Kuralai Shohanova
Салон красоты
4.2
4.2
Аяулым Канадиллаева
3-4 дня прошло уже ломались🥲🫠 За 9,000 жто вообще не стоит если честно обидно)
ШТ
Шахар Толыбай
Куралай тиянаксыз жауапкершилиги жок мастер. Кутип отырсак умытып кетиппин уйдемин деп отыр. Сен истей салшы болмаса сен исте деп бир бирине силтеп истейтин заттарыда жок мастерлеринде
АО
Айнур Орысбаева
Макияж Фариза әпше, шашты Нұрай әпше❤️🔥 Шашта, макияжда кештің соңына дейін әдемі тұрды. Мастерлерге Көп көп рахмет көңілімнен шықты😍Алдағы уақытта тек осы мастерлерге барамын🤍
Iz
Illumi z
Ходила 2 месяца к Мастеру Гульзат на маникюр, делает просто идеально 😍 Но вчера мне сделала другой мастер, ужасно не аккуратный будто ему уже 3 недели, сначало согласились, сделали один цвет потом сказали такого лака нет как я просила😡😡😡 ещё и больно делали, пилили криво😡👎🏿 больше не приду
УУ
Умида Усманова
Записалась на ресницы к мастеру Балнур га 10 часов. Предупредила что могу задержаться в поликлинике. Мастер согласился. Прихожу в 10:00 нет ни мастера ни админа. Телефон не отвечает. Я поменяла планы подстроилась и все к черту🤦🏻♀️. И по итогу ни ресниц
Дана Серікбаева
Топ мастер Нұрайға рахмет))) Өз ісінің маманы😍
Аружан Игенбекқызы
мастер Асель Визажист қыздаааар қолы гүл всем советую кукла етіп жіберді 😍😍😍 өте қатты ұнады люкс екен косметикалары
АЕ
Аделина Ерузах
Нұрай мастер- карамель цвет бояп берді. Көңілімнен шықты рахмет. Өз істерінің маманы.
Жұлдыз Жумагулова
Мастер Самал — мастер своего дела. Работа выполнена очень качественно. Мне очень нравится. Спасибо🥰
Самал мастер рахмеет улкен, идеальный истеды 😍😍😍😍
АО
Айтолкын Орынбай
кулак тестируге 1кун алдын жазылып барсак та кетип калыпты,жауапкершилик мулдем жок
Э.
Элла .
Ужасный салон Отвратительный просто Никому не советую Мастера все безответственные Клиентоориентированность на нуле
Safiya Bolatbekovna
Бугин Несибели деген кызга полировкага бардым өте куштіі унадыыы😍😍💕💕
Botash Zulp
Хочу поблагодарить мастера Карлыгаш за шикарные волосы 🥰 Я сделала сложное окрашивание волос ( а именно бразильский) у мастера золотые ручки ☺️ советую всем😌
erk1nbekovna 🌸
Сложныйй окрачения жасаттым Полировкамен оте катты унады и Мастер маникюр Анар Куралай апше унадыы🔥🔥😍😍
Asel Erkinbek
Бүгінгі шашымда кірпігімде полный бәрі ұнады қыздарға рақмет☺️🔥🔥
NS
Nurik Salimbayev
Покрасили не очень... В целом не понравилось
ulya М
5 звезд За маник🥰❤️
AT
Alua T.
Қарлығаш Құралай мастер боятпаныздар, шаштарынызды уш турлі цветке шығарып береді.
Айдана Мамай
Жансая деген кірпік мастер мүлдем айтқандай жасап бере алмайды, ойымдағыдай шықпады, жалпы жасатуға кеңес бермеймін!
Aiganym Madikhan
Самал мастер свего дела❤️
Akniyet Kulazhan
Қарлығаш мастер визажист макияж супер маған қатты ұнады😍 жақсы салон
RT
Rabbiya Tolegenova
Қарлығаш мастер визажист супер,жұмыстары көңілімнен 100 пайыз шықты,өте таза салон,келіп тұрамын рахмет
balzhan🍨
Ресницы ұнадыыы☺️☺️
Нурик Кумар
Ужас ужас бармандар
Nurila A
Мастер Гулзат, спасибо большое, Простоо огоньь, всемм советую😍😍😍😍🔥🔥🔥
Анель 🤍
Салон оказался полным разочарованием, очень дешевого уровня. Работу мастера даже сложно назвать профессиональной сделано неаккуратно и безответственно. Руководительница видимо вместо того чтобы решить вопрос, просто кинула меня в чёрный список 😌 Очень “удобный” способ избежать критики. Больше туда точно не пойду и никому не советую)) Ниже можете увидеть мои фото(крассные ногти если че)
Aiym Naizabaeva
Большое спасибо мастеру Анара💋 Работа очень аккуратная, ногти получились шикарные! Спасибо большое, теперь только к вам ❤️🫶 Рекомендую всем🤭Атмосфера у вас приятная, обязательно приду ещё❤️🫶💋
Dana Nurzhankyzy
Осы салонда Қарлығаш есімді визажистке постоянно макияж жасатамын. Өте таза ұқыпты, өзім қалағандай етіп жасап береді үнемі. Ашық сүйкімді қыз өзі де. Тіл табысуыда керемет. 😍😍😍 Вообщем супер жасайды девочки, всем советую😍
Aidosha 💋
Карлыгаш мастер күшті істиді советую тойға барғанда всегда істетем😍😍🥰
МЛ
Махаббат Лесбаева
Мастерлер жақсы, көңілімнен шықты. Шаш пен макияж жасатып едім тойға жарқырап барып келдім . У девочек золотые ручки 😍😍😍💐 маған барлығы ұнады
Зарина Асан
Қарлығаш әпке топ мастер Макияж зор жасайдыыы
Топовый салон😍😍😍 проста идеальный
❤️😍 a.aiaru_005
Айым деген мастер қасты өте нашар істейді, істегені 1 айда тұрмайды. Өте жаман.
Aiym Ilebaeva
Айым деген мастер қасты өте нашар істейді, істегені 1 айда тұрмайды
𝑨𝒊𝒅𝒂 𝑷𝒆𝒓𝒏𝒆𝒃𝒂𝒚𝒆𝒗𝒂
Очень понравилось! Макияж и волосы сделали безупречно всё держалось весь вечер и выглядело шикарно .❤️❤️❤️
КТ
Камшат Торгауытова
Өте нашар қызмет көрсетулері,жазылған кезде Админ бәрі бар келіңіз дегенімен барсаң сұраган зат жоқ болып шыгады,мастерлері дөрекі жауап береді
Balzhan Amirbek
Маған ұнайды осы салон постаяна барам қасым істеуге қатты ұнайды 🔥🔥🔥
Балнур Сейтбек
Мастер Мая топ маникюр получился просто идеально, я в восторге. 😍😍🫶🏻🫶🏻
Nuray A
У мастера Шолпан прекрасные ручки😍😍😍😍
АҮ
Алтынай Үсіпбай
Балнур кызга улкен рахмет! Кирпиктерин смело 2ай турады. Оте аккуратно. Мен шынайы отзыв айтып отырмын. Балнур жарайсын. Клиенттерин коп болсын😘
Мерей Полатбек
Сложное окрашивание жасаттым.Мен ойлағаннанда күшті етіп жасап берді.Құралай әпше топ топ.Бәріне советую😍
nurii 🫶🏻
делала маникюр у Мерей, вышло именно так как я хотела!😍 советую, сделали быстро и безболезненно🤗
Асель Ибрагимова
Маникюр Мерей 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Аии ❤️
Мастер Балнура самая топовая! Очень классные реснички! Как у нее ни у кого не получается.💕
zb
zx bvh
Мастер Балнур волшебница 😻😻 Работалары прям катты унайды
ЖД
Жадыра Даулет
Балнура мастер ресниц топ🔝 доверяю свои ресницы только ей! Рекомендую всем, лучшая мастерица, носка ресниц 1,6-2 месяца. Девочки записывайтесь, один раз попробуете ресницы от Балнур, шикарная работа, качественные материалы. Вы можете сделать самое натуральное и эстетичное наращивание, которое создаёт выразительный, но при этом не утяжеленный и благородный взгляд. Идеальный взгляд без лишних усилий 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
Моля Абдалиева
Мастер Балнур қолы жеңіл әрі тез әрі адемі ойдағыдай жасап береді😍😍барып жургеніме 5 жыл болды
ФР
Фариза Райбек
Адамга деген карым катынастары оте нашар адамның сыртынан күліп отырды әңгіме аитып мазақ қылып адамды воопще барған кезде адам таңдайды екен істегісі келмей 👎🏻
SSS Sabrin
Найл мастер Меерей куштиии оз калаганыымдаай жассап бередии всегдаа Мерейге келемин барине советую😍😍😍😍😍😍😍💔💔💔