Zharqyn Tau
Бизнес-центр
BM
Bekzat Mamyr
В восторге
Балақайдан іздеген затынды таба аласын өте кушті бүкіл нарсе бар маған ұнайды өте кремет дүкен сатушы қыздар есіктің алдындағы балдардың күтіп алуыда керемет кассадағы қыздардың қызметі мықт тек алға 🫶🏻
8 посещений
НМ
Нурмаш Мерей
В восторге
Koko shop косметика дүкені қатты ұнады барлық заттары оригинал сатушы қыз өте жақсы тегін консултация беріп бағасын түсірп беріп.Подаркаға дейіп қосып береді🥰🥰🤗🥹❤️❤️
𝓜𝓪𝓭𝓲𝓷𝓪💋🤍 마디나
В восторге
өте керемет керек затардың бәрі бар 😍
Дана Кайнаркызы
В восторге
Осы Abildaeva_deauty_studio салонына бардым керемет екен ,ішіде комфортно, кірсең қыздары күлімдеп қарсалып алды , Жанел деген кірпікті күшті жасайды екен , Сания тырнағымды ойымдағыдай жасап берді советую қыздар барсаңдар өкінбейсіңдер 👍🏻 еще кофемен күтіп жібереді😉
Бану _
Женская одежда valina_kz😍😍
Gulnur Bolatqyzy
Керектінің бәрі бар
Nurgul Asilbekovna
В восторге
@bantik_boutique11 Бұл дүкеннен алған киімдерім — нағыз сән мен нәзіктіктің үйлесімі! ✨ Сапасы тамаша, әр үлгісі ерекше 😍 Қызметі де көңілден шығарлықтай -жылдам әрі сыпайы ұнадыы Шымкенттегі арулар(қыз-келіншнктер үшін ең керемет бутик! Ұсынамын! 💖
AE
Aзиза Eрғалиқызы
В восторге
Бантик бутик дукені оте керемет екен дәл өзім калагандай киім кейлектері кушті 😍😍 Кыздарыда прям кушті карсы алып адемі назік образдар курстырып береді кушті бәрі идеально❤️ маған ұнады🫰🏻🫰🏻🫰🏻
ZE
Zere Ergalievna
В восторге
Бутик Бантик очень красивый магазин. Мне он очень понравился, одежда там тоже особенная
6 посещений
Динара Аман
Тема
Maksat Mukhtarov
Mobile Lux топ!
9 посещений
Акниет Темиржанова
Совсем не понравилось
«Baypaq» 1 этаж 3А бутиктен онлайн тапсырыс берген туфлиім бір апта өтсе де әлі жіберілген жоқ. Байланысқа шықпайды, нақты ақпарат бермейді. Қызмет көрсету сапасы өте төмен.
AT
Arailym Torebekova
Супер магазин
Sultan Sharapov
В восторге
😍😍 Өте тамаша. Маған қатты ұнады. Свежий гүлдер бар екен. Почти күнде новый гүлдер💐💐🌷
Молдир Магазин
В восторге
8 бутиктин сатушы кыздары керемет екен, киімдері де керемет екен. Арзан бағада , сапалы киімдер.
ГА
Гулмира Аширбек
Понравилось
Еще не законченная здания
Местный Эксперт
В восторге
Балақай дүкені керемет 👍 Персонал өте жақсы 🤗 Бағалары қолжетімді 🔥 Ер кісілерге, аналарға, қыздарға, ұлдарға, нәрестелерге де керектің бәрін табасың 😍 Балақай көбейе берсін! 🥰
Ч
Ч
В восторге
Koko shop сатушы кыз озынше менсынбиды быр тегын алгандай шайммандап ары бері жақсы деген спонжигі жақсы емес тональканын барын сорып алады екен ещё соны уялмай жақсы деп ұятсыз болып отыргой не советую алмаяқ қойыңдар!
GG
GGG GGG
В восторге
Балкидс балакай дүкені өте керемет магазин букіл нарсе бар әрі арзан заттары качествосы жаксы барган сайын ала бергім келеді🤗
Н
Нуржан
Было средне
Нормально
Б Б
Понравилось
Үйге қажет майда заттарды тиімді бағада алуга болады. Киімнің барлыгы бирак синтетика
ДА
Диас Абилкасым
В восторге
Бәрлык нәрсе тауа аламыз өте керемет сауда магазин👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Миконай ❤️
В восторге
Керемет дүкен халықтың таңдауындағы дүкенсіздерғой😍😍 Качествасы өте керемет Balkids balaqai дүкені
Makosyaaa ..
Совсем не понравилось
Гулс парфюмдагы кыз сойлесен ответ бермей турады дурыс парфюм алуга барсан аусытрп берып жберген не очень 😒
Ayaulym 🤍
В восторге
Bantik boutique Я в полном восторге от этого бутика! 💖 Очень стильная, современная и качественная одежда. Ассортимент постоянно обновляется — каждый раз нахожу для себя что-то новое и уникальное. Особенно порадовали платья и костюмы — идеально сидят и подчеркивают фигуру.
КА
Камила Алибаева
В восторге
Лучшая клиника, лучшие врачи. Огромная благодарнасть всему составу. После лечения рассосались кисты в матке и щитовидке,уменьшилась миома.
Balzhan Ismailova
bantik boutique ) Мне очень понравилось качество одежды. Девочки умнички.😍😍
НБ
Нурай Бердибек
Нету нормального магазина
Совсем не понравилось
Балкидс керемет магазин оган созим жок , бирак осы жакында ашылган бабл ти отеее нашар , дами жок ишиндеги шариктерине балаларым кызыгып алган еди 5-6 штук кана салган багасына турмайды 1680 тг- ге не стоит , катты экономдап салган , сиропты да аз куйган дами жок сылдыр суды 1680 тг сатып жатыр, ушеумиз ушеу алган едик вообще унамады , клиент жинаудын орнына ашыла сап барин кашырып жатыргой
Алибек Рысбек
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Мария
В восторге
Балкидс өте керемет дүкен іздеген заттардың барлығын табасың киімдердің сапасы жақсы екен іште сатушы қыздар өте ашық жарқын іздеген затты тез тауып береді
Гулмерей Бигозиева
Күшті күшті🫵
Madina Artykbaeva
В восторге
Гульвира доктор сізге үлкен алғыс айтамын 🫶🏻 Сіздің күшті техникаңызбен емделіп анализдерім жақсы шықты, хайз келуіде жақсарды,анемияданда құтылдым. Я в восторге от вашего опыта.😍🫰
Кристина Яким
В восторге
Как найти администрацию здания ?