Мирас
Парикмахерская
Dastan Serik
Риза болдым шаш алғанға четко грамотно и все как надо ✅🫱🏿🫲🏾
SZ
Sayat Zhassyuzak
Күшті шаш алады екен🔥
ББ
Болат Бакбаев
Мен, менің ұлдарым әрдайым осы шаштаразда шаш қидыртамыз. Берік шебер ісіне берілген жан, тиянақты жұмыс істейді. Ұқыптылық және тазалық кірген бойда көзге көрініп тұрады. Осында келуге кеңес беремін
Руфат Аршаев
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Берику. Он работает очень аккуратно, внимательно и с большим вкусом. Сделал именно ту стрижку, которую я хотел — всё ровно, чисто и стильно. Видно, что Берик — настоящий профессионал своего дела: понимает клиента с полуслова и делает результат даже лучше, чем ожидаешь. Спасибо за отличную работу! Теперь только к нему
Bekarys 777
Өз ісінің маманы👍
Акниет Ажибай
Шашты керемет алады, жұмысына өте ұқыпты. Нағыз кәсіби маман, бағасы да сапасына лайық
ДЖ
Профессионально
Дулат Есенбеков
Мастер керемет👍
Кыздыгой Камбарова
Өте жақсы шаштараз! Өз ісін жақсы біледі, ұқыпты әрі тиянақты жұмыс істейді. Балалардың шашын дәл қалағанымдай етіп қиып берді. Рақмет, міндетті түрде тағы келеміз! Ұсынамын👍
ГТ
Гульбахор Турсунова
Лучше чем в барбере Мне понравилось все
OR
Omirbek Rustem
Парикмахер жақсы екен.
Жасмин Абжанбар
Шаштараз өте керемет. Мастер 👍 супер
Адильбек Абдигаппар
Шашты жаксы алады👍🏻 Озим ырза болып кайттым
AI
Altynkhan Ilesbek
Шынында мына жерде шашты жақсы алады екен
Данияр Красс
Отличный мастер !!! Вежливый. Свою работу хорошо знает. Спасибо !!!
A
Almat
Мастер знает свое дело, работой доволен
Mukha 17
Шашты жақсы алады екен барбершоптан кеп емес кеңес беремін
dp
dpdp pdpdpd
Очень понравилась стрижка! Мастер знает свое дело, сделал все аккуратно и так, как я хотел. Атмосфера приятная, все быстро и качественно. Помог выбрать стиль прически, результат превзошел ожидания.
Алишер Кадыр
Мирас шаштараз өте керемет алады келіп алдырсаңыздар болады кереиет
Мирас Жусипов
Зор алады екен унады келесы жолы тагы келемын😍
Айдар Шертай
Опытный Барбершоптан кем емес.👍
Ali Li
Мирас шаштараз өте жақсы алады. Советую лучшая парикмахерская по Шымкенту.всегда можно без проблем постричься!
Максат Маненбаев
Өте керемет шаштараз,сыпайы сапалы қызмет көрсетеді,өкінбейсіздер,барыңыздар, Алла разы болсын бағасыда қол жетімді,осындай професионал жігіттер көбірек болса,
Playstation Club
Барбер шоптан еш кем жери жок
Era Biekeev
🔥 просто. Бүгін бардым өзім шаш кидырдым Сөз жоқ екен, мыкты мастер👍🏻