Тау Булак
Назым Жубаева
Super👍👌баруға кеңес берем👍
НМ
Нурбос Молдыбеков
Армандар орындалатын демалыс орын екен
EB
Erik Baibyisen
Мы былы не давно, очень прятно хорошый место на отдых еще раз будемь. Мы из Алматы прехали
EB
Erik Baibyisen
ОД
Омаров Данияр
Керемет, әйелдерге бөлек қоршаулы бассейін, отбасымен, колективпен демалатын жер. Банясыда бар.
Ерик Аширов
Отлично и позитивно провели отдых. Все чисто. Бассейн супер.
КА
Кендебай Агабаев
Керемет демалыс орны
Баха Капал
Керемет демалыс орны маган унады жайлы еки бассейн орналыскан жери табигат кориниси тамаша 👍👍👍
Алмас Айнабеков
👍👍👍👍оте керемет орталык!!!