Str tau
Гостевой дом
Жанат Егембердиевна
Ақша төлеп сонша жерден барғанымызға өкініп кеттік. Ақшаны да адалынан алу керек. қора тазалық “0” ақшаны алып болған соң контактқа шықпай қойды. 1жұлдыз қоюға да ұят жер
СЖ
Сырым Жанибек
Нашар іші таза емес
Tiko Crazy
Бильярд сынып қалған, пинг понг ракеткасын 4 ке бөліп, қалдырған. Үйлері ескі, ванна кішкентай, баня да свет істемейді, баня бассейны тазартылмаған, ешкімге кеңес бермеймін
AI
Akzhunis Islamova
нашар су жоқ тазалық нашар ,ескі қымбат қылып условия жоқ
Арман Алиев
фигня
ДА
Дана Ажибек
Быз Барлык отбасымызбен, оте керемет котедж барлык жагдай жасалынган.Котедж Онша емес дегендер коре алмай жазып откандар.Шынайы оз ойымды жазып жатырм😍
Айнура Беккулиева
ШЫМКЕНТ
МЕ
Муса Ерман
Бүгін бардық, тазалық жағы өте нашар🥲 не туалеті не ваннасы не комнатасы, әр келген клиенттен кейін тазалық мүлдем жүрмейді мало того что күндіз 2 ден бастап кіргізеді , бассейнге сөз жоқ🙌🏻 суретке түсіріп үлгермедім так как были с детьми , барлық жерінде құмырсқа, капитальный клининг керек ол коттеджге🙄 төлеген ақша ақталмаған
НТ
Назгул Тулкенова
Өте нашар котедж, условия жасалмаған, іші лас, каждый клиент кеткен соң клининг шақырып жинату керек соншама ақшаға беріп жатқан соң, посудалары вообще май май, уборный жұмыс жасамайды. Не советую!!!
Дина Ажибек
Шикарный коттедж👍🏻😍
Бекасыл Абдыкалык
Не советую все уже старыи
Еркебұлан Андахұл
Коттедж өте керемет