Kuralai Shohanova
Салон красоты
mashenkaa# 🐹
Наконец-то я нашла мастера, который делает идеальные переходы! Делала сложное окрашивание, результат превзошел все ожидания. Плавный градиент, очень натурально, при этом цвет смотрится объемно. Куралай апке очень внимательно подошел к выбору оттенка, чтобы он гармонировал с моим цветотипом. Процесс был комфортным, атмосфера в салоне отличная. Спасибо за профессионализм мастер Куралай апке💋💗
U Zharkynbekova
Очень довольны работой мастера Асылай. Маникюр выполнен аккуратно, красиво и с большим вниманием к деталям. Результат превзошёл все ожидания. Обязательно приду ещё😍
Айым Абубакир
Вообще баруға не стоит барлық мастерлер өте ұзақ жасайды жұмыстарын еще дымда істей алмайды,наращивание тырнақ істеткенмін мастер кішкентай ужасно қылып істеп берген еще шашымды боятып стрижка жасатқанмын ана стрижканы как будто өзің қолмен қырыққандай,шашты бояғасын жөндеп жумайдыда еще арзан шампуньмен жуып береді,босқа уақытыңмен ақшаң кетеді 🤦🏼♀️👎🏻👎🏻👎🏻
DA
D A N A Zhamashova
Фатима апшем колы туф🫦3 ші дуние жүзілік согыска дайындап жіберді❤️❤️❤️очень аккуратно чистый макяж 💕💕💕💕💕
Арайлым Арын
Диана маникюр мастеріне 5 жылдан бері тұрақты клиентімін, қай салонға ауыссада артынан іздеп барамыз🤭, 1,5-2 ай тұрадығо сынбай,прям топ-топ мастер 😘
aikesh🤍 .
салон өте керемет Арнайы маған обучение өткен топ мастер Айгерім ханымға алғысым шексіз ❤️өз ісінің шебер маманы тұнып тұрған 💕💅🏻 сіздің жолыңызды берсін маған люблююю 💕❤️
5 посещений
Nurila A
Мастер Гулзат, спасибо большое, Простоо огонь, всемм советую😍😍😍😍🔥🔥🔥
Zhanerke K
Спасибо мастеру Нурай за моё первое в жизни окрашивание волос🫢 Очень понравилось🫶🏻
Ақниет Алмабек
Самал жаным рақмет таза әрі ұқыпты өз ісінің шебері екен
NN
Nazerke Niyazbek
Самал мастер өз ісінің мастері Жасаған маникюрлары ұзақ тұрады өте таза және әдемі жасайды
ЖМ
Жархынбек Медет
Маникюрдан обучение оқып жатырм. Топ мастер Айгерім апкеге рахмет🫶🏻 Өте жақсы үйретеді😍👍🏻Суреттегі 3 ші жұмысымның результаты.
АО
Айнур Орысбаева
Макияж Фариза әпше, шашты Нұрай әпше❤️🔥 Шашта, макияжда кештің соңына дейін әдемі тұрды. Мастерлерге Көп көп рахмет көңілімнен шықты😍Алдағы уақытта тек осы мастерлерге барамын🤍
Аружан Игенбекқызы
мастер Асель Визажист қыздаааар қолы гүл всем советую кукла етіп жіберді 😍😍😍 өте қатты ұнады люкс екен косметикалары
nessybeli erk1nbekovnaa
Сложныйй окрачения жасаттым Полировкамен оте катты унады и Мастер маникюр Анар Куралай апше унадыы🔥🔥😍😍
SS B
Мастер Куралай просто супер🫰🏻
Жулдыз Мухтар
Айгерім тырнақ мастер топ 😍✨
Аяулым Канадиллаева
3-4 дня прошло уже ломались🥲🫠 За 9,000 жто вообще не стоит если честно обидно)
Aiym Naizabaeva
Большое спасибо мастеру Анара💋 Работа очень аккуратная, ногти получились шикарные! Спасибо большое, теперь только к вам ❤️🫶 Рекомендую всем🤭Атмосфера у вас приятная, обязательно приду ещё❤️🫶💋
Самал мастер рахмеет улкен, идеальный истеды 😍😍😍😍
Akniyet Kulazhan
Қарлығаш мастер визажист макияж супер маған қатты ұнады😍 жақсы салон
ulya М
5 звезд За маник🥰❤️
Топовый салон😍😍😍 проста идеальный
𝑨𝒊𝒅𝒂 𝑷𝒆𝒓𝒏𝒆𝒃𝒂𝒚𝒆𝒗𝒂
Очень понравилось! Макияж и волосы сделали безупречно всё держалось весь вечер и выглядело шикарно .❤️❤️❤️
Sandugash Baqtiyarqyzy
Кірпік жасаттым Жами әпкеге рахмеет🫶🏻 еще лэд лампамен жасап берді. Әдемі шықты результаты😍 И стрижкаға всегда Жансаяға барамын 3 жылдан асты, жұмысы ұнайды
Symbat Baurzhan
Шашымды каскад қылып қидырдым, нәтижесі өте әдемі шықты 😍 Шолпан – нағыз қолы алтын мастер екен! Әр тал шашымды ұқыппен қарап, өзіне сай әдемі форма берді. Өте жылы, мейірімді адам, жұмысын жақсы көреді екені бірден байқалады.
bolatbekkyzy._
Айсамал мастер макияж кушти истейди екен, сабырлы, адеми етип истеп берди кыздар советую, осы кызга барсандар окынбейсындер, оз багасына стоит😍
Аида Аманова
Хочу поблагодарить Айсамал за красивый мейкап моей дочери , получилась красота. Столько комплиментов было 😍
Фариза Балтабекова
Мастер Нұрайға келіп пилинг и старичка жасатып кеттім маған өтте қатты ұнады😍🥰жасатуға кеңес беремін!🫂❤️
Частый гость
BZ
Balnur Zhetibaeva
Диана мастер топ топ😍😍😍. Танысқанымызға көп болмасада өте сыпайы, жақсы қыз🥰. Жұмыстары таза, ұнайды✨✨
Zhanar Shakenova
Наращивание ресниц мастер Жамиля. Аккуратная работа и всегда отличный результат. Хожу только к ней💗
5 посещений
TD
Tomiris Dastankyzy
Мастер Нурай, классная девушка! Классно покрасили волосы, цвет идеальный получился. Всем советую 🫶
Nurai Zhanai
Макияжга Фаризага келем постоянно адеми,ойымдагыдай кушти етип жасап береди.Рахмет 💐
Частый гость
Балау 💕
Нурай апкеге шашымды бояттым Жұмысы маған ұнады😘😘😘
Жузя ✨
Диана Сырымбет деген қыз бар. Тырнақты тек сол қызға ғана жасатамын. Өте таза,аккуратно жасайды.Сыпайы,өте жақсыы қыз😍😘
Iz
Illumi z
Ходила 2 месяца к Мастеру Гульзат на маникюр, делает просто идеально 😍 Но вчера мне сделала другой мастер, ужасно не аккуратный будто ему уже 3 недели, сначало согласились, сделали один цвет потом сказали такого лака нет как я просила😡😡😡 ещё и больно делали, пилили криво😡👎🏿 больше не приду
УУ
Умида Усманова
Записалась на ресницы к мастеру Балнур га 10 часов. Предупредила что могу задержаться в поликлинике. Мастер согласился. Прихожу в 10:00 нет ни мастера ни админа. Телефон не отвечает. Я поменяла планы подстроилась и все к черту🤦🏻♀️. И по итогу ни ресниц
Botash Zulp
Хочу поблагодарить мастера Карлыгаш за шикарные волосы 🥰 Я сделала сложное окрашивание волос ( а именно бразильский) у мастера золотые ручки ☺️ советую всем😌
Кеншайым Саршаева
Маған ұнады
6 посещений
АО
Айтолкын Орынбай
кулак тестируге 1кун алдын жазылып барсак та кетип калыпты,жауапкершилик мулдем жок
Анель 🤍
Салон оказался полным разочарованием, очень дешевого уровня. Работу мастера даже сложно назвать профессиональной сделано неаккуратно и безответственно. Руководительница видимо вместо того чтобы решить вопрос, просто кинула меня в чёрный список 😌 Очень “удобный” способ избежать критики. Больше туда точно не пойду и никому не советую)) Ниже можете увидеть мои фото(крассные ногти если че)
МЛ
Махаббат Лесбаева
Мастерлер жақсы, көңілімнен шықты. Шаш пен макияж жасатып едім тойға жарқырап барып келдім . У девочек золотые ручки 😍😍😍💐 маған барлығы ұнады
AT
Alua T.
Қарлығаш Құралай мастер боятпаныздар, шаштарынызды уш турлі цветке шығарып береді.
СН
Сымбат Нартбай
Мен осы салондағы мастер Анар мен Қарақатқа рақмет айтамын. Сағат кешкі 9 да бардым,қабылдап+балама қарасып полный жағдайымды жасап әп-әдемі еьіп шығарып салды. Түнге дейін жұмыс жасады😍❤️ Жұмыстарына өте ұқыпты,жауапкершіліктері өте жоғары болды. Келуге кеңес беремін🙂
КТ
Камшат Торгауытова
Өте нашар қызмет көрсетулері,жазылған кезде Админ бәрі бар келіңіз дегенімен барсаң сұраган зат жоқ болып шыгады,мастерлері дөрекі жауап береді
Sabusha Shermetova
Мастер по волосам Куралай 😍 Доверяю волосы только ей 💋 Мастер своего дела ❤️
balzhan🍨
Ресницы ұнадыыы☺️☺️
Сая 🌠
Мастер Асылай жұмысы қатты ұнады бәрі аккуратно, әдемі болып шықты көп рахмет😍👍🏽
Tokash Abdukarimova
Мастер Асылай уже второй раз Рахмет аккуратная работа маган унады прям топ 😘❤️❤️
A.A .
Ужас қанша уақыт алады но дұрыс жасай алмайды !!!!!
Madina Urazaliyeva
Наращивание ресниц Жамиля👍🏼 маникюр Анар👍🏼 конилимнен шыкты рахмет 💸