Marsel
Гостевой дом
4.2
4.2
Kausar Gabitkyzy🤭❤
Сұмдық жер оның себептерің айта кетейін. 1.Жуынатын жерде су толып кете береді 2.Бассейн суы салқын 3.Ішіндегі қызметкерлер аузына келгенің айтады 4.Сантехник ауыстыру керек 5.Балконға мінетін леснидца сынық мүлде көтеріле алмадық 6.Маса, құмырсқа қаптап кеткен. 7.Айна жоқ 8.Бассейннің светі жанады деген мүлде жанғаң жоқ 9.Бөтен адамдар кіріп кете береді 10.Анасы мен қызыма оны білмедім, кішкентай қыз примерно 17-18 жастағы қыз үлкендерге қарсы шығады. 150мың теңгеге вообще тұрарлық емес. Советую келмей ақ қойыңыздар👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Ардана Конысбек
Классный коттедж Все имеется баня бассейн караоке футбольная поле 👍🏻👍🏻
Вышивка Орда Нур
150мың тг ге МҮЛДЕ АҚТАМАЙДЫЫЫ! КОТТЕДЖ бұлақтан мүлде алыс, душевой суы ақпайды, уй толған майда құмырсқа, балаларды шағып, шаққан жерлері ісіп, мазасы қашты. Улы құмырсқа болар..... Балаларды и ересек адамдар да абайлау керек!СЭС ТЕКСЕРУ КЕРЕК ДЕП ОЙЛАЙМЫН! МАМАСЫ МЕН ҚЫЗЫ АУ деймін ішінде жұмыс жасайтын! ӨТЕ НАШАР КІСІЛЕР ЕКЕН! АУЫЗДАРЫНАН БЕЙӘДЕП СӨЗДЕР АЙТҚАНДАРЫ. КЛИЕНТПЕН ҚАРЫМ ҚАТЫНАСЫ ӨТЕ НАШАР. СҰРАҚҚА ЖӨНІ ТҮЗУ ЖАУАП АЛА АЛМАДЫҚ! Демвлыстарыңызды жақсы өткізгілеріңіз келсе бұл жаққа келмеген абзал! МАРСЕЛ ДЕСЕ СРАЗУ ШОШИТЫН БОЛДЫҚҚҚҚ.... ФИСКАЛЬНЫЙ ЧЕК МҮЛДЕ БЕРМЕЙДІ! Налоговый тексеріс керекккк
Жандарбек Тағабаев
Керемет Жер,всем советую,окінбейсіздер!!!
Теңіз 777
Бір жақсы жер екен
RD
Rasul Dursunov
👌👌👍🏻👍🏻👍🏻
Асқат Тілеухан
Керемет жер жақсы күтіп алады бәрі жақсы көңілді қары алады
Kashon .
демалыс орны потолок екен, одмин хорошо работает😮💨
Meirambek Qazbekov
Керемет жер
𝓩𝓱𝓾𝓶𝓪𝓴𝓱𝓪𝓷𝓸𝓿𝓪 .
Өте керемет коттедж, ол жерде қонақжайлылық бар, адамды өте керемет қарсы алады, ол жердің администраторы өте жақсы адамдар, айта алмайм прям күшті жер😍🔥
Нұрдаулет Айтбай
“Марсель коттеджі — демалуға таптырмас орын! Күндіз де, түнде де ерекше атмосферасы мен жайлы жағдайлары қатты ұнады. Таза бассейн, футбол алаңы, дәмді тағам әзірлейтін пеш — бәрі бір жерде. Қызмет көрсетуі де өте жоғары деңгейде. Әр келген сайын ерекше әсер алып қайттық Келуге кеңес берем!” Роза апай, Інжу қыз жақсы күтіп алды’ жұмыстарына тианақты!
NA
Nurdaulet Aitbai
“Марсель демалыс орны шынымен де керемет әсер қалдырды! Табиғаты тыныш әрі әсем, қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Демалысымыз көңілді әрі жайлы өтті. Әрбір бөлшекке мән берілгені байқалады — тазалық, дәмді ас мәзірі, мейірімді қызметкерлер бәрі-бәрі көңілімізден шықты. Міндетті түрде тағы да келеміз! Ұсынамын!”
Паша М
Оте жаксы дача Маган катты унады администраторы хорошее
callmeserzh .
Жап жақсы жер күшті демалдық барлығына кеңес беремін жамандап жатқан адамдар өздері демала алмайды демала алмаған өз басым жақсы жер жақсы демалыс орыны
Куаныш Елемес
Өте жақсы жер екен керемет тыныш кушті демалуға өте ынғайлы жер екен 👍🏻🤭 Ойланбай осы жерге келуге кенес беремін🔥🔥🔥
шанель шмарберлин
К сожалению, не могу рекомендовать это место для отдыха. Персонал ведёт себя крайне невежливо, допускает оскорбления в адрес гостей, что совершенно недопустимо. Из удобств — сломанный душ, отсутствие нормальных зеркал (единственное зеркало находится на первом этаже в ванной). Вода в бассейне холодная, что делает купание неприятным. Кроме того, на первом этаже много муравьёв, которые кусают, а на втором — крупные насекомые, вызывающие дискомфорт. В целом, поездка оставила негативные впечатления, и такие условия явно не стоят 190 000 тенге.
Кымбат Габиткызы
1. Ішіндегі қызметкерлері адаммен дұрыс сөйлесе алмайды. Дөрекі,аузына келгенін айтады, үлкендермен ұрыса береді 2. Ішіндегі ваннасы дым дұрыс емес мұздай су ағады тез толып қала береді 3. Ішінде мүлдем айна жоқ! 4. Үйдңң ішінде құмырсқалар жүр 5. Бассейн суы салқын. 6. Уай фай жоқ сеть ұстамайды 7.Сантехника ауыстыру керек 8. Маса бар 150000 ға тұрарлық емесс!!!! Баруға кеңес бермеймін!
КМ
Кымбат Мураткызы
Нашар.Құрмысқалар қаптап кеткен.Басқа адамдар кіріп кете береді.👎👎
Алима Касымова
Ішіндегі тазалайтын қыз-келіншектерді ауыстыру керек ,өте әдепсіз екеуі де ,ауыздарында боқтық ,жаман сөздер , бассейн салқын ,суын жылытпайды екен,уай-фай жоқ ,сантехникасын ауыстыру керек ,маса бар ,2-этаждағы жуынатын бөлмеде дұрыс су ақпайды ,жалпы осы демалыс орнына баруға кеңес бермеймін .Басшысын көргеніміз жоқ ,тек телефонмен ғана сөйлесті .
Maia Nurtayeva
Всем доброго дня!!Вчера были у вас. Вид на горы, коттедж, террасса, спальные комнаты всё понравилось. Но есть минусы БОЛЬШИЕ: 1.Бассеин (маленький и холодный) 2.второй этаж санузел не работает. Хотя сказали до 15 ти человек можно. Персонал это был капец (молодая девушка и женщина) вообще не умеют разговаривать с клиентами. Если не хотите испортить себе настроение на 2 дня то не советую этот коттедж вооообщеее
БА
Бота Агатаева
Нашар жер 150.000ға ақтамайды!администрация ауыздары боқтық!санузел жұмыс жасамайды су ағып жатыр!кіргеннен айхай!демалыстың быт шытын шығарды!не советую
Асылжан Туйменов
Керемет
𝓓𝓪𝓼𝓽𝓪𝓷 𝓐𝔂𝓽𝓫𝓪𝔂
Күшті демалыс орны
Aйгуль Джораева
Отличный дом отдыха,рекомендую,чисто красиво,конечно можно будет заменить детали некоторые (тефаль,пластмас посуду)чистота не тянет на 5 ,но тем не менее по крайней мере лучше чем в других домах!а так комфортно всем понравилось!сауна отличная входит в сумму !на 2 эт в сауне зеркало не плохо было бы поставить!девушка админ очень внимательная,отзывчивая!хозяйка Асель хотя с ней не знакома ,но очень вежливая приветливая!все понравилось!
Аянка
Өте керемет котедж таза ауа табиғатын айта алмады прям зор Админ өте керемет ақкөңіл күшті қарсы алды өте мирімді апай екен Роза апай рахметт❤️🔥
shohagooi .
Кереметқой🔥🔥🙌
Ahan sarsenbaev
Админстратор оте керемет Інжу деген кызы бар екен Оте Пысык Жаксы Адамдарды куте Алады екен ете катты риза болдым келуге кенес беремін Marsel
ALIIK Saparbay
Админстратор өте керемет Інжу деген қызы бар екен Өте Пысық Жақсы Адамдарды күте Алады екен өте қатты риза болдым келуге кеңес беремін Marsel 🔥
Alimbek Arystan
Марсель котедж прям керемет котедж табиғаты да күшті Админ өте керемет адам екен бәрін түсіндіріп керемет етіп қабылдап алды уйдің іші таза барлық жері мінсіз бассейні жылы банясыда керемет Риза болдық🔥
КС
Куралай Султанова
Marsel зона отдыха очень комфортно для отдыха с семьёй 👍есть игровая часть,есть караоке, вайфай,все для релакса . Панорама на горы с утречка с бокалом кофе-это вообще каееееф. Персонал очень вежливый😍баня и тёплый бассейн это блаженство которое надо вот приехать туда и ощутить. Всем рекомендую зона отдыха Марсель👍вам же Марсель процветания и много довольных клиентов🙏
НР
Нагима Рыскулова
Котедж просто суппер 🥰 отдых в “Marsel” это лучшее ришение если вам приелась городская суета. Особенно нам нравится наличии спальных комнат и кстати хочу заметить постель всегда белоснежно белая и главное чистое 👆🏻! В декабре мы купались в теплом бассейне 🥰Идеально для семейных отдыхов 👍🏻 рекомендую
БА
Балнур Ашетова
Большая благодарность ! ГОСТЕВОМУ ДОМУ МАРСЕЛЬ😍💯 Очень долго искали дом на большое кол-во людей что бы был просторный и нашли вас , и мы просто все в восторге, атмосфера, воздух .чисто и уютно, персонал просто супер!! побольше бы таких замечательных и отзывчивых людей. Для тех, кто мечтает плавать в тёплой воде в окружении сугробов, предусмотрены зимние бассейны с подогревом. Надеемся вернёмся к вам еще не раз !!!!!!!! Вам желаю процветания ..Хозяйка кажется Зовут Аселя вообще СУППЕР вежливая девушка 👍
Asmira Ilyasbek
классный коттедж,бызге унады, почаще келып турамыз😻
ES
Ernar Saulembay
Коттедж зор,демалыска жаксы,бассейн подогрев жылы, жылда барып турамыз👍
Марат Оразалиев
Добрый день! Вчера мы провели встречу друзей в гостевом доме "Marsel". Огромное спасибо администрации гостевого дома за организацию встречи. Все прошло на высшем уровне, чистота, вежливость и внимательность персонала, накрытие стола не уступает ресторанному столу. Бассейн с подогревом, сауна, для развлечения мини футбольное поле, кароеке. Постели чистые. Цена приемлима. Большое спасибо вам! Всем рекомендую этот гостевой домик"Marsel" в живописном уголке ущелье Бургулюк.
Природа супер. Персонал. Администратор это просто тихий ужас. Ни воспитания.,ни понятия об обслуживании, не умеют разговаривать,грубые , нет гигиенических принадледностей, даже туалетной бумаги, при этом на вопросы почему нет, говорят что не должно быть, при этом заранее не предупреждают, благо недалеко есть магазины. Баня маленькая, едиственный плюс бассейн с подогревом. Если вдруг собретесь заранее все обговаривайте, так как потом им ничего не докажешь. Но за такую цену есть и получше варианты, например люксвилла и алтындан и даже цены более адекватные
Арайлым Бекенбай
Өте жайлы үй Жақсы демалыс болды Хозяйка очень хорошая и сол жердегі апкеде❤️
БЖ
Бахриддин Жумадуллаев
Хозяйка очень грубая,на втором этаже сан узел не работает,бассейн холодный,вообщем не советую!!!
Nurlan Abdirakhimov
Уютный коттедж
Aж
Atika житель
Очень хороший коттедж. Мне понравилось
АҒ
Асылжан Ғалым
Админстрация плохо работает,грубит,ведёт себя неадекватно.Каждые 10 минут свет отключается.Просят доплату за всё! Караоке древняя, работает только один микрофон.Бассейн хороший,вода чистая.Но в остальном 1из5.Дорога к коттеджу 0 из 5
Мадияр Орынбасар
Жақсы демалыс болды 👍