Str tau
2.4
УН
Улпан Назарбаева
Совсем не понравилось
Унамады, дым условия жок, уйдин ишинен бастап, ыдыстарына дейн лас. Темеки сасып кеткен. Есиги жабылмайды. Бассейн муздай. Банясы иши ыс сасып кеткен. Алаяк болды, телефон котермеди, акшамыздыда кайтармады. Бул уйди алуга кенес бермес едик.
Молдир Рысбай
Ужссс таза алайықтар Іші лас Барлығы жалған
Жанат Егембердиевна
Совсем не понравилось
Ақша төлеп сонша жерден барғанымызға өкініп кеттік. Ақшаны да адалынан алу керек. қора тазалық “0” ақшаны алып болған соң контактқа шықпай қойды. 1жұлдыз қоюға да ұят жер
Karan Jadhav
Совсем не понравилось
Худший доминант, который я когда-либо видел: нет караоке, используют поддельные фотографии, вся мебель сломана, унитаз не работает, в бассейне нет теплой воды, а за ванну Sona просят дополнительную плату. Они скажут, что принесут караоке, но не будут отвечать на ваши ЗВОНКИ И ОТКЛОНЯТ ИХ 🤬🤬🤬🤬
ДТ
Дидар Тигр
Кір лас
Диас Бексаттар
Ұнамады оте лас
Tiko Crazy
Совсем не понравилось
Бильярд сынып қалған, пинг понг ракеткасын 4 ке бөліп, қалдырған. Үйлері ескі, ванна кішкентай, баня да свет істемейді, баня бассейны тазартылмаған, ешкімге кеңес бермеймін
СЖ
Сырым Жанибек
Не понравилось
Нашар іші таза емес
НТ
Назгул Тулкенова
Совсем не понравилось
Өте нашар котедж, условия жасалмаған, іші лас, каждый клиент кеткен соң клининг шақырып жинату керек соншама ақшаға беріп жатқан соң, посудалары вообще май май, уборный жұмыс жасамайды. Не советую!!!
AI
Akzhunis Islamova
Совсем не понравилось
нашар су жоқ тазалық нашар ,ескі қымбат қылып условия жоқ
Арман Алиев
Не понравилось
фигня
Айнура Беккулиева
ШЫМКЕНТ
Дина Ажибек
Шикарный коттедж👍🏻😍
Бекасыл Абдыкалык
Совсем не понравилось
Не советую все уже старыи
Salohiddinhon Yuldashhujaev
Нашар су жок 0
ДА
Дана Ажибек
В восторге
Быз Барлык отбасымызбен, оте керемет котедж барлык жагдай жасалынган.Котедж Онша емес дегендер коре алмай жазып откандар.Шынайы оз ойымды жазып жатырм😍
МЕ
Муса Ерман
Совсем не понравилось
Бүгін бардық, тазалық жағы өте нашар🥲 не туалеті не ваннасы не комнатасы, әр келген клиенттен кейін тазалық мүлдем жүрмейді мало того что күндіз 2 ден бастап кіргізеді , бассейнге сөз жоқ🙌🏻 суретке түсіріп үлгермедім так как были с детьми , барлық жерінде құмырсқа, капитальный клининг керек ол коттеджге🙄 төлеген ақша ақталмаған
Саттар Толеген
Шикарный коттедж 👍🏻