Sagynysh
Салон красоты
АЕ
Акмарал Есетова
ГУЛЬБАНУ АПКЕГЕ УЛКЕН РАХМЕТ,ШАШЫМ ЖУМСАК АРЫ АДЕМЫ БОЛЫП ШЫКТЫ, САГЫНЫШ,АНАР ДИЛЯ ОТЕ МЕЙРЫМДЫ Кыздар жумыстарынызга саттылык
Аяжан Айгазиева
😘😘😘
Айдын Жаксылык
Мужской парикмахер, мастер своего дела
Назым Маликовна
Өте күшті салон👍мастерлерлің жұмыстары просто супер😍
АО
Айнур Оразбаева
Мастер қыздар керемет,жұмыстары өте тыянақты,шашым ойымдағыдай шықты Гүлбану мастер ваще айтарға сөзім жоқ істеген жұмыстары керемет 👍👍👍👍👍👍
Balzhan Bekbolatovna
куштиии шыкты шашым 10/10😍рахмет мастерлерге
JK
Jibek Kurmanbai
Керемет салон маған өте қатты ұнады рахмет қыздарға
Аружан Маликова
Маған қатты ұнады ойымдағыдай шықты рахмет өте өте керемет 😍😍😍😍
Амина Ли
Очень приятная атмосфера в салоне 🥰 Сагыныш казахская версия Мерлин Манро 😻всем советую ( наращивание , все виды шугаринга, перманент губ)все делает от души 🫶🏻 А так же мастер по ногтям Диля топ аккуратно и быстро 🙌🏻🫶🏻 В салоне главное не количество клиентов А наоборот качественно выполненная работа 🫶🏻❤️
👑🕊
👑 🕊
Сағыныш салонының қыздарына рақмет. Қашан барсаңда күліп қарсы алады. Қарапайым. Жұмыстары өте жақсы. Колорист Бану әпкеге рақмет. Жұмыстары күшті. Қалаған түсіңді шығарып береді.😍😘
АЖ
Айко Жолбарысова
Стрижка жасаттым мастер Бану енд кушти кылып жасап берди кандай шаш улгисин жарасатынын билмесениздер апшеге проста сенип барыныздар ойыныздагыдай истеп Береди колы алтын киси
zhanellya 🎀
Хожу к мастерам Сагыныш и Бану уже давно — всегда остаюсь довольна результатом. Настоящие профессионалы, всё делают аккуратно и со вкусом. В салоне чисто, уютно и комфортно. Реснички, окрашивание волос и даже маникюр можно сделать в одном месте — это очень удобно!🌚🤍
ГА
Гульжан Абдирасилова
АНАР МАСТЕР СИЗГЕ УЛКЕН РАХМЕТ ЖАСАГАН ЕҢБЕГІҢІЗГЕ КӨҢІЛІМНЕН ШЫКТЫ. ЖУМЫСЫҢЫЗҒА ТАБЫС ҚОЛЫҢЫЗҒА АЛЛАМ ДЕРТ БЕРМЕСІН. САЛОН ҚЫЗМЕТКЕРЛЕРІ КӨҢІЛДІ ІЗЕТТІ АҚ КӨҢІЛ КЫЗДАР ЕКЕН. ІСТЕРІҢІЗГЕ АЛЛАМ БЕРЕКЕТІН БЕРСІН.
K А
Huynia ebanaya govno ponosnoe hahahah
КС
К С
Дильбар апке мастер маникюр жұмысына ырза болдым топ мастер 😍👍
Юля .
Ч
Мейирли Айтбек
Супер✨ Ойымдагыдай стрижка жасап берген опытная мастер Бану апкеге ракмет!Всем советую! Она ещё колорист любой цвет шыгарып береди корыкпай бара бериниздер,честный отзыв от меня 💥
Айда Каридин
Сагыныш салон большое спасибо за разумный подход, доброжелательность, приятное общение) я хотела покрасить натуральные волосы, но мастер отговорила, за что огромное спасибо) видимо, это мне и нужно было. В итоге сделали офигенный волос.
ulzhan omirkh
Сағыныш апке кушти жасайды, кірпіктерім узак турады😍😍🔥🔥
S Kzh
Отличный, уютный салон, быстро ответили и записали. Качественный маникюр, Дильбар профессионал своего дела. Советую👍
Aktolkin Utegen
Маган катты ұнайды тек осы салондагы мастерлерге сенем Анар апше,Диля апше рахмет😘
А Т
Оте адеми акуратно стеиди 😻
Amina Autzhanova
Saginish kirpikke rahmet katti unadi kawan kelsen kulip karsaladi
Akerke Kairatbekkyzy
Өте жақсы деген баға бергім келеді, 4 жылдан астам уақыт болды тек Сағыныш апкеге барамын 😍 ең күшті мастер қолынан бәрі келеді👍 басқа мастерлер де супер❤️
Инесса Мун
Отличный салон❤️💯Хорошие мастера.Саныныш волшебница по ресницам✨️Диля мастер-фея по маникюру и педикюру.Девочки очень рекомендую💯Обслуживание на высоте❤️
F
FaRiDa
Очень хороший салон. Вежливый персонал. Моя прекрасная мастерица маникюра Дильбар волшебница. Советую. Всё чисто, аккуратно, инструменты Стерильные
НБ
Нургуль Байданова
Очень хорошие мастера. Дильбар просто волшебница. Маникюр очень качественный и аккуратный
Guldana Aitbay
Сағыныш апке 😍 рахмет улкен😘❤️ кушті жасайды , кірпіктерім әдемі болып тур 😍 қай кезде болсада келе бер дейді❤️ Жұмысыңызга сәттілік ❤️❤️❤️
Asemai (Moonie)
Прекрасное и комфортное место. Работы восхитительные. Спасибо большое \(^ヮ^)/💕✨
Айдони ❤️
Анара местер дұрыс істи алмайды..
Айя Абиева
Хожу к мастеру Сагыныш и Бану уже больше года и ни разу пожалела. Квалифицированные мастера своего дела, в салоне все стерильно, чисто и красиво. Если хотите речнички и окрашивание волос как в пинтересте, то вам сюда!!! У них также есть мастер ногтевого сервиса. Все в одном салоне, что еще нужно для счастья🤩
Indira Zhumabaeva
Шымкент қаласы Сағыныш бюти сән салонында визажист мейкер Анар ханымға алғысым шексіз. Жұмысы өте тиянақты, әдемі жасайды. Макияж, укладка, кірпік жасаттым ойымдағыдай шықты. Бастысы аналарға өте ыңғайлы, үйге келіпте жасап береді. Салон ұжымына және Анар ханымға сәттілік тілеймін. Сенімді клиеннтеріңіз көп болсын. Сәттілік !!!
Асем-ай Омирхан
Сағыныш апке рахметтт,Кірпіктерім ұзақ тұрады оте акуратно жасалған рахметтт😍😍😍😍😍😍
Gulnazym Jantas
Мастер очень хорошо мне понравилось😍👍🏿
Асылзат Медетбекова
Диля көп көп рахмет, маникюр маған қатты ұнады. Енды постоянный клиентің боламын!
Adina Kanybek
Очень понравилось профессионализм Мастера Дилии. Очень аккуратно обращается с ногтями и клиентами ☺️ Сделала маникюр так как я хотела. Если ищите хорошего мастера то без раздумий запишитесь к ней🌷
Молдир Ермекова
Мастер Бану профессионал своего дела. Классно прям стрижёт☺️☺️ Очень довольна🥰🤭 Буду теперь постоянной клиенткой☺️ Сказала свои предпочтение , постригла, как я хотела)
А Н
Анара мастерге кірпік қойдырудың қажеті жоқ өте нашар істид
Каракоз Толегенова
Мастер анар наращивание ресниц лучше не надо!!! Акшам кур боска кетти бекер жасатыппын!! Козиме такап жабыстырып тастад ертесине барып алдырып кайттан жасаттым + акша костым тагы сондада такап жабыстырып тастаган еще польный жабыстырмаган!! Лучше не надо !!!! А наращивание ногтей Мастер Диля 👍🏻👍🏻👍🏻😃 Сол жаксы жасайды тырнакты
Гульнур Жолдасбек
Мастер Сагыныш хорошо делает наращивание ресниц ☺️, так же мастер по волосам и макияжу хорошие мастера знают свою работу делала у них макияж и прическу осталась довольна спасибо 👍🌸🌸
Auezkhan Nurdaulet
Там опытная мастера😍👍
ZU
Zere Umirbekova
Өте керемет! Мастерлері сыпайы өз ісінің шебері. Істеріне Алла береке берсін 😘😘
Молдир Магазин
Сағыныш улкен рахмет! Ең мықты мастер деп айта аламын. Рахмет істеріңіз алға баса берсін.
Нургул Тойшыбек
Самый лучщий салон,просто супер😍Сағыныш мастер просто топ топ кірпік идеально жасайды прям уауу😍❤️
FB
Feruza Begzatova
Сагыныш супер мастер уже 3 года только к ней хожу ваще очень качественно делает свою работу 🌹🌹🌹мне очень нарвится 👍👍👍
AB
Aiaulym Bilisbek
Керемет салан мастерлері күшті осы салан басқа жерге барғым келмейд 😍😘❤️
Asel Koroleva
Өте мықты мамандар жұмыс жасайды Сағыныш. мастерді люлю❤️😘
Nurdana Umarova
кушти салон кирпик постоянно жасатамын таза и тез жасайды😍😍😍😍
ЖА
Жанерке Ахметова
Кушти салон тырнакты да кирпиктиде осында истеттим адеми ари тез жасап берди 👍👍👍 енди тек осы салонга келемин 😘😘😘 Рахмет улкен 🥰🥰🥰🥰
AP
Aru Polatovna
Салон отте керемет ышы жап жанна Рахмет улкен. Сагынышка барып жургелы 2 жыл болды оте кушты тез ыстейды Рахмет. Улкен🔥🔥🔥