MoneyMan
Микрофинансовая организация
ТОО MoneyMan
Сапаркул Еликбаева
Оте жакси кизмет корсетуи жакси тисиндиреди
Алтынай Рахманбердиева
Айнұр өте көмектескіш әрі сыпайы менеджер екен. Барлығын тез әрі нақты түсіндіріп берді. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде болды. Осындай мамандар үшін Moneyman-ға рақмет!
ГС
Гульнура Серикбаева
Менеджерге ризамын. Жұмысын жақсы жасайды бәрін, тиянақты түсіндіріп берді. Өз ісінің маманы рахметт.
Diana Danabek
Быстрое обслуживание👍
НВ
Нура Вен
💜💜💜💜
Ақерке Айдар
Менеджер өте нашар Үйге кеткенше асығып . АДАМДы қуғанша асық . Жабылуына 15 минут бар қабылдамаймын деп
КТ
Куаныш Турдыкулов
Менеджер жылдам тез-тез жұмыс жасайды. Шарттарын жақсы түсіндіреді. Уақыт ұстамайды
6 ноября 2024, официальный ответ
Сәлеметсіз бе. Пікір қалдырғаныңызға көп рахмет! Біздің қызметіміздің сапасы сізге ұнағанына өте қуаныштымыз!
ZxQ# BeLaZ
Өте керемет қызмет.Быстро и чётко.Келем деушілерге Кеңес берем ,💯👍🏿
ГМ
Гулнур Мусаева
Жаксы екен жылдам әрі тез.Керек ақшамды алдым.
А✨
Ару ✨
Грамотное быстрое обслуживание и очень вежливые сотрудники, оперативная выдача, индивидуальный подход клиентам! Рекомендую 👏🏻
6 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Если у вас возникнут какие-либо вопросы, пожалуйста, не стесняйте…
Медеу Анарбай
Керемет компания қиналған кезде көмектесті
Алибек Жарылкап
Очень круто помогает
6 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим за отзыв. Для нас ценно, что вы довольны услугами компании и высоко оценили нашу работу.
Дана Омар
Отличная компания, менеджер компетентный. В принципе все было быстро и понятно, рекомендую
6 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за отзыв. Мы очень рады слышать теплые слова в адрес наших сотрудников!