Думан
Кафе
alikhankyzy_ aa
Өте керемет жер ең ұнағаны балық😍 Дәмді,әрі тез,шашлыктері ауызда ериді,повар молодец өте дәмді
4 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, alikhankyzy_! Огромное спасибо за высокую оценку, приходите, будем рады вас видеть 💛
Ердаулет Баймирзаев
Бешбармағын бүгін барып жеп көрдім. Айта алмайм енді барлығы дәлме дәл. Видеодағындай ұнадыма маған . Сіздерге қояр балл 10.болса 100 коятын едім. Қызмет көрсету сапасыда өте жоғары.
13 октября 2025, официальный ответ
😊сіздерге ұнағанның өзі бізге ұлкен комплимент. Кафемізде тағы күтеміз
SA
Saparbek Adil
Тыныш отыруга жаксы
_0
_qazaqqyz 02
Енді қуырдақ жемеймін бұл жерден
27 сентября 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба! Нақты несі ұнамады нақтылап айтсаңыз,біз рецепт ауыстырайық немесе басқаша жасайық 😇
Айбек Сейтов
Нурислам Жантуганов
Хорошо отдохнули
12 августа 2025, официальный ответ
Нурислам, здравствуйте. Огромное спасибо за такой приятный отзыв 😌 Ждём вас снова ❤
nuraiym 💕
шашлыктары тіл үйрмейді жегенде еритіндей вообщем дурыс пыспеген💅
SM
Sarvinoz Mahamatjanova
Не советую қызметкерлері өте гурыбый балық тарды күйіп кетгеп хуристяшый баклажан атпасада болады баклажанды озін куырып келган сияқты тек қана тайиский Нормольно
Төреғали Баубек
Өте керемет кафе
21 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо за теплые слова 🙏 Были рады вас видеть ❤
НУ
Нуржигит Усен
По цене не совпадают ,в меню другие цены в жизни другие цены.Еще крышки нет у одноразовых посудок
BM
Batyr Marassilov
Табигаты керемет екен тамактары оте дамди окинбейсиздер куырдак оте оте дамди екен
24 мая 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Batyr! Благодарим за отзыв и высокую оценку 💛 Ждём вас в гости снова 🙏🏼
Солнце Солнышко
Беті құрсын,шашлыктың тұзы ащы🤦🏼♀️ еті қатты,обслуживание ноль,ыдыстары таза емес Алыста болсада қаланың ішіне барып жеген жақсы
Zeiyn Duisekhan
Өте дәмді тағамдар, таза ауа, керемет жер 😍😍
AZ
Aigerim Zharylkassyn
Ужасно не вкусно, обслуживание долгое!
Кайреке З
Жақсы жер
НА
НУРЛЫБАЙ Алимбетов
Очень уютное хорошее кафе. Кухня отменная. Всем рекомендую
Алмас Төлен
Өте дәмді тағамдары
talgatovnaa 💋
тамақтары өте дәмді әсіресе пиццасы🥰🥰
Gulsan Zhadygerova
Самое лучшее кафе в нашем районе. Отличное место, уютная обстановка, хорошая кухня! Готовят очень вкусно! Цены тоже приемлемые. Удачи и процветания))) Настоятельно рекомендую!
Айгул Сапарова
Көзе сорпа іштік ұнады, еті жұмсақ дәмді
Улбосын Максатовна
Тағамдары өте дәмді ,атмосферасы зор,кешки коринис вообще вау,всем советуюю 😍😍👍🏻👍🏻👍🏻🔥🔥
duisekhanova _
таза ауа, керемет жер, табиғаты ерекше екен миың тынығады қаладан шаршап келгенде 😍😍кеше отбасымызбен келіп бөдене қауіптің жанына фри қостырып жеген едік өте дәмді және толымды екен . Думанға баруға кеңес беремін.🤩
Akzhunis Duisehan
Казан кебаб жедік өте дәмді екен , хрустящий баклажан порциясы үлкен күшті болып келді, всем советую
Жадыра Садыкова
23.07 күні бала-шағамен барып көрдік. Тамақтары ыстық, свежий , сусындары салқын 10/8 деген баға тамақтарына. Обслуживание 0, сотрудниктері суық, келдің ау, кеттің ау деп жатқан ешкім жоқ. Тамағымызды, приборларды өзіміз сұрап, тасып алдық. Сервировка жоқ, ыдыстар да таза емес. Хотя, біз барғанда көп адам жоқ еді. Пиццаны 1,5 сағат күттік, офицант ұмытып кетіпті. Суымыз, пиццамыз қайда деп сұрап алдық. Живая музыка отстой, 50 асқан кісілерге ұнауы мүмкін бірақ. Менюде цена жазылмаған, чек бермеді. Бұл заңға қайшы деп ойлаймын. Адамдар заказын ұзақ күтіп отырып қалды, сырттан адамдар келіп орын босағанын күтіп отырды. Если офицанттар шустрый болғанда норм баға қоюға баруға болар еді. Сурет түсіріп алу мүмкіндігі болмады, телефон бала-шағада болған соң. Заказдары келгенше алдана тұрсын деп беріп едік, 1,5 сағат пицца, фри күтіп зарядкасы өшкенде бірақ алдық.
Мадияр Шотбаков
Кафе базар жоқ
Акбилек Адиханова
Өте тамаша кафе! Тамақтары дәмді 😍
Ақмарал Джумағалиева
Сорпасы дамді еті жұмсақ👍🏻 кауаптары дамді 😋 персоналлары ұнады👏🏻💪🏻 бағалары қолжетімді🙌
Көркем
Айдарбек Бахтияр
Шашликтары керемет
15 июня 2024, официальный ответ
Айдарбек, добрый день! Спасибо большое за теплые слова ❤ Всегда рады помочь 😉
Здесь очень комфортно и атмосфера красивая,еда супер классная спасибо вам!🫰🏻💋
15 июня 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Бакдаулет, спасибо за высокую оценку!!! Будем стараться и дальше 💛
СМ
Сардор Муханов
Всем советую отличная атмосфера и кухня а самса уффф
5 июня 2024, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам за ваш отзыв. Приходите к нам почаще.
СЮ
Сухраб Юльчиев
Просто самая лучшая самса 😋
5 июня 2024, официальный ответ
Добрый день. Благодарим вас за приятный отзыв 🔥 Очень приятно.
Анвар Раметов
Хорошое заведение советую всем
4 июня 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Анвар! Спасибо!!! Ждём вас в гости снова 🌸
У них появилась новинка кесе самса очень вкусное всем советую не пожалеете 😋
3 июня 2024, официальный ответ
Добрый день. Спасибо вам, очень приятно получать обратную связь 🙏👌 Мы работаем для вас 💛
Айнұр Шымкент
Керемет, шашлык те, салат 🥗 та дәмді. Таза ауада, көк шөп, судың сыңғыры 😍😍😍
Благодарим вас, очень приятно получать обратную связь 🙏 Ждём вас вновь 💛
Миру Мир
Случайно нашли это кафе, очень уютно, тапчаны, тихое место, очень большие порции еды и очень вкусно. Однозначно рекомендую
3 июня 2024, официальный ответ
Добрый вечер, спасибо вам большое, что оценили 😉 Мы рады, что вам всё понравилось 💛
Тағамдары өте дәмді
Здравствуйте, спасибо, Зейін, за отзыв и высокую оценку! Были рады знакомству ❤