Leader.cleaner
Центр чистки ковров
Чистка ковров и химчистка мебели. Специальная машина. Вывоз, доставка!
Службы
М М
Молодцы!. Быстро, не дорого, аккуратно).
НА
Нурхан А
Рахмет жігіттерге оперативно жұмыс істейді айтқан уақытында алып кетіп уақытында жеткізіп берді кілемдер тап таза ✊✊
❦ ‘
Обращалась в эту компанию для химчистки ковра — осталась очень довольна! Всё сделали быстро, аккуратно и точно в оговоренные сроки. Отдельно хочу отметить вежливость и профессионализм сотрудников: всё подробно объяснили, были на связи и подошли к работе с ответственностью. Видно, что компания заботится о качестве сервиса и комфорте клиента. Весь процесс прошёл легко и без лишних хлопот. Результат полностью оправдал ожидания. С уверенностью рекомендую эту компанию всем, кто ценит качественный сервис и надёжность!💯
15 апреля 2026, официальный ответ
❦, добрый день, спасибо большое за отзыв и высокую оценку 😉 Всегда рады вам ❤
Мейіржан Жұмаханұлы
Рахмет өте керемет жулган жаксы жуады екен 2кунде акеліп берді иісі де керемет
JD
Juli Drobjazko
Куртты килемды, созып жиберды, цветын озгерты. Жоламандар.
Ayau G
Рахмет коп коп 2 күннің ішінде жеткізіп берді қонақттап келетін еді 4-5 жерге звандадым 2 күнде үлгермиміз деді тек осылар 2 үлгереміз деп алып кетті тап таза қуанып қалдым ендігіде тек сіздпрге беремін 😊
Erdos Asubai
Кілем тап таза иіс вапше бомбаа🔥
ШТ
Шалкар Турсынхан
Кілемдерімді тап-таза қылып жуып берді, нәтижесі өте ұнады! Иісі жағымды, дақтардың бәрі кеткен. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, алып кетіп қайта жеткізуі де ыңғайлы. Жұмыстарыңызға рахмет.
AZ
Alibek Zholdybai
1 Кун ішінде жууып акеліп берді. Рахмет сіздерге тез әрі жылдам жумыс жасайды. Тек осы кісілерге тапсырамын кілемдерімді рахмет кооп ☺️☺️👍👍👍 Клиенттерің кооп болсын!
Aruzhan Muzdybai
Кілемдер өте таза, пышный болып келді, рахмет! Жұмыстарыңызға сәттілік пен береке тілеймін, шаршамаңыздар!
Айдана Амалова
Ассалямуалейкум! Ұнады, кілемдер тап таза болып келді. Жігіттер өте сыпайы, адекватты. Уақытылы, тез әрі сапалы. Аллах береке берсін жұмыстарыңызға. Рахмет.
Aleke Копжасаров
Жігіттер Алла разы болсын! тап таза, иісіде керемет. жана кілем болып қалды. Ойланбай осы жерге жуғызыныздар халқым
27 февраля 2026, официальный ответ
Aleke! Спасибо вам за отзыв и оценку 🔥 Будем стараться и дальше!
Малика Кадиржанкызы
Кілемді жууға бермепсін, бұл өмірді көрмепсін. Ай жігіттер риза болдым. Тап таза, кілемдер как новый. Балалар кілемге пластилин жабыстырған қатты кір болып кеткен еді. Енді айта алмайм тап таза. Уже 3 ші рет кілемді бердік. Ешқандай претензия жоқ. 100000/10. Рахмет көп сіздерге. Қуанамын сіздерді тапқаныма👍🙏Дамыныздар, өсініздер👍
27 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Малика, благодарим, что выбираете нас. Ждём вас вновь.
GA
Gulnur Almuhanmed
Тап тазааа етіп жууады рахмет осы кісілерге. Жумыстарыныз алга баса берсин клиенттеріңіз коп болсын рахмет!
27 февраля 2026, официальный ответ
Gulnur, добрый день. Благодарим вас за высокую оценку 🙏 Мы всегда вам рады!
Айко Айкоша 🥰
Бұрын басқа жерге апара беретін едім, енді тек осында тапсырамын🙏🏻Кілемдерім жылтыраған күйінде қайтты🤗
23 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас, что уделили время и написали отзыв ❤ Мы стараемся.
ГБ
Г.О. Бей
Жігіттер молодец оперативно бугін заявка бердім сол куні келді 👍👍👍🔥🔥🔥 Алла разы болсын іске сәттілік🙏🙏🙏
СШ
Сарсенкул Шегебаева
Leader cleaner,таза жақсы жуады.Бір жылдан бері осы жерге кілемдерді беріп жүрмін.
26 октября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв и высокую оценку!!! Рады стараться 🌸
АҚ
Айдос Қ
Жақсы жуады екен экспресспен берген едік 24 сағаттың ішінде акеліп берді жуммыстарыңыз жүре берсін рахмет
2 октября 2025, официальный ответ
Спасибо вам за приятный отзыв 🔥
Айкерим Галидулла
Кілемді тап таза жуған, құрғақ, 2ақ күнде тазалап алып келді и бағасы өте қолайлы. Рахмет үлкен! Ойлағанымнан да тамаша. Жұмыстарыңызға берекет берсін!!! Жұмыстарына өте ұқыпты!!!
Tanya Buyanova
Отдала на стирку свой ковер. Привезли через 2 дня , чистый , сухой и очень приятно пахнет . Менеджеры вежливые , всегда вовремя отвечали . Благодарю. Обязательно , буду рекомендовать вашу компанию .
Дильнура Аширова
Все ковры сверкают,все чисто и очень приятный запах. Я очень довольна. А главное быстро. Забрали 15го декабря и 17го декабря уже привезли. Всем советую. Ребята молодцы вежливые приветливые
СӘ
Самат Әбілхай
Рахмет көп көп кілемнін таза жуылғанына риза болдым. Тап таза кілемнен әдемі парфюмнын хош иісі шығып тұр. Жұмыстарына тек қана сәттілік.
Аля Амиржанкызы
Очень качественный сервис. Ковры как новые. Ребята сами забрали и привезли ровно в срок. Теперь только к Вам. Качественно, не дорого, быстро. Рекомендую.
23 ноября 2025, официальный ответ
Аля, здравствуйте. Спасибо за добрые слова ❤ Всегда рады вам 😉
Алтынай Асылбекова
Басқа Отзывтарға қарап осы компанияға өткізген едік кілемдерімізді. Жігіттер өздері келіп, кілемді жинап алып кетті. 2 күннен соң дайындап, жуып әкелді. Кілемдерімді ашсам тап-таза, жақсы жуылған👍 Ал иісі енді керемет. Үйім жаңарып қалды. Өз жұмыстарын жақсы жасайды екен. Рахмет! Келесіде де сіздерге өткіземін.
20 ноября 2025, официальный ответ
Алтынай! Спасибо большое за высокую оценку ❤ Нам очень приятно 🤝
Куаныш Майлыбай
Жумыстарына ризамын,таптаза кылып жуады кілемдерді👍🏽👍🏽👍🏽супер
Aqberdi Ayagan
Кілемді жаксы жуады екен таптаза қылып иісіде керемет екен рахмет
АйLuna 🌙
Я очень довольна просто восторге они как новые просто вау советую всем обращайтесь только к ним
Symbat Kurmanbekova
Мяя күшті қылып жуып әкеліп берді…. иісі деген вообщеее күшті шығып тұр бізге қатты ұнады қызметтеріңіз👍🏻
14 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Symbat, большое спасибо за ваш отзыв и оценку 😉 Будьте здоровы!
Ажар Сапарқұл
Кілемдерді тап-таза,иісін керемет етіп алып келіпті,риза болдым.Жігіттерге рахмет диванның астынан өздері көтеріп алып кетті.3 бөлме +холдың кілемдерін беріп едік скидкамен өте арзан бағаға жуып берді.Жылдам жуып алып келді,көңілімнен 100% шықты.Алдында қандай кілем жуатын орталыққа бергенім есімде жоқ бірақ мүлдем көңілімнен шықпап еді.Тек суға салып алып келген ғой.Мына жігіттерге шын көңілден ризамын.Істеріне Алла береке берсін.Еңбек еткен соң,ақысын алған соң осылай адалынан істесе екен баршасы.
21 октября 2025, официальный ответ
Ажар. Огромное спасибо за высокую оценку 🤗 Мы старались ❤
Е K
Жақсы жуады екен 2 күнде әкеліп берді рахмет 👍🏻👍🏻
11 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Диас, огромное спасибо за высокую оценку 🔥 Всегда вам рады!
Meirbekkovv .
Жаксы жуады екен👍👍
NS
Nur Shrr
кылем оте тез жане жаксы жуады керемет
Asilbek Duisen
Керемет жуады екен иісіде керемет екен
БС
Бахтыгали Спандияров
Кілем жууға бердік.Жұмыстары сапалы және тез,көңілімнен шықты.Иісіде күшті.
19 мая 2025, официальный ответ
Добрый день, большое спасибо за отзыв и высокую оценку! Будем вас ждать 💛
Ариша Т
Всем рекомендую. Химчистка супер. Почистили ковёр 10/10. Ребята вежливые. Я очень довольна.👍🏻👍🏻👍🏻
3 ноября 2025, официальный ответ
Ариша, здравствуйте. Огромное спасибо за теплые слова 😌 Нам очень приятно 💛
Нұргүл Нұрғали
Керемет жуады екен , айтқан уақытында алып кетіп , 2 күнде әкеп төсеп беріп кетті!!! Істеріңізге сәттілік, береке берсін !!! Қала бойынша нөмер 1 кілем жуу орталығы !!!
2 октября 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо вам за такой приятный отзыв 😉 Обращайтесь!
СР
Светлана Райдер
Впервые отдала ковры в эту фирму и не пожалела ,ковры идеально чистые ни соринки , ни волосинки,ни пятнышка ( хотя дома кошка и шерсти было много,) теперь стирка ковров только у них.
2 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, благодарим, что выбрали нас 😌 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов…
N
Nurzhan
Кілем жууға тапсырыс бергенбіз. Уәде бойынша 3–4 сағат ішінде алып кетуі керек еді, бірақ 5 сағаттан аса кешікті. Хабарласқанда нақты шешім айтпай, «барамыз, болмаса отказ қыла салыңдар» деген жауап алдым. Қызмет көрсетуде жауапкершілік жетіспейді.
Banu Mamasalieva
Рахмет жігіттер! Кілем "завод")) Тап-таза, иісі де әдемі! Ешқандай кокымы, шаңы жоқ. Жұмсақ. Уақытылы алып кетіп, уақытылы әкеліп берді. Істеріңізге береке берсін!
Banu, добрый день, благодарим за ваш отзыв ❤ Будем ждать вас снова 🙏🏼
Аида Бибосын
Ризамын,тап таза жаңа кілемдей болып келді👏 Рахмет көп көп,Алла істеріңізге береке берсін🤲 💯кеңес беремін,істеріңізге сәттілік,береке тілеймін👍
Здравствуйте. Спасибо, Аида, за отзыв и высокую оценку 😌 Нам очень приятно 💛
АA
Аrayka Abibulla
Жауапкершилик мулдем жок , сонда ойымша бул кісілер заявкамен дурыс жумыс жасамайды.Кеше звондадым , кешке дейін күттім.Таңда алып кетуін сұрадым.Ләм-мим деп те хабарласқан жоқ!А хотя адамгершілікпен күтіп отырмызғой алып кетеді деп.Қонақ күтер алдын қатты подводить етті.Мына коментарий-лар жасанды-ау!Оны да Құдай біледі!Сөздеріңізде тұрмасаңыздар жұмыс жасамаңыздар!!!
Нұржеңіс Қ
Кілемдеріміз тап таза болып келді, екі жыл жылдай жуылмаған еді, кілемнің бетінде бір дағы жоқ көп көп рахмет сіздерге, ендігіде тағыда сіздерге жуғызамыз 🫶✊✅
22 мая 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Нұржеңіс. Спасибо за теплые слова 🙏 Рады стараться 💛
НА
Нурби Абди
Спасибо leader cleaner!!! несмотря на выходные забрали ковры и вернули чистыми. Ковры суперчистые, прям как новые и пахнут свежестью. РЕКОМЕНДУЮ, не пожалеете.
16 июля 2025, официальный ответ
Добрый день, большое спасибо, что выбираете нас! Мы рады, что вам всё понравилось 🌸
Я Мама
Лидер кілем жуу орталығына рахмет, кілемдерді өз уақытында жуып тазалап акеліп берді. Бағасыда қолжетімді. Енді унемі осы жерге кілемді сеніп тапсыра аламын! 👍👍🔥🔥🔥🔥🔥 Сәттілік жігіттер істеріңе береке берсін!
16 июля 2025, официальный ответ
Добрый день, благодарим за отзыв 😌 Будем рады вам всегда 💛
ИМ
Имеюсвоёмнение М
Недавно сдавала свои ковры им на стирку.Сказать что я в восторге -ничего не сказать!!!Они супер!!!Теперь я всем только их буду советовать..До этого отдавала другим известным в Шымкенте фирмам...привозили обратно грязные,с волосами,даже с мусором...а здесь я получила , можно сказать,новые ковры!!А запах!!!Это отдельная тема!!Свежесть+духи!))) Я очень вредная женщина,мне просто так не угодить...Если не понравится -пишу отзыв как есть .. Кстати,здесь тоже по началу был конфликт.. Пришёл парень,схватил ковры и пошёл.🤔 Ни бумажки тебе,ни какаш ..и ,я не захотела отдавать,мало ли...Я его совершенно не знаю..,отдала только после его сэлфи на фоне моих ковров ..)) По этой причине хочу посоветовать руководству этой фирмы,пусть хотя бы дают какую нибудь написанную от руки бумажку ,типа-3.06.25 взял 1 ковер 2×3 ,цвет бежевый,1 ковер 2×3,цвет розовый и роспись...и то клиент морально успокаивается!!А так-всё просто супер!!За 2 дня постирали,высушили и привезли!!!Ещё дома мне всё развернули,показали,что ковры чистые,завернули и уехали!!!!
7 июня 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо, Имеюсвоёмнение, за теплые слова 🤗 Будем рады видеть вас в числе наших постоян…
Канат Шукубаев
Добрый день, искал хорошую качественную компанию, спрашивал у всех как и все, но не нашел, решил по искать по отзывам, наткнулся на эту компанию отзывы хорошие, теперь и я рекомендую эту компанию. Замечу пунктуальность, оперативность, вежливые ребята и еще они держутся за свою рекомендую. Ставлю 10/10
1 июня 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Kana! Благодарим вас за отзыв и высокую оценку ❤ Очень приятно, рады сотрудничать 🌸
Д.
Диана .
Ребята молодцы 👍🏻 скажу честно не ожидала такого результата 😍 Ребята знают свое дело , ковры блестят Отдельное внимание заслуживают ребята на доставке , очень вежливые , что является редкостью в наши дни)
27 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Диана! Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку 🙏 Мы работаем для вас ❤
ФЖ
Фатима Жакипова
Сіздерді таңдағаныма қуаныштымын, клемдерім тап таза болып қалыпты. Келессіде тағыда сіздерді таңдаймын…
22 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо 😌 И, конечно же, ждем вас снова 💛
NK
Nargiza Karimova
Супер ! Какие чистые ковры стали А какой запах дома стоит 😍 Спасибо вам больше даже плесень с ковра вывели молоды 👍🏼 очень вежливый парень ! И стоит это не дорого зато как приятно теперь от души советую всем !!!
АЖ
Айгерим Жанзакова
Уақытылы алып кетіп, жууып тазалап әкеліп берді кілемдерді тап таза жігіттерге көп рақмет🙌🏽 тағы да заказ беретін боламыз👍🏽
10 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо, Айгерим, за приятный отзыв ❤ Обращайтесь 😁