Keshyou Tau
Гостевой дом
Бары унады👍
Наргиза Кужаева
В восторге
Өте әдемі, отбасымызбен барлық. Ең керемет демалыс болды, барлық жағдай жасалған.
Адас Курманова
В восторге
Красивый коттедж, со всеми условиями, много спален
6 посещений
РС
Раушан Сапарова
Не понравилось
Кір таза емес кресло диван кір құсықтың иісі шыгады холлдан
ОҚ
Омир Құдай берген
Совсем не понравилось
Өтте нашар тазалық жоқ туалетіне құсып кеткен. Вапше тазаланбаған. Басейн суы таза емес. Өтте нашар. Басқаларға да. Біз сияқты. Жағдайға түсіп қалмау үшін жазып отырмын
Savilya Asher
Совсем не понравилось
Кеше осы коттедж жалдап кушти демалыс болады деп умиттендик, демалыс осы коттеджын аркасында маскара болды. Узын создин кыскасы, оте лас, отирик отирик жинайд, сан узелдер лас и жаман иыс шыгады, постельное белье ауыспаган сап сары сасык, 8 адамга 1 жыртык полотенце калдырып койшган, коттедж толган шыбын, ыстык, кондер жок, дивандары ужас кир, жиеркенищты, занавескалары бок бок. Ертесине администратор кыз келип бизге урсып, *неге жаловаться етесиндер, маган айтпайсындар ма дит* кайссы бирин айту керек ед. Сырты жаксы, ландшафт, газон, олар приятно. В общем, не советую. Обал ана коттеджге. Что загрязнили так сильно. Надеюсь, они задумаются и сделают как минимум ген уборку. Болд
Осы Жердемғо
Тема
Mary
Ұнады, таза әрі әдемі👏🏻
BB
Bakes B
В восторге
Керемет демалыс орны, жақсы демалыс болды, Алмасқа көп рақмет👍
Шадияр Турсынхан
Керемет сөз жоқ