Tap Taza Kilem
Центр стирки ковров
Мади Серкбай
Уят жауап кершілік жок жамае жуады
Дарья Калинина
Позор !!!!! Паласы грязные пыльные вообще не стирают Отмазки ищут что все отзывы что есть это конкуренты !!! Клиентов обманывают забирают грязные привозят такие же зато в инстаграме показывают роскошь где эта роскошь паласы от шерсти не почистили не постирали паласы не хотят перестирывать и деньги не возвращать не хотят 🤦🏻♀️
Айгуль Садыкова
Мүлде жауапкершіліктері жоқ. Мүлкімді бүлдіріп, кілемдерді алмай кетті. Еще таза етіп те жумайды. Ужас, вообще не советую 👎👎👎
Мария Калдыбай
Безответственный Зря день потратила подаждав. Зв алмайды еще
Акжол Алиев
Оте Жаксы жууады
ЛЕ
Лаура Ержанова
Операторы да, алып кететін экспедиторы да өте дөрекі сөйлейді. Кілемдерді дұрыстап жумай, кір күйінше қайтып әкеп беріп, хабарлассаң өзің тексеріп алмағансың деп өзіңді кінәлі етіп қояды. Қайда барсаң онда бар деп, телефондарын көтермейді. Жылда басқа фирмаларға жуғызып жүргенмін, солар сияқты таза қылып жуылған шығар деп ойлағанмын, бірақ бұндай жауапкершілігі жоқ кілем “жуғыштармен” бірінші рет кездестім. Никому не рекомендую, очень плохое отношение сотрудников, качество мытия ковров нулевое. Буду дальше жаловаться во все инстанции.
GS
Gulden Sarman
Кілемдерімді алып кетіп сасытып акеліп берді еще 6күн күттім совсем ұяттары жоқ кілемдеріңізді бұл жауапсыздарға беріп ауре болмаңыздар бекерге нерв болып сасық кілем құшақтап қаласыздар
Roma Kuanyshu1y
Айзада Танирберген
Кілемдердің барлығы сары дақ, іші мусор, мен бергеннен 100 есе хуже етіп әкелген. Телефонды тастай салады, дұрыс жауап бермейды. Енды телефонды да көтермей отыр
A I D A K A L I
Өте нашар 3 кілем бердім жуу ға , 3 еуі де сары дақ дақ болып келді , ещё кешіктіріп әкелді , кілемдерімді бергеніме қатты өкіндім
DT
Dinara Tasheva
алдымен сойлесуди уйрену керек менеджерине де, алып кететин жигиттерге де. денсаулыгыма байланысты тосеп беруди сурадым жок деди, адамгершилигимиз жок деди, онда кетиниз дедим. менеджери телефонды тастай салды. отеееее нашар, тапсырыс бермениздер!!!!
🌷🌷
🌷🌷🌷 🌷🌷🌷
Вапше жауапкершилик жок орталык ,,,заявка берменздер баска килем жу орталыгын таңданздар
NU
Nurdaulet Usen
Оте керекмет жаксы жулган арзан ары сапалы сыздерге коп коп Рахмет♥️
Жан Лу💞
Сотрудники безответственные Я ждала пока 3 маленькие коврика помоют целый месяц и плюс ко всему ,коврики воняют и грязные даже не стирали,какими я их отправила,такие и пришли,даже хуже. Да ещё и меня не предупредили о том что сегодня они привезут коврики,взяли и перебросили через забор в грязь и просто ушли(хамство просто нет слов). Плюс ко всему я ещё и оплатила (садака сиздерге ,егер жумыстарынызды дурыс ыстей алмасаныздар,неге ыстеп журсиздер бул жумысты).
Асел Жакып
Безответственные сотрудники!
S1
Sunny 1
Безответственные сотрудники! Ни администратор, ни парни которые забирали ковры не отвечают после 8 дней со дня как забрали! То ли у них машина сломалась, то ли на штрафстоянку угнали, мне то что от их проблем?! Раз обещали,нужно выполнять! Качество химчистки еще не видела,так как все еще не привезли наши ковры! Но я очень сомневаюсь в том,что они хороши отстирали ковры. Не доверяйте этой химчистке, лучше Мумтаз!
Balzhan Adilbek
Шакырдык уакытылы келмеди. Жауапкершилик жок. Ертесине барам деп сосын су жок диди