Asau-Agyn
зона отдыха
Yerbolat Sarman
всем советую посетить эту прекрасную местечку 👍
alimchik М
Душ істемейді, былай жақсы, өзен, тау күшті
zhas1k17 ⚡
🔥🔥🔥
Aliko Aliko
Вообще слабый сервис!
Даурен Кабулбеков
Керемет демалыс орны!
ayavoyee .
Идеальное место для тех, кто хочет отдохнуть от городской суеты. Уютный и очень комфортный. Советую всем👍🏼
AY
Aigerim Yeraly
Тау шатқалында орналасқан Асау ағын демалыс аймағы сіздерді күтеді. Тапчандар,киіз үйлер,баня-бассейн-чан,200 адамдық банкет залы мен қонақ үй сіздер үшін қызмет етеді☺️🤗
РТ
Рамазан Томанова
Керемет демалыс орны,қатты ұнады.Барлық клиентке жақсы қызмет жасайды.Тамақтары ұнады барлығы жоғары деңгейде жасайды.Банясы керемет👍 Табиғи суға шосылам десең олда бар,бәрі керемет ұнады қатты👍👍👍👍👍👍
Timosh Yeraly
Өте керемет жер советую Таулааау ағаштау сулаууу жер
AY
Aigerim Yeraly