Beer Bank
магазин алкогольных напитков
2.6
2.6
А Аааа
Бұл жерге келмеңіздер. Жұмысшылары клиентпен сөйлесуді білмейді. Діңкілдеп жауап қайтарады.
АЕ
Алия Есен
Өте нашар жұмысшы қыздар грубый сөйлейді. Қазақша сөйлесем қырсығып қалады. Клиентпен сөйлесуді білмейді. Барғаныма өкініп қалдым баруға кеңес бермеймін өте нашар жер.
ЖБ
Жандар Бектаев
Баруға кеңес бермеймін. Қазақша сөйлесең басқа тілмен қырсығып жауап береді. Тек осы азаматтар ғана пиво сататын сияқты. Көкіректер. Клиентпен қалай сөйлесуді білмейді. Қазақша сөйлесем кекетіп тұр мазақ қылып. Әттең қыз балдары екен.
Ариф Казымов
Шикарный ассортимент оазливного пива и других напитков и закусок по очень недорогим ценам. Молодцы! Ещё и круглосуточно!
ЖЖ
Жанна Жандарбекова
Я заказала мне принесли на яндекс такси Спасибо большое за труд ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏