Senica
Бутик женской одежды
Арайлым 🤍
Отличный бутик, стильная и качественная одежда. Продавец Жансая очень вежливая и внимательная. Спасибо за сервис!😍👍🏻
Maksat Zhalgasuly
Киімдері сапалы, бағалары тиімді Консультант қыз Жансая жұмысы өте жоғары деңдейде👍👍
ME
Madina Ertuganova
жансая деген қыздың обслушкасына риза болдым өте активная спасибоо😍😘
d1as 11
Жансая продавец топ топ падам падам 👍
ДШ
Досымжан Шарапат
Татеме жаңа жылға сыйлық іздеп барғанмын киімдердің качествосы өте керемет. Консультант Жансая киім таңдауға өте көп көмек көрсетті. Осындай консультанттары бар магазинге қайта-қайта келгің келе береді 👍
Mereei .
Бұл дүкендегі Жансая деген консультантқа үлкен алғыс білдіремін! Өте сыпайы, ашық мінезді және кәсіби маман екені бірден байқалады. Өлшем таңдауда да, стиль үйлестіруде де нақты көмектесті. Клиентке деген қарым-қатынасы керемет, қайта-қайта келгің. Барлық сұрақтарыма сабырмен жауап беріп, дәл маған лайық киімді таңдауға көмектесті. Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары 👍
Nazym 🍀
Киімдері супер, бағаларыда қол жетімді. Консультанттары өте сыпайы, әсіресе Жансая деген қыз. Кіргеннен шыққанша дейінге дейін көмек көрсетті 💋
БМ
Бекзат Маликов
Әйеліме ұнады.Киімдері әдемі Жансая консультантқа көп рақмет
Ақсүйрік
Киім сапасы жаксы керемет Жансаяға ракмет талғам жағынан жақсы консультация жаксы түсіндіреді🫶🏻
NK
Nazzzym Kuanyshkyzy
Всем советую, очень хороший магазин, обслуживание на высшем уровне. Особенно Жансая 👍🏻 — очень активная и внимательная💋
Нурай Ахметова
Жансая – нағыз өз ісінің маманы! Не сұрасам да күлімдеп, тез табады, кеңес береді. Талғамы да бар адам, стильді түсінеді 👌🛍️ Кімге сапалы қызмет керек болса, міндетті түрде соған барыңыздар!
Диляра Мырзахмет
Жансая продавец спасибо вам, у вас очень приятное обслуживание🤍🫰🏻
BM
Bekasyl Mamyr
Магазин катты унады😍 Жансая деген карындаска рахмет зор киындырып кояды екен айеліме ұнады
ӘА
Әлия Абилкасым
Очень понравился магазин женской одежды! Большой выбор стильных и качественных вещей, приятная атмосфера. Отдельное спасибо консультанту Айгерим — очень вежливая, внимательная и профессиональная. Помогла подобрать образ, учла все пожелания, ничего не навязывала. Покупкой осталась довольна, обязательно вернусь снова!
Aru Alim
В магазине уютная атмосфера, большой выбор и приятный сервис. Отдельно хочу отметить консультанта Асем очень внимательная, вежливая и профессиональная. Много раз помогла мне выбрать подходящие варианты, благодарю 😚
Aruzhan Zh
Самый классный магазин в Шымкенте😍Магазин действительно понравился. Асем — компетентная и дружелюбная, сделала покупку очень комфортной.
Asylуm .
Магазин отличный! Спасибо Асем за тёплое и профессиональное обслуживание🫶🏼
Dina Salkynbek
Катты унады сонгы уакытта тек осы магазиннен киынып журмын
Aqniet ABA terapevt
Ең әдемі сәнді киімдер тек осындаа😍😍😍
Сламкожа Дина
Заказала платье в Алматы, так как не смогла найти подходящее в своём городе. Менеджер Кымбат отлично обслужила, а платье доставили в целости и сохранности. Село идеально по фигуре! Огромное спасибо! 🫶🥰
Мөлдір Жораева
Онлайн алдырттым прям кушти качество 😍😍😍
АЕ
Айша Ергали
Зарина есімді сатушыдан тауар алдым. Өте сыпайы, сұлу қыз екен көңіл күйді көтеріп, көмектесіп тұрды. Қызмет көрсетуі ұнады, бәрін түсінікті әрі жылы жүзбен түсіндірді. Осындай сатушы қыздан киім алсаң рахаттанып киесінго. У неё очень приятная аура🥰💐
РТ
Рысгул Торемурат
Senica.kz магазиніне үлкен рахмет! Себебі, затты қолыңа алғанша байланыста болып, барлық сұраққа мұқият, тиянақты жауап берді...❤️Қымбат менеджер ханымға, үлкен рахмет!Біздің тапсырымызда такси жағынан неонстар болсада, ол дүкеннің қызметіне қатысы жоқ, таксисттің посылкаға жауапкершілікпен қарамауы...👎🏻 Ал қыздар,соны толықтай өз жауапкершіліктеріне алып, клиентпен риза болғанша байланыста отырды...❤️Жандарым сол, береке берсін жұмыстарыңа, киімнің сапасы топ❤️🤩✨ Сырт киімді бірінші рет заказ беріп тұрсамда, ең жақсы сапалы киім, қолжетімді қаражатқа алдым✨❤️
NN
Nazerke Nurzhaubayeva
Онлайн тапсырып бердім. Менеджер Қымбатқа рақмет!🥰❤️ Заказымды жақсылап жинап, өз жұмысына жоғары деңгейде қарағаны үшін👏🏻
ЕА
Ерке Аман
Барлығына ұсынамын!Заказымды 5мин жетпей қабылдапта,жіберіпте үлгерді!Ал бағасына келсек тіптен қолжетімді! Жұмыстарыңызга сәттілік!🩷
Mereke Elemes
Киімдері, қыздары просто күшті😍😍❤️ Всегда осы жақтан аламын🫶
Аружан Адиль
Кымбаааткаа коопп ракмет,барлыгын корсетип,тез салып жбердиии,качество куштыыы😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰
Гуласал Ташболатова
Киімдері ерекше мененджер Қымбат ісіне өте жауапты екен рахметт💗🫶🏻
ГС
Гульбану Сариева
Очень вежливая и отзывчивая консультант Асем, всегда поможет с выбором и отвечает на все вопросы. Спасибо за приятное обслуживание!
User User
Обслуживание на высшем уровне, особенно хочу отметить Асем — внимательная, добрая и профессиональная девушка. С ней покупки в радость!😍
Мерей Мерей
Сафиа прекрасно выполняет свою работу👍🏻 обширный выбор. Качественная одежда
UK
Ulya Kerimbai
Салеметсыздер ме! Кеше осы магазиннен киымдер алып кеттым. Сапасы оте жогары! Маган унады. Консультант Сафиа деген кыз болды. Карапайым, мейырымды кыз екен! Осы консультантпен жумыс жасаган керемет екен! Рекомендую от души!
Аружан Асанбекова
Очень довольна своим заказом! Одежда пришла точно по размеру, качество отличное – всё аккуратно и красиво. Отдельное огромное спасибо Гулназ – невероятно вежливая, внимательная, культурная и грамотная девушка. Чувствуется, что она профессионал своего дела. Всё подробно объяснила, помогла с выбором, с ней было очень легко и приятно общаться. Благодаря её подходу остались только положительные впечатления. Успехов вам и процветания! Побольше таких сотрудников, как Гульназ! 🌟
Айгерім Саветовна
Магазин просто супер атмосфера зашкаливает очень качественно идеально сотрудницы просто молодцы особенно менеджер красавица Гулназу спасибо видно любит свою работу заказывайте не пожалеете 😍😍😍😍❤️❤️
LN
Laura Nurlibaeva
Прям киім қатты ұнады и Гулназ деген қызға рахмет өте сыпайы қыз екен ойымдағыдай боламекен деп онлайн бергенмін тура фотадағыдай шықтыы😍😘
MM
Milana Malikova
Очень классный магазин хочу поблагодарить вашего менеджера Гулназу хорошая обслуживание быстрая доставка и еще подарок положили 🩷🩷🩷
Айнагүл Аманкелдіқызы
Бірінші рет тапсырыс бердім.Өте керемет ұнады консультант Гульназга коп коп рахмет барлығын түсіндіріп көрсетті өз ісінің нағыз маманы 🥰🫶
NK
Natalya Kim
Мой первый заказ в этом магазине в самое сердце❤️ многое заказываю онлайн, но в этот раз упаковка произвела на меня очень приятное впечатление, никогда не получала посылку в таком исполнении. Буду стараться заказывать именно в Senica🥰❤️🌺
Sab A
Senica - очень классный магазин и ассортименты😍 онлайн заказала у Асели, такая приятная, вежливая хотела поблагодарить🥰❤️ буду еще раз заказать у вас спасибо❤️
МД
Меруерт Досжанова
Senica бірінші рет тапсырыс бердім керемет барлыгы ұнады.Консультант Асель керемет барлыгын күшті консультация берді рахмет көп көп❤️👍
Altynay Ismagul
Являюсь постоянным клиентом этого магазина 😍 Сегодня была, обслуживают на высшем уровне, очень приятно 🥰 Уже не впервые приобрела вещи
Мадина Сулейменова
осы магазиннен киым аламын , киымдери Оте адеми , выбор коп, кыздарына рахмет каждый раз адеми образдар тандап береди, сапасына вообще соз жок, киымдери ерекше , келесиде тагы келемин👍🏻👍🏻👍🏻
Руя Исм
Классный магазин в Шыме 😍 ассортимент большой, а также очень коммуникабельные и отзывчивые консультанты, обязательно еще раз вернусь 🙌🏻🔥
Кама Кураисова
Игнорируют своих покупателей и не обменивают товар . Хотя пришел брак и обещали что можно обменять , хоть деньги и не вернуть . Но в итоге как всунули товар с браком , начали игнорировать . Не советую тратить свои нервы на этот магазин .
Алуа Ашимхан
Өтеее керемеет магазиин 😍😍😍 Киімдердің качествосы прям супееррр👍🏻👍🏻👍🏻 Советую кыздааар 😍😍😍😍
Айка Тахирова
Отличный магазин женской одежды. Девочки консультанты действовали как профи - сразу же подобрали то что надо. Приятная атмосфера, хороший выбор,а самое главное цены не кусаются, добавить бы еще музыку - будет круто)
Очень понравился магазин-рекомендую👍!!!!!!Товар качественный,доступные цены,вежливое обслуживание клиентов :)))Здорово,что можно купить много вещей,а если не получается оплатить в один взнос, придумали рассрочку 😊Ушла из магазина в отличном настроении...с покупками!!!!!!