Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
РекламаТОО М-ЛомбардЛицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
ТОО М-Ломбард
A
Akjol1 отзыв
21 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
BE
Arif Osmanov1 отзыв
21 октября 2025, официальный ответ
Томирис Осман💗5 отзывов
3 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! 🌸 Спасибо за ваши слова в адрес нашего специалиста. Обязательно передадим ему/ей. Так…
ГД
Гульфаирус Джуманова1 отзыв
26 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бізге жылы пікір қалдырғаныңызға рахмет. Қызметіміз көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз. Құрметпен, М-Ломбард 💛
Aruzhan Bekbolatovna2 отзыва
4 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Dauletovv Nuni1 отзыв
4 сентября 2025, официальный ответ