Saya beauty
Салон красоты
Akzhana Salman
Сая мастер қолы алтын гой😍 маникюр и ресницы жасатамын әдемі әрі ұзақ уақыт турады👍🏻 Кыздар советую 🥰
Сандуғаш Базар
Ұзақ уақыт дұрыс мастер таппай жүрген едім,Сая апке ойымдағыдан да күшті қылып жасады😍😍😍.Жұмысыңызға табыс тілеймін🤩🫶🏻
J/M
Ламинированный брови и ресницы жасаттым прям кушты жасады спасибо большое Сая 😽советую кыздар келыныздер🫶🏻
Ақерке Әкімбек
Өте керемет мен осы әпшеге тырнақ қас кірпік істетіп жүремін кірпік біржарым айдай тұрады маникюрда өте керемет шығады❤️
balyym _M
очень классноо💕 и мастер, и работы всё понравилось
Зияда Кубенова
Мен тырнақ жасаттым, қатты ұнады
Erkenur- Z
Спасибо за шикарные ногти и ресницы!! Я в восторге!!
ZM
Zharqyn Makhanbetov
Рахмет, запиське жазып едім апкеме ұнады.
Gulzat Salmanova
Мастер Сая — просто золото, а не мастер 💖 Маникюр делает с любовью, очень аккуратно и красиво. Ручки после неё — мечта! Обязательно приду ещё 🥰💅
AR
Alu Raukhat
Ресницы просто топпп🤭🥰🥰🥰 Өз ісінің маманы ❤️ ❤️❤️
Маханбет Айдын
Қатты ұнады, кірпігімде зор боп тұр көзіме жарасатынын таңдасып күщтілеп жасап берді, тырнағымада цветті мұқият подбирать етіп дерзкий қып істеп берді, рахмет❤️🥰
Сымбат Талгаткызы
аккуратно адемы жасайды😍😍
БА
Балмира Апсемет
Самый лучший мастер ❤️❤️❤️❤️
Арайлым Торегелдиева
Мяя қыздар прям Шымкент қаласы бойынша 1 -ші удачный доволная маникюр жасатқан жерім😍😍ии комфортнаааа 😘😘
Assel Rysbek
самый лучший мастер и реснички и маникюр все топ топ 🥰🥰🫶🏻🫶🏻
baq ⠀
жұмысын өте тиянақты істиді😻
Айман Рысманова
Топ топ қой Сая прям күшті жасайды көзге қарап не жарасады соны жасап береди смело ойланбай жазылып барсаңыздар болады♥️♥️♥️💐💐💐👍👍👍👍
Nurbala Sakeyeva
Хожу к ней уже 2 года, мастер своего дела. С ламинированными ресничками хожу почти 2 месяца
Индира Нурмаханбет
Қатты ұнайды Сая Маладец, 1,5-2 ай тұрады ❤️❤️❤️❤️
КС
Карлыгаш Салдар
Мастер своего дела😍 Люблю обажаю Саю. Все чисто и аккуратно❤️
Aya Abish
Сая вообще топ 💋 Қыздар всем советую
Ayana ⠀
кыздар бара берыныздер прям зор ыстеп береды,еще душевно ангиме айтып
Нурсауле Султан
Бармай тұрып бағасын сұрасаң басқа баға, қасыңды тергізіп болған соң басқа баға айтады 😒
AZ
Aruzhan Zhaparkul
Жұмысын өтеее таза жасайды, аккуратно😍 Қатты ұнады өзіме прямм топп мастер😍 Тұрақты клиентпін уже😌
Сая апке мастер жұмысв аккуратно и красиво смотрится😍 Прям унады 😍 өз ісінің шебері прям макияж кірпіп пен тырнақ советую всем🥰❤️🔥
Гульназка .
Сая — золотые руки! Сделала всё так, как я хотела, даже лучше. Спасибо большое 🫶🏻🫶🏻
Beibyt Abduokap
Темааа жасайды😍😍😍
aliyeva diana .
ресницы делает аккуратно, безболезненно и красиво! 😍 очень довольна процедурой, советую🫶🏻 спасибо за красивые ресницы ❤️
Bayan Abdukarimova
Кушты шықты,қатты унады прям топ мастер😍😍😍✨
Ayau Kuttybekova
Оте кушты тианакты жасайды❤️🔥❤️🔥🔥🔥
АҒ
Ақерке Ғалымжанқызы
Қыздар, мен осы жерде ресниц жасатамын, мастері өте ұқыпты, қолы жеңіл. Әр детальға мән береді, форманы да, ұзындығын да дәл мен қалағандай жасап береді. Ресницалар ұзақ ұстайды, табиғи әрі әдемі көрінеді. Өз ісінің шебері, өзіме қатты ұнайды ❤️✨
Zhansezim Elgon
Қатты ұнады прям зор істиді😍😍😍💔💔
ЗА
Зарина Ануарбек
Өте жақсы істеп берді наращивание ресниц. Маған ұнады. Бірінші рет істетіп жатырмын. Мүлде түсіп қалмайды екен, сонша көзімді ысқыласамда. Өзі таңдап берді қандай эффект жарасатынын. Көрген адамның бәрі мастерді сұрап жатыр. Ісіңізге береке берсін😘
Aidana Kushbaeva
Хожу к этому мастеру уже не первый раз, и каждый раз удивляюсь, с какой любовью она делает свою работу. Всё аккуратно, спокойно, без спешки — чувствуется забота и профессионализм. Маникюр получается идеальный, держится долго, а атмосфера всегда такая тёплая, что уходить совсем не хочется🥹
Makhabbat Alikulova
Большое спасибо мастеру Сая за прекрасный маникюр! Всё аккуратно, нежно и очень качественно. Теперь только к вам❤️❤️
Aida M
Все очень аккуратно и чисто 😍😍😍
КА
Кымбат Абилда
Осталась очень довольна процедурой наращивания ресниц. Мастер Сая вниманием подошла к моим пожеланиям, всё выполнено качественно и аккуратно. Приятная атмосфера и высокий уровень сервиса. Рекомендую!
Х✨
Хурши ✨
Очень приятная атмосфера и профессиональный подход! Маникюр получился просто шикарный аккуратный, современный и стойкий. Рекомендую мастера от души!🙏🏻✨♥️
Ақерке Жұмаділла
Кушты прям😍💔 катты унады 🫶🏻
жанек. .
Катты унадыы😍😍😍
askenn 07
Супеерр😍😍👍🏻👍🏻 Сая апше вообщее😍😍
Аселья Курбанова
Спасибо мастеру за идеальные реснички! Всё аккуратно, комфортно и очень красиво ❤️❤️
Маржан Кеңесбек
Проста уау болды әдемі істеп берді Мастер топ ☺️❤️
Акерке Касымбекова
Зор жасайды екен
АО
Айкерим Оразбаева
Ресница үшін үлкен рахмет🥰 өте таза жасайды екен всегда Саяға келем енді🫂🥰
Asel Kamalbay
Мастер өте күштііііі😍комфортнаяяяя😘
ayash 🤍
Мастер апше тема истейди екен 10000000/10 прям тема советую номер1 мастер
Aiary ❤️
апше адемилеп жасады кирпикты прям соска болды кирпигим ❤️❤️❤️❤️тагы келемин точно 💯
ЛС
Лаура Сарсенова
Аккуратно, таза жасайды екен. Всем советую🫶🏻
Zada Malik
Хорош❤️