Tary Qainar
Кофейня
Необычное и сытное меню
Instagram
Марал Женисбек
Анель қызмызға үлкен рахмет❤️ өте дәмді болды🩷🩷🩷
сегодня, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бізді таңдағаныңызға және көрсеткен қолдауыңызға ризамыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Акбота Анар
Тағамдары , қызмет көрсету өте жоғары деңгейде. Анельге көп көп рақмеет❤️
D4nxxsww ~
Тамақтары дәмді интерьері әдемі сервис таза және тыныш музыкасы қазақша официантын обслуживаниесі ұнады всем советую қайнар гостиницаның жанында
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бізді таңдағаныңыз және оң пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Салтанат Сулейменова
Вкусно и со вкусом
23 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Салтанат! Благодарим за ваш отзыв, рады, что вам понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
ДА
Диана Асилбекова
Все вкусно, уютно и красиво. Анел молодец, приветливая и вежливая девушка
22 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Диана! Благодарим за ваши теплые слова и высокую оценку. Мы рады, что вам у нас понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Symbat Zhamalova
рахмет Аяжан обсулуга керемет😍
22 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Келесі жолы да сізге сапалы қызмет ұсынуға дайынбыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Dinara Buralhieva
Обсулуга топ 😍Аяжан рахмет сизге🔥
22 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравилось обслуживание! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
zhasminok 🤍
Тамактары дамдыы
8 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сізге қызмет көрсету — біздің үлкен қуанышымыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
SAQ altuxa
Обслуживание топ🔥🔥 Аяжан керемет официант екен🔥
19 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за высокую оценку нашего обслуживания и Аяжан. Мы рады, что вам у нас понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
GM
Gulmira Meldebek
Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде. Анельге үлкен рахмет❤️
19 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Пікіріңіз бен сеніміңіз біз үшін өте маңызды. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Shapagat N
адеми👍🏻 обслуживание нашар 1 заведениеде 2 ак официантпа бирдене
Нурила Абдирасулова
все было классно и вкусно.спасибо Динаре за такое хорошое обслуживание🩷
18 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Нурила! Спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
YZ
Yaxiyabekov Zhasurbek
Керемет екен рақмет
18 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сізге сапалы қызмет көрсете алғанымызға қуаныштымыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
Диас Тилеуов
Барлыгы жаксы унады, официант Адилетке рахмет👍
17 декабря 2025, официальный ответ
AM
Askar M
Бәрі жақсы. Бірақ бағалар сәл қымбаттау А так балқаймақ лучший в городе
17 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Қызметімізді жоғары бағалағаныңыз үшін алғысымызды білдіреміз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
УЖ
Улжан Жорабаева
Бәрі өте ұнады Вид өте керемет Анель өте күшті жан екен
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Кез келген сұрақ немесе ұсыныс болса, бізге хабарласыңыз. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
ЖМ
Жансая Муханбет
Керемет атмосфера, дәмді тамақ үшін, жоғары қызмет көрсеткені үшін Анель деген аруға алғыс білдіремін!
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Қызметіміз көңіліңізден шыққанына өте қуаныштымыз! Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
ШУ
Шапағат Утарова
Атмосферасы мен обслужеваниесі (Анельдің), тағамдары ұнады. Рахмет❤️
Quralai Turdaly
мерекеге орай акция. ту алып келсеңіз бір кофе сыйлыққа😍 Назеркеге рахмет❤️
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Пікіріңіз бізге қызмет сапасын одан әрі жақсартуға көмектеседі. Құрметпен, TARY ☕ кофеханасының ұжымы!
aray asan n
Тамақтары норм но слишком кымбат ышы адемы👍🏻
30 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Бағалар мен сервистік алымға қатысты ақпарат басшылық деңгейін…
Assem Saparova
🇰🇿 Тәуелсіздік күні қарсаңында Tary кофеханасында болып, ерекше әсер алдық. Жылы атмосферада дәмі керемет кофе сыйға алдық және сыпайы қызмет — бәрі көңілден шықты. Осындай сапалы әрі жанға жайлы орындар көбейе берсін! Tary ұжымын мерекемен құттықтаймыз, табыс пен өркендеу тілейміз!
Олжас Турымбетов
Керемет
ТС
Темурбек Сеитбеков
Вообще унамады, тамактары отстой по полному, говорю как гурман, только вот бауырсаки с сырном вот вкусные, а остальное пустая трата денег
14 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Темурбек! Спасибо за ваш отзыв. Нам жаль, что вы остались недовольны. Мы обязательно у…
sabina aldan
тамақтары дәмді,кафенің атмосферасы вообще топ🔥
AZ
Assel Zholdasbekova
Американо дәмді👍🏻 Даяшы Анельге жоғары қызмет сапасы үшін рақмет!
Inabat Azamatkyzy
Очень хорошее место, рекомендую здесь поесть, и нас очень хорошо встретили🥹✨
13 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за положительный отзыв! Рады, что вам у нас понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
zhanbolatkyzy .
Всё понравилось еда была отличная, атмосфера —супер
12 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв, рады, что вам все понравилось! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Азизбек Улумбеков
Атмосфера топ 🔥🔥🔥
12 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Азизбек! Спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вам понравилась атмосфера. С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Mrs
Назеркеге рахмет
10 декабря 2025, официальный ответ
𝒶 .
Тарының чайына жететін чай жоққо😍😋❤️
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш положительный отзыв о нашем чае! Мы рады, что вам нравится! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Мадияр Сариев
АЕ
Алмазхан Еримбетов
Очень хорошо
8 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте Алмазхан! Спасибо за ваш отзыв. Ждем вас снова! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Алия Орынбасар
Бәрі унады,Аяжан жаксы кызмет корсетті🥰😍
Нурила Уалиханкызы
Бәрі ұнады✨Аяжанға рахмет жақсы қызмет көрсетті✨
Аружан Асқарқызы
Тары барлыгы унады асыресе Аяжан😍😍
Karakat Medenbekova
Очень красивая место, уютная и официантка тоже хорошая все понравилась ❤️
6 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас за отзыв! Мы рады, что вам понравилось наше заведение. С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Рахат .А
Барлығы керемет өте дәмді ұнады Анель деген қызға рахмет жақсы қызмет көрсетті
Ернар Сатим
Әділет өте жақсы қызмет көрсетті, өз қызмет өте жақсы атқарды Әділетке үлкен рахмет! Әділет ТОП👍🏻
SR
Sabina Rashit
Вид күшті, тамақтары особенно тары десерт. сервис жоғары сыпайы Анель официантка рахмет🥰
NS
Nazerke Sugirali
Қызмет көрсету сапасы керемет, Аяжанға рахмет🙂тағамдары дәмді.
ЖА
Жадра Анарбай
Облуживание күштіі Тамақтары да жақсы Аяжан рахмет🫶🏻!
6 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет! Сіз бізді таңдағаныңызға және қызметіміз көңіліңізден шыққанын…
УБ
Улбике Бегимбетова
Бізге ұнады. Жеміс сусындары, қаттама наны, қазы қосылған пицца дәмі тіл үйіреді. Тары қосылған шәйі тым бөлек. АЯУЛЫМ қызға үлкен рахмет, өте жоғары деңгейде қызмет көрсетті. Әр елден ашылсын деген ниеттеміз!
4 декабря 2025, официальный ответ
Никак сюда не добирусь. Люди кто скажет откуда вы берёте деньги особенно молодежь средний чек тут 5000 на человека . У родителей просите деньги или как
4 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Мы понимаем ваши беспокойства по поводу цен и стараемся предложи…
Алмаз Борз
Мощь
4 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Алмаз! Спасибо за ваш отзыв. Нам приятно, что вам понравилось. Будем рады видеть вас снова! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Жауқазын Базарбек
Атмосферасы күшті барлығы ұнады,тамақтары да өте дәмді😍😍, Анель деген қыз өте күшті обслуживание жасады ❤️
2 декабря 2025, официальный ответ
Nesibeli Mahambet
Первый раз посетила — очень понравилось. Кухня отличная. Хочу также отметить официанта Динара — сервис на высшем уровне🥰✊
30 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое за ваш отзыв. Мы рады, что вам всё понравилось! Ждем вас снова! С уважением, Команда кофейни TARY ☕!
Руслан Марченко
Заведение очень классное Тары чай вообще очень классный « Больше всего понравилось атмосфера зала Все понравилось, особенно спасибо за обслуживание девушке Динара
30 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Руслан! Спасибо за отличный отзыв! Нам приятно знать, что вам понравилась атмосфера и…
АЖ
Айнұр Жоланова
Өте жақсы.Даяшылары сыпайы,көңілді.Бізге қызмет көрсеткен Есенай жұмысы тиянақты,бізге ұнады,келесіде қайтадан барамыз.
Mereke Erbolsyn
Өте керемет😍😍