Hani-Naki Sushi & Roll
Суши-бар
В восторге
Дәмі керееемет сет Сенсей заказ еттім өте жылдам жеткізжі,ең керемет заведение Туран 2дегі😍👍🏻👍🏻❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Мурат Сартбай
Совсем не понравилось
өте нашар қызмет көрсету сапасы, заказ қабылдай алмайды, бөліп бөліп алып келді не жеп не қойғанымызды білмей қалдық, соусты өз қалауларымен алып келді таңдау берген жоқ, фридің дәмі жоқ үйдегідей дайындаған ӨТЕ НАШАР 👎🏻👎🏻👎🏻
Уляляля 💌
я бы не посоветовала👎🏿
B🐥
Balapan_🐣 🐥
В восторге
Өте керемет үйге дейін ыстықтай алып келіп береді тағамдары өте дәмді және тез жеткізеді адамдарды жылы қарсы алады
мадина болатовна
В восторге
суши керемет дәмді екен👍🏻 пиццалары да дәмді, тіл үйіреді 😋 поварлырныздын қолдары дерт көрмесің👍🏻тағы келеміз✅ өкінішке орай жұмыстан шығуыма тура келді,осы жерде істеу ұнайтын еді бастықтарымда бірдене бүлдіріп қойсам ұрыспай жай түсіндіретін еді.ішіндегі ағайларда прикол ұстап косяк істеп қойсам артымды жауып жүретін еді рақмет үлкен ❤️Әліби сағанда рақмет ❤️
Сымбат Ермек
Совсем не понравилось
Сегодня заказала чикен но вообще ужас прям не вкусно и сырой продукт следущий раз не закажу
Нуршах Мусурманкулов
1 бургерді 35 мин күткенсіңғой 7-8 мин деп алып базар жоқ
Nurdaulet Ulyzhuz
В восторге
Ағажан красавчик повар, істеген тағамдары өте дәмді
k💗
karakat 💗
В восторге
Бул жерден жиі тапсырыс береміз. Каждый раз дәмді болып келеди ❤️👍
ЕТ
Ербол Толебаев
В восторге
Барлығы өте дәмді болды, высший класс… Ештеңе қалдырмай жеп қойдық. Бағалары да қымбат емес. Келіп жеп көру керек сушилар осы жерде екен. 👍
.мурат
В восторге
Әдемі суши пиццалары тіл үйрет қара офицант баланың обслуживаниесі қатты ұнады вежливый заттарды тез әрі ыстық ровно әкеледі обслуживаниесі қатты ұнады қолынан бәрі келеді доставшик болыпта официанта болып үлгеріп жүр мықты күшті жасай беріңдер
Камила Султанкулова
В восторге
Очень вкусно😍😍 всегда заказываем здесь, оперативно отвечают и доставляют, самый лучший фастфуд в нашем районе🩷🩷 Әсіресе балаларымызға ұнайды, самое главное😁
АЖ
Аксауле Жаппар
В восторге
Мммммм😋😋😋😋 делишеес Заказ беріңіздер, өскінбейсіздер🥹. Прям рахаттанып жедім ғой мына буриттоны. Барлық қызметшілерге алғыс айтамын Алла разы болсын.
ИД
Индира Дуйсенбекова
В восторге
Барлығы өөте дәмді👍 чикеннің дәмі просто супер,еще прям хрустящие 🥰 мини пиццаны қыздарым жақсы көріп жейді🌸 жеке айта берсең бәріне мақтау көп👍 алсаңыздар өкінбейсіз,бұл шынайы отзыв менен😇
US
Ulzhan S
Совсем не понравилось
Тапсырыс берген сеттің бәрі суып қалған! 😡😤
BA
Bekarys Amirov
В восторге
Пицца сушилары дамди екен🤤ещё крылышкилары да адеми екен
Частый гость
Мак К
В восторге
Супер, очень вкусные, горячие пиццы и суши! Еще и с доставкой по Туран
Абзалбек Балабек
В восторге
Ой рахмеет. Тамағы дәмді қызметі жоғары не айтайын керемет. Еңбектерің жемісті болсын.
Н.
Н .
В восторге
Всегда дамды және доставка уакытылы, унемыде осылай болса екен
ЖО
Жазира Ораз
В восторге
Балаларға аллырғанмын, чиккеннен таксикоз едім, оған қарамай балалармен бірге отырып жеп алдым, керемет күшті дәмді болды,
Ханшайым Қосжанқызы
В восторге
доставка дәл уақытысында жасады! дәмді, ыстық күйінде келді! рақмееет! заказ жасасаңыздар өкінбейсіздер👍
ГН
Sabir Esenkeldi
Керемет барлыгы жаксы жетты👍
Nurtore
Совсем не понравилось
Чикендеры катты майлы боп кеткен
G
Galiya
Суши жеп қайттық, жақсы
Акмарал Мырзабекова
В восторге
Шынайы отзыв,прям зор суши ыстықтай свежий жұп жұмсақ ғажап дәм,постоянно клиенттеріңізбін Хани Наки үлкен рахмет😍😍🤭
Akzhan Abdisattar
В восторге
Өте дәмді рақмет😋👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻 Үнемі осы жерден тапсырыс береміз🤤😋😋😋👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.Осы сетті береміз өте керемет дәмі деген🤤🤤🤤🤤🤤
Sara T
В восторге
Всегда вкусно🥰сушидағы соустыда аямай әдемі томпайтып құяды😋үйге заказ, заведениеде заказ берсекте всегда ыстық свежий сочный Лаваштарыда Пицаасыда Сушиыда😊 тағыда заказ береміз, заказ бергімізде келе береді😄❤️❤️❤️ кассадағы қызда сүйкімді сыпайы Рахмееет❤️
Улбике Аманова
Совсем не понравилось
Пиццасы бізге вообще ұнамады.Асты аппак қызыл болып піспеген камыр.Суши жақсы бірақ. Пицца куринный вообще бір түрлі.Маргаританын помидоры көп көнбек бір түрлі. Вообще ұнамады.
Акниет Мухтар
В восторге
Все такие вежливые, спасибо большое. Всё было очень вкусно, суши свежие, пиццы аккуратные, сытные и хорошо сбалансированы по вкусу. Атмосфера уютная, чисто. Отдельное спасибо сотрудникам вежливые, доброжелательные, всё быстро подали и учли все пожелания. Приятно, когда чувствуешь себя желанным гостем. Обязательно приду ещё раз и буду советовать друзьям
Todjjass Yergeshova
Совсем не понравилось
По вашему это Бургер? Обслуживание 0% Сойлеуге киналып тур кассир. Бургер вообще, котлет огурцы помидор больше ничего. Еще котлет писпей калган. 👎🏻👎🏻👎🏻
В восторге
Өте керемет дәмі барлығы жақсы жасалған.Свежий.🙂😍Үйдегілердің барлығына ұнады.Қызметкерлері де сыпайы,бәрін түсіндіреді👍Бір сөзбен айтқанда өте қатты ұнады.Келесі де тағы заказ береміз🥰
Жанайым Бакытжан
Совсем не понравилось
Ешким жегенде жок.Суып калган пицца.тек крылышки гана унады.Бурын жаксы иститин казыр онша еиес.Бир Туранда турып суып калып жатыр акелгендери.
Sharipov 018
Понравилось
Өте керемет 👍
АҚ
Ақниет Қожанова
Жандарем алтынғой бұлар
Жамал Аяулым
Өте дәмді 👍🏻
Сымбат Касымбек
Совсем не понравилось
Заказали сет, пицца ооочень тонкая, просвечивает, делайте на совесть
Дана Маденова
В восторге
дәмді екен. фри да суши да пицца да😁😍 қолдарыңыз дерт көрмесін🥰
Н
Нурасыл
В восторге
Өте күшті жер сотрудниктері вежливый советую осы жерден алыңыздар
Частый гость
Гүлмарал Сәкен
Понравилось
Заказ ұзақ кабылдайды, бірақ дәмді, ыстықтай әкеледі! Сәттілік!
Karina Hanseytova
В восторге
Сущилары зор ыстық болып келді, өте тәтті екен. Но бағалары сеттердін сәл қымбаттау екен, но стоит.
Жади Досымбек
Сущи дәмі кушті екен. Клиенттеріңіз көөөп болсын. Турақты клиент боламыз👍🏻
Данагул Темирбаева
В восторге
Заказали в 12 часов ночи. Без опоздании принесли,свежую вкусную пиццу, суши и фри. 👍🏻
ӘЕ
Әсем Ермекова
В восторге
Үйге доставкымен алдырдым.Ыстық күйінде алып келді.Өте дәмді болды😋Рахмет❤️
k1oo.7 🇦🇫
вкусно
Sss Sss
Понравилось
Еда свежая, но не особо вкусная, сервис хороший. Доставка приходит быстро. Это единственное место в Туране 2 где можно заказать суши
Aidana Baimeshova
В восторге
Туран-2де тұрамыз. Жылдам әрі дәмді Заказ береміз жарты сағатта уже жеп отырамыз. Бағасы да қонымды. Суши 😋😋😋 прям ұнады
Лаука Кошербай
Совсем не понравилось
Ужассс тауықтарыннын дұрыс тазаламаған ужассс енді бармаспын суши да ужас Барғаныма өкініп кетім 😏😏😏
DD
Dinara Dauirbay
Совсем не понравилось
Обслуживание-0 Персонал просто ужас Неге персонал Мен тазалық пен жұмыс жасалмайды? Аштыңдар болды ма? Дальше пофигу да ?