Tary Qainar

Кофейня
Необычное и сытное меню
Марал Женисбек8 отзывов
сегодня, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бізді таңдағаныңызға және көрсеткен қолдауыңызға ризамыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Акбота Анар7 отзывов
D4nxxsww ~7 отзывов
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бізді таңдағаныңыз және оң пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Салтанат Сулейменова2 отзыва
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Салтанат! Благодарим за ваш отзыв, рады, что вам понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
ДА
Диана Асилбекова3 отзыва
22 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Диана! Благодарим за ваши теплые слова и высокую оценку. Мы рады, что вам у нас понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Symbat Zhamalova1 отзыв
22 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Келесі жолы да сізге сапалы қызмет ұсынуға дайынбыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Dinara Buralhieva3 отзыва
22 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравилось обслуживание! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
zhasminok 🤍10 отзывов
8 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сізге қызмет көрсету — біздің үлкен қуанышымыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
SAQ altuxa5 отзывов
19 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за высокую оценку нашего обслуживания и Аяжан. Мы рады, что вам у нас понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
GM
Gulmira Meldebek7 отзывов
19 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Пікіріңіз бен сеніміңіз біз үшін өте маңызды. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Shapagat N11 отзывов
Нурила Абдирасулова7 отзывов
18 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Нурила! Спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
YZ
Yaxiyabekov Zhasurbek2 отзыва
18 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сізге сапалы қызмет көрсете алғанымызға қуаныштымыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Диас Тилеуов1 отзыв
17 декабря 2025, официальный ответ
AM
Askar M10 отзывов
17 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Қызметімізді жоғары бағалағаныңыз үшін алғысымызды білдіреміз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
УЖ
Улжан Жорабаева1 отзыв
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Кез келген сұрақ немесе ұсыныс болса, бізге хабарласыңыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
ЖМ
Жансая Муханбет4 отзыва
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Қызметіміз көңіліңізден шыққанына өте қуаныштымыз! Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
ШУ
Шапағат Утарова8 отзывов
Quralai Turdaly14 отзывов
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Пікіріңіз бізге қызмет сапасын одан әрі жақсартуға көмектеседі. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
aray asan n2 отзыва
30 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бағалар мен сервистік алымға қатысты ақпарат басшылық деңгейін…
Assem Saparova8 отзывов
Олжас Турымбетов2 отзыва
ТС
Темурбек Сеитбеков12 отзывов
14 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Темурбек! Спасибо за ваш отзыв. Нам жаль, что вы остались недовольны. Мы обязательно у…
sabina aldan2 отзыва
AZ
Assel Zholdasbekova8 отзывов
Inabat Azamatkyzy1 отзыв
13 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за положительный отзыв! Рады, что вам у нас понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
zhanbolatkyzy .2 отзыва
12 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв, рады, что вам все понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Азизбек Улумбеков29 отзывов
12 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Азизбек! Спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравилась атмосфера. С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Mrs5 отзывов
10 декабря 2025, официальный ответ
𝒶 .8 отзывов
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш положительный отзыв о нашем чае! Мы рады, что вам нравится! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Мадияр Сариев3 отзыва
9 декабря 2025, официальный ответ
NB
Nurlan Bybit3 отзыва
АЕ
Алмазхан Еримбетов1 отзыв
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте Алмазхан! Спасибо за ваш отзыв. Ждем вас снова! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Алия Орынбасар2 отзыва
Нурила Уалиханкызы3 отзыва
Аружан Асқарқызы4 отзыва
Karakat Medenbekova3 отзыва
6 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас за отзыв! Мы рады, что вам понравилось наше заведение. С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Рахат .А4 отзыва
Nazerke Sugirali1 отзыв
ЖА
Жадра Анарбай3 отзыва
6 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сіз бізді таңдағаныңызға және қызметіміз көңіліңізден шыққанын…
УБ
Улбике Бегимбетова3 отзыва
Городская легенда1 отзыв
4 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Мы понимаем ваши беспокойства по поводу цен и стараемся предложи…
Алмаз Борз10 отзывов
4 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Алмаз! Спасибо за ваш отзыв. Нам приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Жауқазын Базарбек5 отзывов
2 декабря 2025, официальный ответ
Nesibeli Mahambet3 отзыва
30 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое за ваш отзыв. Мы рады, что вам всё понравилось! Ждем вас снова! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Руслан Марченко9 отзывов
30 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Руслан! Спасибо за отличный отзыв! Нам приятно знать, что вам понравилась атмосфера и…
АЖ
Айнұр Жоланова1 отзыв