Shymsiti nan
Магазин хлебобулочных изделий
viikkqlw 🐾
В восторге
очень вкусный гриль и булочки,всё свежее😍 милые девушки на кассе
Мухамедали Мусабеков
В восторге
Өте керемет екен тағамдары дәмді бағалары қол жетімді екен 👍👍👍
Мағжан Аюпов
Совсем не понравилось
Шәй кешіктіріп әкеп берді сәл жауапты болсаныздар
•w
•Marie's world•
Очень вкусная пицца🍕 (ฅ´ω`ฅ) Всё свежее и большое♡♡♡
A S
В восторге
Как приятно , что есть домашняя свежая выпечка. Все готовят от души на совесть, Рекомендую! Процветания Вам!
СН
Султанбек Назар
В восторге
Самса мен хачапури – өте сөлді, дәмі керемет! Қамыры жұмсақ, іші мол салынды, нағыз үй дәміндей. Бір рет татқан адам қайта алғысы келеді!
Акерке Кункожа
В восторге
Самса булочка пиццалары дамди👍 замороженный тағамдары барлығы бар! Ұнады. Келуге кеңес беремин👏 Кассадағы апкеде сыпайы жаксы үнемі күлип карсы алады.
NS
Nurislam Shirkinbaev
В восторге
Нан Пісіретін қаралау келген жас қыз әдемі екен нөмері керек 😁😉 Тағамдары Зор екен
Рината Мамедова
Очень вкусная выпечка😍гриль вообще 🔥🔥🔥всем советую к посещению 😊
AM
Aktoty Myrzabaeva
В восторге
Осы жердің наны,самсасы булочкасы барлығының дәмі зоор,жақсы пісіреді,үнемі осы жерден аламынғой
Акнур Асанова
В восторге
Грилдері өте дәмді👍🏻😍 сатушылары өте көңілді, бізге ұнады👍🏻
ЖМ
Женя Мельников
Творожные булочки очень вкусные. Рекомендую.спасибо
Akmaral Auelova
В восторге
Бари керемет дәмді, бакырсақтарымен түшпаралары әсіресе дәмді
Айгерим Алдиярова
В восторге
Самые вкусные полуфабрикаты,всегда все отменно, вкусно, на высшем уровне. Какие пельмени, вареники с творогом, с картофелем, сырники, манты, котлеты. Все пробовали у них. И все абсолютно все вкусно. Все по домашнему! А сервис на высшем уровне!!! Буду всегда приобретать здесь и всем советую! Выше всех похвал
НТ
Нурбек Таукеев
Все очень вкусно
НА
Нурдаулет Абдрахманов
Грилдері дәмді екен.
Altynai Sultanbekova
В восторге
Грилдері өте дәмді, дәмі ерекше!
Арайлым Тургинова
В восторге
Түнгі 12де тапсырысымды қабылдап, азанда 9ға деп келіскен уақытта ыстықтай етіп қаттама дайындап берді.Рахмет.
Жания Абдуллаева
В восторге
Булочкалары жаксы. Бірақ сәл воздушные болғанда күшті болатын еді👍