Bag Ali
Кафе быстрого питания
4.1
4.1
𝕊𝕒𝕪𝕒𝕥 🫧
Лаваш еті шикі қарамай сала салған содан ұшынып қалдым ұнамады
Almas
Туалет таза емес и сосын соуысты тегін қылу керек
FA
Fatima Aripbaeva
Чикен керемет 👍😍 Алыпжеңіздер!
BA
Berik Alim
Лаваш дамсыз вообще баруга не советую говяжи жок,тек окорачкамен бирак соны менюда жазбаган
Nurik O
Пицца отличная и кассирша красивая,😍😍😍
Жұлдыз Айтуғанова
Быз бул жерден лаваш балык чикен жеп кордык барынын дамы жаксы ары свежая болды советую🫰🏻🫰🏻
zt
zhandos turah
Морожный дәмі күшті, сатушы балада жақсы, сақалын алса болдыы тема кетеды😂
AM
Aya Marat
Это ужас. Подошли заказали 2 курицы гриля. Подошла маленькая грубая девочка отдала заказ. Домой приходим и смотрим а там замороженная курица гриль. Просто в микроволновке согрели снаружи , остальное лед -_-
Данам Женис
Закрыто же🤬
Ayan Kasimbek
Балығы күшті, мантысыда зор екен.
Ержан Мауленбердиев
Тамақтары зор екен.
Берик Шойынбаев
“Баг али” тағамдары өте дәмді, рахмет аспазға және әкімшісіне
Азамат Алтаев
Приятное месте отлично готовят
ГБ
Гулзина Базарова
Барлығы күшті болып келе жатыр еді чикенде қап қара ұзын шаш шықты, аппетит содан кейін пропал. Оны Куляш апайға бердік кассада тұрған бірақ ол кісі кешірім сұрады бірақ замен дегендей айып етпеңіздер деп ештенке істеген жоқ сол обидно болды. Өзіміз 1 ші рет отбасымызбен барып тұрғанда.
.. .
гриль ужасный снаружи готовый подгорел внутри сырой пришлось поджарить на сковордке
Baqbergen Aubakir
Советую очень вкусные Чикен и шаурма
НМ
Назира Мавсунбекова
Шаурмалары оте кушты екен. Жанеде ак соус татты
MM
Muhit Manashov
Мммәәә тема күшті екен дәмді және тойымды, ас болсын бағасыда да қол жетімді, 👍👍👍🐥
Aru 🪷
Очень вкусные крылешки😋,часто заказываем здесь жаренную рыбу с семьей,доставка быстрая и все пришло горячим✨
Крылышки дәмі просто 👍👍👍
. .
Очень вкусноо😋😍
sayora eralievna
очень хорошое заведения, и блюда очень вкусные 😍
Bagali Cafe
Это кстати я
Арман Ниязбек
Мы попробовали тут лаваш и шаурму .Нам очень понравилось.Теперь приходим постоянно.Все очень вкусно 😋😋😋
БС
Бакытжан Срайылов
Қуырылған балықтары , чикендері,грильдер өте дәмді.Бізге ұнады тағыда келіп тұрамыз.👍👍
DK
Danara Kuatova
Очень вкусные гриль и белый соус, еще вернемся. Рекомендую👍🏻
ЕН
Ержан Нургазиев
Бак -Алидин чеккен, балыктары керемет екен! унады. Тагы пица, суши косыпты солардын дамин кору керек енди.
ZS
Zhasulan Sabit
23:19 да бардык жабык тур. 2гисте 1:00 ге дейын ыстеймыз деп тур
Zhulduz Tazhibekova
Мороженое очень вкусно получилось, цены тоже не дорогие😍😍😍продавцы вежливые🫶🏻