіт тұрды алсаң ал алмасаң қой дегендей жақтырмай хотя тамақтанайын деп келгенмін енді жеп жастам арасының бәрі шаш шаш . Адамға қалай болса солай қызмет жасайсыздар сосын сақал Мұрттарыңызды алсаңдаршы !
Айнур
Заказали крылышки, оплатили 2000 ₸ за быструю доставку, но ресторан отправил пешего курьера. Еда шла 40 минут, вместо 20 мин и полностью остыла. Сотрудники ответили грубо, пообещали «разобраться» и перестали брать трубку. Доставка ужасная, отношение к клиентам нулевое. Не рекомендую.
Жадыра Сарсекбаева
Самый вкусный гриль сочный
Guldana Zhusip
Самое худшее обслуживание которое я видела за 20 лет своей жизни,получается заказываем чиккен в сезим 1 порцию в 09:24 утра,прошло ровно 30 мин и они просто ходили туда и сюда как ни в чем не бывало, именно Официантка по имени Улжан обслужила нас,И ПОСЛЕ ТОГО как мы спросили про наш заказ у нее она сразу же принесла получается наш заказ уже было готово,а они просто так забыли наш заказ…Боже мой,еще про это делаем замечание официанткам они еще нагло хамят в ответ,что бы еще раз мои ноги были тут….в жизни больше не приду сюда
30 августа 2025, официальный ответ
Ардақ, спасибо за ваш отзыв 🙏 Приносим искренние извинения за доставленные неудобства. Мы обязатель…
zhań💕
Сезым — очень классное место для быстрого перекуса. Еда вкусная, готовят быстро, что удобно, когда не хочется долго ждать. Порции нормальные, всё свежее. Особенно понравилось, что можно просто зайти, быстро поесть и идти дальше. Персонал вежливый, атмосфера простая и комфортная. В целом, отличное место, если хочется чего-то вкусного и недорого Спасибо кассиру Улжан!
сегодня, официальный ответ
zhań💕, здравствуйте. Благодарим за ваш отзыв и оценку 💛 Приходите ещё, будем только рады🤝
АӘ
Аяулым Әбдіқалық
Чикен лаваштары өте дәмді 😋офитцанттары да өте жақсы сөйлейді , кассир Ұлжан өте жақсы қарсы алып алды рахмет көп көп 🥰🥰😘
23 марта 2026, официальный ответ
Ұлжан, пікіріңе рақмет! Өзіңнің аккаунтыңмен жазбағаныңа шүкір :)
Назгул Омархан
Чикендері өте дәмді обслуживание өте керемет берген заказым ыстықтай уақытымен келді, бұйырса тағы да келеміз🫶🏻
23 марта 2026, официальный ответ
Назгул, пікіріңіз үшін рақмет. Келіңіз, біз тек қуана-қуана қарсы аламыз!
Ғалия Кеңесбек
Өте жақсы кафе чикендері лаваштары пицца сушиларыда өте дәмді ұнайды қызметкерлеріде өте керемет қарсы алды😍😍🫶🏻
23 марта 2026, официальный ответ
Ғалия, пікіріңізге рақмет, сізді әрдайым күтіп алуға қуаныштымыз!🫶🏻
АЕ
Аяулым Ералы
Обслуживание 0, Заведение май сасиды, администратор кыздар Баска залга отыргызгылары келмиды! Ужас просто, хотя вкусный болганы ущын гана келемыз! Теперь ни шагу, кызметкерлерынызден оте коп клиент жогалтасыздар
23 марта 2026, официальный ответ
Аяулым, сәлеметсіз бе! Осындай жағымсыз жағдай үшін шын жүректен кешірім сұраймыз. Бұл мәселені мінд…
Мариям Кайратова
обслуживание просто ужасный!!!! подругам екеумыз жиналмаган орынга отырып калып едык оффтар сразу аларып шыкты и заказ алмай ЗАКАЗДЫ КАССАГА БАРЫП БЕРЕСЫНДЕР деп айтты гость ка сен деп сенсыреп тур администрация оффтармен жумыс жасаса дурыс болар еды
12 марта 2026, официальный ответ
Мариям, сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рақмет. Сізде осындай жағымсыз әсер қалғанына шын жүректен кешір…
Жадыра Камалбек
Подругам екеуміз қарнымыз ашыып барғанбыз, обслуживание, чикен бәрі топ топ, чикен жеу үшін тек осы жақа келеміізз, советую всем❤️5000тг ге смело баруға болады
16 марта 2026, официальный ответ
Жадыра, бізді таңдағаныңыз үшін үлкен рақмет, сізді әрдайым күтеміз!
ЖУ
Жадыра Урисбаева
Чикендері өте дәмді ыстықтай келеді офисант қыз жігіттері молодец қай уақытта барсақта күліп қарсы алады Нұрдаулет деген жігітке рахмет сол үшін 5 жұлдыз 🌟☺️
SQ
Sultan Qydyrali
Керемет барлығы офицанттарыда жақсы қарсы алды барлығы дәмді болды түнгі 2 3 те келсекте жақсы қарсы алады рахмет барлығына 😋😋
2gis 2гис
ПОСТАЯННО ГРИЛЬ,ЧИККЕН САМСАСЫН АЛАМЫН. ӨТЕ ДӘМДІ ӘРІ БЕРЕКЛДІ АДАЛ
29 марта 2026, официальный ответ
2gis, осындай сеніміңіз үшін үлкен рақмет! ❤️ Гриль мен чикен, самсамыз сізге ұнайтынына өте қуанышт…
ДП
Диана Пердебай
Чикендері өте керемет дәмді заказ берсең тез әкеліп береді😍😋
23 марта 2026, официальный ответ
Диана, пікіріңізге рақмет, біздің қызметкерлер маквин секілді ғой, вууум вууум!
НМ
Нурбакыт Маханов
Оте жаксы кафе чикендері лаваштары пицца сушиларыда өте дэмді унайды 🔥
11 марта 2026, официальный ответ
Нурбакыт, пікіріңізге рақмет! Сізді тағы да күтеміз!
NA
Nodirbek Abrayev
Очень вкусно каждый день беру всем советую номер один в Казахстане!
6 марта 2026, официальный ответ
Nodirbek, спасибо вам большое за такой отзыв! 🙏 Нам очень приятно, что вы выбираете нас каждый день…
Аружан Амангелді
Тағамдары дәмді ұнады әдемі етіп өзгертіп қойған ішін қыздар, жігіттерге рақмет қай уақытта барсаңда ыстық пісіріп әкеледі.
Aibek Shekerbek
Неге кассадағы қыз недовольный бұрыннан сондайма өзі Ал тамағы нормально бірақ сол қыз шамал қуад екен
Нұрдаулет Айдархул
Сезімнің тағамдары өтте қатты ұнады Пицца,Чикен беріп едік ыстық болып келды дәмдері қатты ұнады.Рахмет 🫶🏻😋
SZ
Sardorbek Zhorayev
Бурыннан келемиз отбасыммен катты унайды гриль топ дамди, балдарыма пицца заказ берген едим балдарымада унады осы калыптан ауыспаныздар
BraveHunter .
Тауық еттері, чикен, пиццалары өте дәмді. Операторлары өте вежливый, обслуживание, жұмыстары өте керемет✊️✊️✊️🔥
yooniverse 🤍
Шаурмалары өте дәмді. Еще тез дайындап берді. Көп күтпедік. Тағыда аламыз. Еще чикендері мүлде бөлек, дәмді. Всегда сол жерден аламыз. Бағасына сай, доставка тез🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Мерей Досымбек
Чикен очень вкусный 😍
6 посещений
23 марта 2026, официальный ответ
Мерей, спасибо вам за теплые слова!!! Рады видеть вас снова 🙏🏼
Pink 🫧
Өте дәмді 🤤🤤🤤
Аян Керим
Сезімге достарымызбен барсақ арқайын сағаттап отырып кетеміз жылдам әрі дәмді
Nursulu Tileshova
Өте күшті жер.Лаваш пен чикендері өте дәмді🫶🏻Келуге тұрарлық
IK
Ilya Kurbanbaev
Очень вкусно готовит, я конечно везде пробовал но достойных нет!!! Всем советую номер 1 в KZ 💯🔥👍😍
6 посещений
Raya Abdikadirova
Здесь умеют готовить вкусно. Чикены сочные, гриль хорошо приготовлен, все свежее и сытное
Arman Altai
оте кушты тамаше тамкатары керемет👍👍👍👍
Акмарал Колдаева
Барлығы өте дәмді рахмет үлкен, адамдарыда өте жақсы сыпайы 🥰🥰😘😋😋
Улжан Сарсенова
Бәрі дәмді керемет обслуживание өте жақсыы рахмет 🥰🥰🥰
ББ
Бага Баглан
Сервис оте керемет👍 Каладагы ен зор чикен,лаваш,шашлык❤️ Сезимге улкен ракмет Лучший всегда 👌🫶
ӨА
Өмірсерік Айдарқұлов
Чекиндері керемет мақтауға тұралықтай маған Чекиндері ұнайды👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Bakdaulet .
22.12.2025ж тунгы 00:10да кассада Турган кыз оте нашар! Зыркылдеп солейды! Оте жаман унамады!
Aru Myrzabaikyzy
Очень маленькие крылышки, Сезим не тот как раньше))
УУ
Улжан Умбетаи
Телефон көтермейді онда несіне тугисқа номер жазып қойғанын ватсаптанда жауап берулері қиын
Д.
Даке .
Покупали сегодня примерно в 19:50 просили чикен одну порцию с перцом, дали без перца не острую + они были сухие соленые, будто масло не меняют. Раньше было лучше сейчас уже хуже начали готовить, больше не будем покупать!
Марал Серікбай
Чекинге заказ берип едік тұзы көп ауыстырып әкеліңіз деп едік 20 минуттай күттіріп соны кайта әкелді.Официант қыз дөрекі .Бағасына сай емес босқа ақшаны кетіріп адам жей алмайды
Айзада Беалова
Еда нормальная, а вот сотрудники слов нет. Как будто я к ним в гости пришла - делаю т одолжение. Научите пожалуйста сотрудников сервису.
Рахим Асади
Вкусно
27 марта 2026, официальный ответ
Рахим, добрый день. Благодарим вас за ваш отзыв и оценку. Будем стараться и дальше 🤗
Sansyzbai Koshkarov
Зорғой
Aisulu Kanatovna
Өте дәмді 🥰
30 августа 2025, официальный ответ
Aisulu, рақмет пікіріңізге! 🥰 Бізге қуаныш сыйладыңыз. Әрқашан дәмді ас пен жылы көңіл-күй сыйлауға дайынбыз! ❤️🍗
ОТ
Омырбек Тажыбаи