New Smile
Стоматология
ИП New Smile Стом
Филиал временно не работает
Kymbat Zhanbyrova
Стоматолог Абдулазизге рақмет)) тісімдегі барлық кариестерді ауыртпай емдеп берді, реставрацияны да әдемі жасады. 10/10. Астанада 25 мың деген тістерді 10 мыңнан емдеттім
Murat Esimxanov
Абдулазиз деген балаға тісімді емдеттім рахмет улкен жаксы боп калды
Диана Байдуллаева
Стоматолог Абдулазиз лучший! Советую.
NZ
ZM
Zere Malibekova
Стомотолог Нұрсұлтан оте жаксы жасайды жумысын 😍
Akniet Kural
Лучшая стоматология! Особенно хочу поблагодарить врачей. Доктор Нурсултан сделал свою работу профессионально и совершенно без боли☺️
Жансая Жандар
Очень хорошие стоматологи.Всё сделали быстро и чётко. Я очень доволен результатом. Спасибо вам🥰🫶🏻
MM
Moldir Makulbekova
Доктор Нурсултан өз ісіне білікті нағыз маман. Рефлексім жоғары болсада амалын тауып, ауыртпай жасағанына мын алғыс. Барлык туыстарыма кеңес беремін.
Алтын Абдрахманова
Нұрсұлтан доктор білікті маман 👍
Бакытнур Хантемир
Ходим в эту стоматологию всей семьей уже 4 года. Всегда внимательный подход, грамотные врачи и приятная атмосфера. Лечение проходит спокойно и без лишнего стресса. Очень довольны, рекомендуем!
ДО
Дариха Ордабаева
Хорошее отношение,соотношение цены и качества,недалеко от проезжей части
БР
Бейне Ролик
Рахмет, жақсылап емдеп берді!
IR
Ilkham Rismatov
Советую всем приходить, поставили протез дедушки очень понравилось
Erdos Yeralkhanuly
Сервис өте жақсы 👍🏻 вообще ауыртпай күшті жасайды екен😍
Айгерим Айгерим
Тістерімді жақсылап емдеп керамика салып берді, өзіме қатты ұнады! Ең главныйы уколды қатты ауыртпай салады екен) Керемет врачтар, кеңес беремін, барыңыздар!
Сова Сова
Лучшая стамотология советую !
КР
Ками Рсымбек
Сервистері өте жоғары деңгейде Врачтарының қолдары жеңіл👌🏽👌🏽👍👍👍🌺
Асылай Шарип
Тісімді жұлғызып жүрмін, нәтиже жақсы. Нұрсұлтан ағайдың қолы жеңіл. Әліде барамын. Тістерімді емдетуге.
Абилкайыр Абаулы
Тис салдырдым керамика Бари жаксы кушти келуге кенес берем
NJ
Nagima Jigitekova
Нұрсұлтан деген жігіт Өте жақсы істейдіөз ісін ұқыпты жасайды,мен 3жылдан бері танимын,туыстарымада кеңес берем,бәрі жақсы отзыв айтады
НЗ
Нагима Зеберше
Керемет 🤘
Марго Катышева
Отличная клиника, замечательный, внимательный доктор.
raimov ruslan
Нурсултан братан красавчик екен 😍
MS
Muxtar Saparbekov
Вакуумный протез салдырдым жаксы көңілден шықты рахмет👍👍
ZA
Zhanibek Auelbekov
Тісімді пломба салдырдым керемет өз ісінің маманы
KM
Kkkk Mmmm
Өте сапалы, әрі қолжетімді бағада істейді. Сарыағаштан келіп тіс емдеттім, тіс салдырды. Рахмет үлкен.
Руслан Усаров
Тісім іріңдеп киналып жүр едим,4 кун ішінде тісімді танымастай етіп емдеп берді.Баріне кенес берем.
Dias Tolendiev
Весь процесс прошел без болезненно.Все четко и аккуратно сделано.Рекомендую всем!Нурсултан ага рахмет коп коп🙏🏽🙌🏽
Макс 💯
Аллах разы болсын Нурекене. Катты киналып барып едым, тысымды емдеп Берды. Оте сложный процедураны ыстеп Берды. 2апта киналып жур едым. Кенес берем. Адамгершылыгы оте мол жыгыт екен. Аллах разы болсын шын журектен Макен.
BP
Bekmukhan Pazilov
Тісімді емдеттім керемет! Өз ісінің маманы Нұрсұлтан рахмет!
GA
Galymzhan Audanbek
“Огромное спасибо стоматологии New Smile за профессионализм и качественное обслуживание! С первых минут почувствовал(-а) себя в надежных руках. Врачи очень внимательные, подробно объясняют каждую процедуру, что помогает избавиться от страха. Кабинеты чистые, современное оборудование, а персонал всегда дружелюбен. Сделал лечение зубов без боли и с отличным результатом! Теперь улыбаюсь с удовольствием. Рекомендую всем, кто ищет надежную стоматологию
Kurbanbay
Керемет, сапалы жұмыс👍👍👍
ЕА
Есимхан Аленов
"Осталась очень доволен визитом в клинику! Внимательный и профессиональный персонал, современное оборудование, комфортная атмосфера. Рекомендую!" * Профессионализм: "Хочу выразить огромную благодарность врачу [Нурсултан] за его профессионализм и чуткость. Лечение прошло безболезненно и эффективно. Я очень рад, что обратился именно в эту клинику." * Современное оборудование: "В клинике используется современное оборудование, что значительно повышает качество лечения и комфорт пациента. Процедуры проходят быстро и без дискомфорта." * Комфорт и атмосфера: "Приятная атмосфера в клинике, вежливый персонал, все чисто и аккуратно. Чувствуешь себя комфортно и спокойно." * Цена/качество: "Отличное соотношение цены и качества услуг. Лечение обошлось недорого, при этом результат превосходит все ожидания." всем советую!!!!
Дикош Талгат
тысымды емдеткен едым ауыртпай жаксылап жасап берды Рахмет Нурсултан агай
НТ
Нуржан Тургунов
Оте жақсы стоматология врачтар качественный жумыс жасайды👍
Aruzhan Alieva
Тісімді жақсылап емдеп берді и проф чистка жасаттым, врачтарға көп рахмет обслуживание өте жақсы
Akhmet Kuanyshbek
Кызмет корсетулериниз оте жаксы рахмет👍
MT
Mukhambek Tansholpan
Азу тісімді жұлдырдым, жұмыстары қатты ұнады🙏
Iliyas Narimbay
Өз ісінің мамандары,өте керемет!!!👍🏽👍🏽
Ариана Кудиярбекова
Дружелюбная атмосфера, высококвалифицированный персонал и идеальный результат. Что еще нужно для счастья? Спасибо вам,Нұрсұлтан ағай🤗
Ерқасым Балтабаев
Тісімді жасатқамын өзіме қатты ұнады өз ісінің маманы 👍👍👍рахмет Нуреке
Erke Suieubai
Осында коронка салгыздым, мощь! Нұрекең мастер шифу!
Аршат Хаирулла
Маған өте қатты ұнады!Барлығыңызға кеңес беремін баруға!Өз ісінің маманы,жасаған жұмысы өте қатты ұнады!
Айсулу Абдралиева
Хорошая стоматология. Быстро и безболезненно удалили 2 зуба мудрости и цены приемлемые
Алдан Нурдаулет
Жигиттер жаксы жасайды екен, рахмет улкен! Жумыстары унады.
Асия Асилбековна
Өте жаксы даригер Ауыртпай жаксы жасап берді
Ainur Agabekova
Отличная клиника, мне понравилось объяснили что к чему и процесс лечения прошёл очень хорошо. Советую приходите и ленитесь!
Макпал Сидиова
New smile врачтарына улкен Рахмет . Жумыстары унады, кол жетимды багаларда, аурытпай жумыс жасады.
ГР
Гулам Рустемов
Нұрсұлтан врачка улкен рахмет, аурытпай емдеп берды! Келіп емделыңыздер!