Ломбарды
Знакомые займы стали еще выгоднее
ТОО М-Ломбард
Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
A
Akjol
Оте анасы тусиникти
21 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
BE
Bakdaulet Eraly
Жақсы екен
9 декабря 2025, официальный ответ
ПО
Пакизат Омар
Асылзат деген қыз өте керемет қызмет көрсетті
Улжан
Өте керемет маған ұнады келіп көріңіздер
Bayan Bayan
Очень надежный ломбард. Девочки встречают тепло, все объясняют просто и по родному. Приятно доверять 🫶🏻
АЖ
Zamira Tolbayeva
Идельно
10 ноября 2025, официальный ответ
Меруерт Алтынбек
Асылзат деген қыз өте жақсы кызметине😘👌
SS
SKY Sky
Оразбекова Асылзат лучший специалист ❤️👍
КА
Канат Адилов
Өте жақсы
M
Maks
Сегодня был у вас приятная молодая девушка, оказала очень хорошее отношение ко мне как к родному очень понравилось. Большое спасибо менеджеру Асылзат
25 октября 2025, официальный ответ
AO
Arif Osmanov
Быстрое и качественное обслуживание
21 октября 2025, официальный ответ
EK
Erkebulan Kumisbekov
Өте жақсы ломбард! Осы ломбардқа бірнеше рет жүгіндім, әрдайым жоғары деңгейдегі қызмет көрсетеді. Қызметкерлер сыпайы, барлық шарттарды ашық әрі түсінікті түрде түсіндіреді. Бағалау әділ жүргізіледі, басқа жерлермен салыстырғанда ұсынылған сома жоғары болды. Пайыздық мөлшерлемелері қолайлы, төлем шарттары ыңғайлы. Қауіпсіздік пен сенімділікке ерекше мән беріледі, бұл мен үшін маңызды фактор. Жалпы, қызметіне толық көңілім толды, қаржылық қиындықтар туындағанда сенім артуға болатын орын. Ұсынамын! Қызмет көрсет Асылзат, Гульзат Маргарита
6 марта 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Кері байланысыңыз үшін алғысымыз шексіз! Қызмет көрсету сапасын әрі қарайда жақсартуға…
Томирис Осман💗
Классный оператор ,все ясно обясняет👍👍
3 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! 🌸 Спасибо за ваши слова в адрес нашего специалиста. Обязательно передадим ему/ей. Так…
ГД
Гульфаирус Джуманова
Консультацияңызға рақмет
26 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бізге жылы пікір қалдырғаныңызға рахмет. Қызметіміз көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз. Құрметпен, М-Ломбард 💛
Aruzhan Bekbolatovna
Оразбекова Асылзат апай түсінікті,адемі,түсіндірді Ломбард жаксы кабылдайды ,өзіме ұнайды 👍🏻
4 сентября 2025, официальный ответ
Dauletovv Nuni
Asilzat спасибо за консультацию❤️
4 сентября 2025, официальный ответ
Рената Семёнова
У вас прекрасный сотрудник Маргарита,всегда приветлива и вежлива♥️
Манатай Тажибаева
Спасибо Менеджеру Маргарита Обслуживание 100/10😍😍😍😍 Все быстро и высокая оценка на золото👍 Спасибо Менеджеру за профессионализм😍😍😍😍 Сыграла розыгрыш и выиграла
РА
Руслан Аскеров
Самый лучший Ломбард спасибо! Маргарита очень чётко консультирует ей большое спасибо молодец)
Айгерім Бердалықызы
Карибова Маргариту спасибо за все , она хорошо работает
Алтынай Сабыр
Маргарита очень приятная👍🏻 вернусь не раз. Спасибо за качество👍🏻
27 августа 2025, официальный ответ
АУ
Айша Усен
Өте жаксы керемет тусиндиру супер
20 августа 2025, официальный ответ
ГД
Гульсая Дильмишова
Осы филалдагы Оразбекова Асылзатка ырзамын оте жаксы карсы алады жаксы жумыс истейди клентермен осындай кыздар кобейн берсин жаксы деген бага койам 5 5 5
19 августа 2025, официальный ответ
Мадина Оралбаева
Отличный👍
6 августа 2025, официальный ответ
Иван Свиридов
Специалист Маргарита очень шустрая и быстрая ,приветливая и обаятельная Побольше таких красивых сотрудников 😍
29 июля 2025, официальный ответ
ДА
Данияр Алимбаев
Девочки очень вежливые
24 июля 2025, официальный ответ
ЭК
Эльмира Кожанова
Биликти оз исинин маманы Асылзат ханымга рахмет 🥰 Ардайым котеринки конил куймен карсы алып,келген жумысынзды тез ари сапалы аткарып береди 👍 🔥🔥🔥
12 июля 2025, официальный ответ
Ulbosin Abdigappar
Хорошое обслуживание,вежливый персонал💗💗💗
ЭҚ
Эльмира Қайназарова
Ұнады жұмыстары жаксы мамандар екен рахмет жұмыстарына сәттілік
Раушан Нурлан
Өте жақсы қызмет көрсету. Керемет
6 июля 2025, официальный ответ
СА
Саида Абдуллаева
Маргарита хороший специалист,красивая и шустрая
2 июля 2025, официальный ответ
BB
Bostanova Bayan
Обслуживание очень хорошое. Вежливо и грамотно
Ахат Кусанбай
Күшті Рахмет👌