LiveRPool
4.4
Дони ...
Динара,өте нашар
Нурсапар Бек
Динара деген қыз онша жұмыс істи алмайды сөз түсінікгі жоқ!!!
Daulet Medetuly
Жұмыс жасаған соң дұрысынан жасау керек,сол жерде жасайтын жұмыскерлерде тәртіпсіз әсіресе Динара.
Oljas Tore
Динара барда турган кыз дым былмит адаммен араласып былмит
БТ
Болат Тиленшиев
Прошу обратить внимание когда оплачиваете счёт. Может нежданно появиться куырдак
Пернебек Каржауов
ки мошный стол тоже
Даник Кажы
Администратор апайда клиентке курмет жок 2жыл ойнап ар барганда жок дегенде 40мын тастап кетемиз, енди бармаймыз жане баскаларга кенес бермеймин
АЕ
Абілсейт Есіркеп
Өте нашар.Толық айта кетсек тамақ ішесіңдер 15 мың депозит дейді.Адам бильярдқа тамақ ішуге емес спортпен айналысуға келеді.Тамақ ішкенде өшіріп қой бильярдты десек чек шығып кетеді өшіре алмаймыз дейді.Өлген ақшадан если честно.Администратор сөз түсінбейді.Бильярд деген не деп сұрау керек сияқты…………
Куаныш Шахабаев
Керемет жер тап таза столдарыда жана,курилкасы болек,темекы сасымайды, админ,офицанттары да керемет, сыздерге Барып коруге кенес беремын
Botik Boteks
счетка мән беріңіздер жалпы‼️‼️‼️
ДА
Динмухамед Абдирахым
Аружан Официантка Молодец Хорошо Обслуживает И Хорошее Отношение К Клиентам Молодец!!!👍
OS
Olzhas Sharip
Не умеют нормально организовывать бронирование. Мы заранее забронировали кабинку, но когда пришли — нам её не дали, и сыграть мы не смогли. Прошу администрацию принять это к сведению.
Абылай А
Баратын жер емес не советую админстратор жумыс истеу блмейди не за что 60000 тенге кагып алды иштен жемей тастап кеттик
Б.
Б .
Самый худший бильярд в Шымкенте не советую приходить
Nurs ❤️
Хотели играть 1 час, столы были свободный, нам сказали что за час 2,5к кроме часа депозит 5к персоналы не гостеприимные люди, очень плохо
bakzhan temirkhan🦂
Ризамынее🥰
Lexa 13
Самый не хароший бильярд не советую ни кому самое отвратительное что видел не идите сюда очень грубые
Алинур Бакберди
Кайф жерғо арзандау дивандары вообще массажныйма рахат әйтеуір
Dii М
Аяжан обслуживание жаксы көрсетті
S.N. A
Одно из любимых мест)
Ayazhan Asanova
Шымкенттегі №1 бильярд клуб! Атмосферасы өте жайлы, үстелдері жаңа әрі ыңғайлы. Қызметкерлері сыпайы, бағалары да қолжетімді. Достармен келіп жақсы демалуға таптырмас орын. Міндетті түрде келіңіздер🔥🔥🔥🔥🔥🔥
НИ
Нуршейх Изтлеуов
Жаксы
BKN ⠀
От кошмара 🙌🏻🫶🏻
Нурбол Аппаз
Столдары және килері жақсы жер, іші темекі сасымайды, таза бильярд ойнауға баратын жер 👍
Мура 🍋
отличное место
Имангали Алпысбай
Хорошый билярдный клуб👍🏽👍🏽
БА
Бекзат Абубакиров
Столы👍
Sanzhar Abdinasyrov
Шымкен қаласындағы ең қатты ұнаған бильярд клубы кий,стол,луза даже 3угольниктің өзі жаңа😍😍😍😍👋🏿
Адил Исламов
Админ старая уставшая женщина как е взяли ??? Берут якобы только молодых, чтобы легко дурить и не оплачивать зп, не идите сюда работать, не выплачивают зп поэтому текучка кадров
РӘ
Қаладағы ең мықты билярд
Руслан Мухтар
👍👍
Azamat Sa
Алдын барып ойнап тур едык бызге турындар деп шыгарып жыберды стол бары жаксы тек админды ауыстыру керек
AZ
Aian Zhumadil
Азамат деген жыгыт жаксы кызмет корсететын еды🔥
Aliko Aliko
Azi K
Кымбат
b
broMura
Хотела сегодня поиграть другом, звоню неотвечает на мою звонки 25 раз звонил, если неберут телефон зачем тогда постовить номер, это чё прикол, нет слов люди сошли с ума
NA
Nurbek Aidarkhan
Маған бәрі ұнады ,неге бәрі жамандағаның түсінбедім! Столдары жаңа , іші таза , тамақтары дәмді екен👍🏻
Еп
Ева полик 3d полик
Мазаны алды кайта кайта босатыныздар деп, кайта бармастай болдык. Клиент тандап жумыс жасайма тусинбедик
Bonnie 🦥
Чистота👍🏻 Вкусная еда , Випка вообще тема👏
Жазира Саханова
Столдары мыкты, кухнясы жаксы екен
ЕД
Ержан Джумагулов
Не знаю почему некоторые люди недовольны и пишут плохие отзывы🤷 Постоянно ходим играть! Бронируем по звонку 📲 никаких проблем. Столы и кий классные, атмосфера тоже. Курилка отдельная, зал не воняет поэтому. По кухне раньше были недочёты, но сейчас хорошо готовят, особенно советую куырдак и пицца тоже вкусная 👍 Обслуживание хорошее, админ молодец👍🏻 следит за каждым обслуживающим персоналом, чтобы клиент не остался без внимания ✊ Советую 👍