NurTextile
Салон штор
0Ф
08.06.1991 Фариза Ниязова
Ассортимент оте керемет, караган сайын козин тоймайды! Кыздар барин олшеп, дизайн подбирать етип, адемилеп тигип, орнатып кетеди! Маган унады🙂
Рахмет Фариза ханым! Сізден осындай шынайы пікір алу — біз үшін үлкен қуаныш💐
KK
Kairat Kairat
Приобрели подабрали шторы и карниз и декоративные покрывала и даже сервис под интерьер квартиры сотрудники очень вежливые и отзывчивые
31 октября 2025, официальный ответ
Всегда рады быть полезными и делать ваш дом уютнее🙌🏻
Nurik Zhaks
Өте ұнады керемет🔥🔥🔥 Перделері на высшем уровне бағалары да қол жетімді. Қызмет көрсетулеріде жақсы асықпай бәрін жақсылап түсіндіріп берді. Көп көп рақмет💪
31 октября 2025, официальный ответ
Рахмет Нурсултан мырза! Осындай қолдау бізге шабыт беріп, әр жұмысты махаббатпен жасауға күш беред…
GB
Gulnur Beisenova
Нұгүл ханыммен жұмыс жасап жүргеніме қанша уақыт болды, нағыз өз ісінің маманы деп айта аламын, басқалар ұқсап қымбат қылып матаны ысрап етіп молынан жұмсай бермейді даққа әдемі етіп береді, қанша үй алдық керемет етіп жасап береді, бүгін міне тағыда әп әдемі етіп іліп беріп кетті, кір болғанда өзі әкетіп жуыпта береді рахмет Аллах разы болсын
1 сентября 2025, официальный ответ
Жылы лебізіңізге рахмет Гулнур ханым🤗 Бізді таңдағаныңызға алғысымыз шексіз🌷🙌🏻
Zhansaya Zhumabayeva
Классный салон штор, очень красивые и качественные ткани! Приехали и сами все красиво развесили, мне все очень понравилось😍 буду обращаться только к вам!👏🏻👏🏻🙌🏻
1 сентября 2025, официальный ответ
Большое спасибо за ваш отзыв! Одно удовольствие читать ваш комментарий, мы рады, что вы остались дов…
АЕ
Айнур Ермагамбетова
Спасибо большое🥳 наш дом еще красивее и уютнее благодаря Вам! Приехали замерили подобрали повесили🤩 Очень удобно
21 августа 2025, официальный ответ
Айнур благодарим вас за отзыв🌷🙌🏻 Спасибо что выбрали наш магазин и поделились своим положительным опытом💐😊
К
Куантхан
Ассортимент тканей и фурнитуры впечатляет 👍🏼