Dicoco
Кофе лаунж
1939 оценок
Уютная атмосфера, вкусное меню и приятные цены
Забронировать
1939 оценок
LK
Laura Kalymbet
Выбран компанией
Была сегодня у вас впервые, очень эстетично, большой зал 😍 Кухня понравилась, в пасте было много кусков куриного филе и грибов - это здорово 🔥
Maksat Kurbankulov
Обслуживание
Семён Гусельщиков
Если пишите что работаете с 10, работайте пожалуйста. Решил перед встречей кофе выпить, не вышло (
EE
Erlanomar Erlanomar
Отлично
ГК
Гаухар Кадирбек
Отличное место для отдыха. все было очень вкусно, персонал приветливый и внимательный спасибо за хороший сервис
Аманкул Алимжанова
Мейрамхана өте керемет бәрі жақсы ұнады , офицант балдарыңызға рахмет Мұхаш Нұрхан Джони рахмет , тамақтары өте керемет , прям вау
БЕ
Балжан Ербол
Место классно очень понравился спасибо вам за обслуживание официанты очень вежливые, все блюды очень вкусные 😋😋
m 🩷
да мне понравилось очень круто и официанты вежливые🥰
MM
Marzhan Makulbekova
Тамақтары өте дәмді, посудалары әдемі, атмосферно, уютно! Бірінші этажын жаңаланған, детский игровой ашылыпты. Туған күн, құдалық, банкет өткізгенге керемет жер. Обслуживание на высшем уровне! Всем советую!
UB
Uldana Berkinbaeva
Караоке не работает акустика нашар
Шадико 🧛🏻♀️
Вкусная еда , остались хорошие воспоминания 🫶🏻
Ләззат Сапар
Обслуживание өте төмен, тамағымыз 1 сағатта келді, официанттар не жоқ екенін көріп кетпейді, қасықты бөлек, пиаланы бөлек бәріне бөліп бөліп алдырдық Ішінде адам аз болды, бірақ сондада үлгермей жүр
Bako 🦬
Мой день рождения 04.03.2026г в Dicoco прошёл именно так, как мы любим — красиво, ярко и душевно. Всё было очень вкусно, и место просто прекрасное. Мне очень понравилось 😻 Мои друзья тоже сказали, что в кафе очень вкусно. Хорошо, что я выбрал Dicoco 🥰 Спасибо всем гостям за тёплую атмосферу и отличное настроение. До новых встреч в Dicoco! 🤍
Нургул Аскар
Өте керемет жер. Тамақтары дәмді екен. Нұрсұлтан және Назерке есімді официантқа рақмет. Жоғары деңгейде қызмет көрсетті👍🏻
Gulnaz Musakulova
Керемет жер, жайлы, қолайлы орта, бізге ұнады! Нұрсұлтан даяшыға рақмет! Тағамдары да дәмді!
GQ
Gulnar Quatbek
Керемет атмосфера, дәмді тағамдар іздесеңіз, осы жерге келсеңіздер болады. Ұнады 👍
NA
Nazerke Assan
Нұрсұлтан официант өте жақсы қызмет көрсетті. Күшті жер екен таза тыныш. Келіңіздер еш өкінбейсіздер. Тамақтары дәмді екен
NI
Nurayykaa I
Тамақтары, сервис барлығы ұнады👍🏼😍советую
Алуа Анар
Жаксы отырдык кухня кушті бәрі уакытылы ыстыктай свежий келдіі обслуживание жаксыы кыздар жаксы кызмет корсетті куліп жүреді рахмет коп коп 🫶🏻🤍
moldir talgatkyzy
Еда восхитительная и атмосфера тоже
SY
Shakhsanam Yun
Біз бұл жерге бардық; мұнда керемет атмосфера, жылы және бәрі жайлы болды. Қызметі мен тағамы жоғары деңгейде болды. Бірақ мен кальяншы Абдуғаппарды ерекше атап өткім келеді. Ол өте сыпайы және кәсіби. Ең жақсы кальян үшін міндетті түрде Дикокоға барыңыз, тек Абдуғаппар ғана кальянды алыңыз😍
dimgrapH
забронировали, заранее выбрали меню, заранее заказали блюда на время 18:30-19:00, принесли нам в 20:00+
Аяла Кыдырбаева
Всем советую ,атмосферасы күшті ,обслуживание 💯 , Абугаппар деген жігіт кальянды прям күшті дайындайды екен🫰🏻
Ақерке Аскарова
Мы вчера сидели все понравился особенно кальян вкус дым нет слов спасибо кальянчик Абу
EM
Evan MacAlister
Место приятное) кухня вкусная, атмосферненько. Но я сам искал где бы покурить, и не прогадал с местом, кальяны топчик, мне кажется самые лучшие по городу только тут. Спасибо мастеру Абу, забил от души ✊
Согдиана Асатуллаева
Была здесь недавно, всё очень понравилось😍 Особенно кальян, кальянщик Абдугаппар просто топ. Помог выбрать вкус, сделал всё идеально: дымный, мягкий, курился долго. Очень вежливый и внимательный. Обязательно вернусь еще!
Alen
Приятная атмосфера
Gulnur Konyrbayeva
Тамақтары дәмді маған өте ұнады
Г
Гульжан
Керемет тармақтары, қыздар молодцы жақсы алып келеді👏👍👍
ЖК
Жадыра Кумисова
Dicoco Иляевадағы ауыз ашып керемет дәм татып , күшті отырып қайттық. Клинетке бар жағдайды жасап қойған. Татар сеттері өте керемет . Бағасы да қолжетімді. Айкен сіңліміз өте жақсы қызмет көрсетті. Алла разы болсын осы ұжымға. Өркендей беріңіздер ❤️💫💫
Еңлік Рахман
Өте керемет. Тағамдары ыстық дәмді келді. Ауыз ашар сеть күшті.
АЕ
Асель Ералиевна
Обслуживание на высшем уровне нам все понравилось 🥰
Адина Абдикой
Өте күшті қызмет көрсетуі вапще зорр сыпайы😍
ИМ
Ихлас Мадиаров
Қызмет көрсетулеріңіз жоғары бәрі ұнады рахмеет
Saida Zharylkasym
Унады👍🏻👍🏻обслуживание керемет🔥
Arai 🌸
Туылған күн өткіздік суппееерр отырдық Қызмет көрсету жоғары сапада Көңілімізден шықты рахмет сіздерге ❤️
Эльмира Узденова
Все прошло классно весело провели время, попев караоке, ❤️
Диана Алибекова
Керемет мейрамхана. Официант Ербол Нурсултан өте керемет қызмет көрсетті. Кухня өте жоғары деңгейде 👍
Шолпан Нурбек
Керемет мейрамхна. Официант Ербол Нурсултан өте жақсы қызмет көрсетті. Рахмет! Тағамдары дәмді. Енді жиі келіп тұрамыз. Алла разы болсын!
AB
Ali Bolat
Жақсы жер екен. Нұралхан, Нұрхан, Димаш официанттарына көп рахмет! Жақсы қызмет көрсетті!
БС
Завидение хорош спосибо Нурсултан Нурхан Димаш
eldan 🤍
Нурхан,Нурсултан,Димаш обслуживание топтоп 🔥
Уля Кадирова
Ифтар сеттері кушти😍😍😍 4900-тг кайф екен👍🏻 дәмі енді прям ұнады💕 Арман доброжелательный👍🏻спасибо большое
Сарсенгул Тынгозы
Атмосфера вапшеее классно и уютно официанты тоже вежливый мне все понравилось и цена тоже приемлемо
улданааа Армановна
Ваще классно
Rus’ я
Высший клас на другом уровне, все отлично, официанты отлично работают 👍🏻👍🏻👍🏻
mo
muhamed ordabai
Атмосфера өте керемет тамақтары өте дәмді жесең тісіңе кірет жемесең түсіңе кірет 😅
СН
Сундет Назаралы
Өте керемет официанты вообще высший уровеньде келуге советую