Royal glass
Компания по изготовлению окон
ТХ
Тогжан Халымбетова
Странный менеджер, отправляет аудио хотя я ей пишу, не поздоровалась даже.На мой запрос у меня спрашивает что это 🤣. Замерщиков не отправляют просят самим все измерить. За платный выезд я за заплатила бы. Вот что значит никакой клиентоориентированности ( жаль такие люди бизнес губят
Aigerim Bektasova
отличная компания , окна качественные. Сотрудница Дидара очень вежливая ❤️ . Всем советую и рекомендую компанию Royal Glass
ГY
Гульмира Yunusova
Royal Glass компаниясына Royal Glass – сапалы және сенімді терезе өндіруші компания. Мен олардың қызметін пайдаланып, өте риза болдым. Компания заманауи технологияларды қолдана отырып, берік және эстетикалық әдемі терезелерді ұсынады. Қызметкерлері өте сыпайы және кәсіби, барлық сұрақтарыма толық жауап беріп, ең жақсы нұсқаны таңдауға көмектесті. Өндіріс пен орнату уақыты да күткендегіден жылдам болды. Royal Glass өнімдері сапасы мен бағасының тамаша үйлесімімен ерекшеленеді. Егер сізге сенімді, ұзақ мерзімді және сәнді терезелер қажет болса, бұл компанияны міндетті түрде ұсынамын!
Нурдаулет Камилханов
Ассалаумағалейкүм құрметті Шымқала тұрғындары. Royal Glass компаниясына алғысым шексіз, мен жақында 5 камералық пластикалық терезелер орнатты, өте жоғары сапада және мерзімнен алдын алып келіп қойып кетті. Терезе қоятын жігіттері мен Дидара есімді менеджер қыз өте білімді және адамгершілік қасиеттері мол кісілер екен. Шымқала тұрғындары сіздергеде жақсы сапалы терезелер керек болса Royal Glass компаниясына жүгінуге болады, сіздерге кеңес беремін.
К
Абдусаттар Бахтияров
ответственная компания молодцы 👌
IS
Ibrokhim Sultanov
Качество и цены соответствует, советую очень классные парни🔥
АХ
Абрар Хасанов