An кератин
Студия красоты
4.4
4.4
Мерей Амзехан
Я уже второй раз сделала Наноботокс в этом салоне , просто нет слов 😍 во первых кератин долго держится , во вторых очень качественные продукты они используют 🙌🏻 Уже трижды делаю кератин своим волосам, один раз я делала в другом салоне , я была в шоке от результата какими пушистыми были , такими они остались 🥲 хотя цены одинаковые , в этот раз я снова пришла сюда и искренне хотела написать отзыв ❤️ Всем советую , кератиннен номер один салон ✨
МН
Мадина Нурымбетова
👌👍🏻
ЖБ
Жаншуак Базарбай
Маникюрды Ақниет мастерге жасаттым өте керемет жұмысы таза, ұқыпты әрі сапалы. Нәтижесіне қатты риза болдым🫶🏻
Dayana Seitbek
Кератин истетуге барганда Тырнагымды тож истеттим . Акниет деген маникюрщица кушты аккуратно жасайды екен,озиде сыпайы енди ардайым баратын боламын салондарынызга!😍❤️🫶
ЖС
Жанеля Сейтбек
Маникюрды осында жасатам Акниет мастер топ уже баска жерге баргын келмид жумысы таза коп жер тырнакты канатып жбереды Акниет ваще канатпай зор жасайды екен люблю😍😘😘😘❤️
Gulnaz Ayazbai
👍🏻
UT
Uldanay Tursinkulova
Маған қатты ұнады! Көңілімнен шықты😍. Наргиз апшенің қолы гүл екен👍. Келіңіздер өкінбисіздер! Прям супер😍😍😍. Ойымдағыдай шықты❤️❤️
Акмарал Тугелбек
Мерей мастер шашымды керемет әрі жоғары деңгейде жасады рақмет 🥰❤️🔥
nursaya asylkhankyzy
Мне все понравилось😍😍
nazerke Tyllabai
Всегда осы жакка жасатам тырнагымды,мастер Акниет супер,работасы оте аккуратный, прям таза жасайды,1жарым ай смело турады наращивание да обычный гель де😍💕💕
Аяулым Бекбосынова
Супер👍🏻
BB
Bota Bota
Все классно, спасибо 😍
💘 💘
Кератин істеттім! Сол моментте әдемі жылтырап тұрғандай болды, 3-4 рет жудым 1 айға жетпей өз орнына келді. Вообще не советую, ужасный салон
Улжан Досболова
Привет! 😊 Пошла я в этот салон АН — подруга посоветовала, сказала, что там нормально сделают, она сама видела у них в инсте. Пришла без особых ожиданий, просто хотела укладку сделать., сначала хотела проверить) Так вот, все там какие-то грубые! Спрашиваю про кератин, говорю, кто делает — даже имени не знаю этой «А». 😂 Говорю: у меня волосы вьются, что посоветуете? — так она еле отвечает, будто одолжение делает. Ужас просто, такое высокомерие! Спрашиваю, какой у них состав, чем делают — а она: «Что, я тебе теперь всё должна рассказывать?» 😳 Это же ужас, просто ДЕРЕВНЯ какая-то! Я ведь сама СММ-специалист, прекрасно понимаю, как нужно вести инстаграм и общаться с клиентами. Так что, девочки, если вдруг решите туда пойти — с грубыми сотрудницами столкнётесь, а хозяйка ещё хуже. Ужас просто ужас!
Ажар Рахым
Мен шашымды бояттым бірақ ұнаған жоқ мастерге сеніп тапсырған едім бетіңмен бірдей болып қалды, боянатын шығарсың қызбыз ғой деп қоя салды🥵. Бірақ нанаботекс жасаттым артынан ол ұнады👍👍👍👍
Ada Sigma
Ужасно постригли волосы,не умеют общаться с клиентами
Asemai Amangeldy
Шашым зор болып калды,рахметт ❤️❤️
kk
kazahi kazashki govn0 churki zhivotnye
Шеш4ең а4мдары
BO
Bazarkul Otynshiyeva
Екі рет кератин жасаттым. Екіншісінде онша сәтті шықпады ма, өзіме ұнамаған тұстарын айтуға барғанымда өте дөрекі сөйлесті, басшысы. Тәкаппарланып, алдымда клиент тұр ау деген жоқ. Жүрдім бардым сөйлесті. Адамдармен қарым қатынас мәдениеті өте төмен екен. Өкінішті. Жап жас қыздарды жинап ап соларға бастық болғанына әлдеқандай болып, кеудесіне нан піскен әйел. Ұят! Енді бармаймын! 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Ainyr Beisembaeva
AN сұлулық салонына көп рақмет. Ұстазы қандай керемет тұлға болса, мастер қыздары да бірі бірінен өткен керемет. Бірнеше рет 6 ай сайын наноботекс процедурасын жасаттым, нәтижесі өзіме қатты ұнайды. Соңғы жасатқаным 10 ай тұрды, 18.10.2025 жылы кезекті шаш күтіміне келдім. Супер, нөмір бірінші сұлулық салоны. Істеріңіз алға баса берсін, клиеттеріңіз күтім жасалған, сау әрі әдемі шашпен қуана берсін💋💋💋💋💋
ЖБ
Жадыра Базарбаева
Керемет нәтиже алдым
Zhanelya Alikhan
Қызмет көрсету сапасы өте төмен, адам көп үлгерседе үлгермеседе клиент ала береді, қыздар тым дөрекі сөйлеседі👎🏻
KT
Kulash Torebekkyzy
Очень профессиональный мастеры 👍🏻
Ерке 🤍
Шашым әдемі болып қалды өте қатты ұнады рахмет😘
LM
Lazzat Moldaly
😍
ЕЖ
Елшат Жлдасов
Не берут телефон нажымают занят🤬
моншак )
шашқа сөз жоқ емдеп берді бірақ екінші күн аллергия ма қайдам,құлақ шекесі мен мойын арқа бәрі бөртіп қызарып жатыр
Айнур Даулетбекова
Мне нравится этот салон красоты
GT
Gulsana Temirkhan
Құлақ тесесіздерма ?
РӘ
Рабиға Әжібек
Мастерлер супер!Рақмет шашыма күшті болып қалды
Aiaru Asilbek
Рахмет шашым күшті болып қалды❤️❤️
Аксауле Турар
Салон ұнады.Особенно Жұлдыз деген қыз шашыма пиллинг процедурасы прям аккуратно,жылтырап, күшті жасады. Бірақ іштегі жас 1-2қыздар бар (жұмыстарын білмеймін,бірақ клиенттің көзінше айтпауы тиіс сөздерді айтты)
AM
Aysulu Maralova
Бүгін шашымды нано ботокс жасаттым. Ойымдағыдай болған жоқ. Сосын 6 ай тегіс түзү болып ешқашан тұрмайды екен. Проста реклама үшін 6 ай диді екен. Алданып сеніп жүрмеңіздер. Барлығы химикат, көзім ашып, бас ауырып кетті.
Дильфуза Байарыс
Керемет Салон😍👍🫰🏻
𝒜𝓇𝓊𝓏𝒽𝒶𝓃 🤍
ужс проста асығып істеп, жуып бергенде жоқ шашымды, ақша ақша деп қақылдап! Тегін істеп жатқан дүние емес! Қыздар не советую!
Д😇
Доно 😇
Отличный салон волосы стали отлиииичнымиииии
АЖ
Алтынай Жунусова
Ужасно салон дурыс жасай алмайды кыздары маникюр жасаткан едим тусип калды
Елназ Бекмырза
Хотела бы оставить свой отзыв насчет салона. Процедура в целом неприятная, временами даже больно. Но сделали все отлично. Единственное хотелось бы чтобы соблюдали этику. Клиент не ваша подруга, чтобы при нем петь, орать, сплетничать между собой, обсуждать других клиентов. От очень громкий музыки голова болит. Девушкам хочется сказать ведите себя более сдержанно,соблюдая этику!
АЕ
Аида Ермаханқызы
Чудесный салон! Очень приветливые сотрудники, профессиональные мастера. Являюсь постоянным клиентом и очень довольна!💕
Алина Нурмаханбет
Наргиза мастер топ мастер Стрижка лесенка каскад жаксы жасаиды 😍😍👍
Janira .
Керемет салон.Шашым күшті болып қалды.Қыздарының қызмет көрсетуі керемет.Ашық жарқын күліп қарсы алды.Рақмет!
Мерей Байқараш
Салон өте керемет постоянно жасатамын әдемі жасап шыгарып береді рахметт An салонн😍😍😍😍
ГК
Гулдана Калыбай
Туракты клиентымын условия 👍
УС
Улту Сейлбекова
Прям в сердечко ♥️ и сотрудники и хозяйка салона красоты очень вежливые , а салон красоты сам по себе конформный и очень красивый. Все для посетителей что бы мы могли максимально комфортно отдохнули и привели себя в порядок
Ануша Хабибуллах
Қәзір шықтым салоннан бірінші рет істетуім прям күшті шықты ойымдағыдан әдемі етып жасап берді мастерлердің бәрі сыпайы жақсы қыздар екен үлкен рахмеет қатты ұнады 6 айдан кейін тағы өздеріңізге келіп жасатып кетемін 🥹❤️❤️
Меруерт Баугабекова
An кератин өте жақсы келгенде шашым айқайлап келген едім😂 әдемііі болып шықтым енді 20 жылдыққа ойланбай бара беретін болдым рахмет қыздаррр ❤️❤️❤️
Шынгыс 🎈
Я сделала себе кератин. Во время процесса, сильно тянули волосы, было очень больно и довели до слёз, после это очень сильно болела шея. Обещали что кератин будет держаться полгода(точнее 6-7 месяцев), а продержался максимум 3 месяца.
Нурс Курсаш
Хороши персонал
Айерке Абилдаева
Яя оте катты унайды бул салон👏🏻кыздардын барлыгы жаксы кулип журеди шашым керемет болып калды
БК
Бекмурод Кучкаров
Наргиза кушты мастер соз жок👍👍👍👍👍👍