Turan media
4.3
4.3
ГБ
Гульбахыт Булегенова
Заказымды алдым.Оте керемет шыккан.Алла истерине береке берсин😘😘😘
Asel Nurzhanova
Очень довольна результатом! Всё сделано аккуратно и вовремя, рекомендую.
ЖТ
Женисбек Торебеков
Барудың қажеті жоқ. Өте нашар
20 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе? Бүгін келген жоқсызғой? Не жазып отырсыз? Әйелдер жалобы жасамаған еді даже. Заман өзгерді ме или сиз сияқты *еркек* пе?
Меруерт Асылбекова
Уақытынан бұрын дайындап берді
𝓢𝓪𝓲𝓭𝓪 🥰
Спасибо большое вам ,что несмотря на поздний звонок, вы неотказали,и сделали мозаику к утру , в 7:20 уже был готов подарок для учителя! Спасибо большое✨️ 🎉🎉🎉
3 октября 2025, официальный ответ
𝓢𝓪𝓲𝓭𝓪. Большое спасибо, что выбрали нас 🙏 Приходите в гости ещё!
Гүлмарал Сәкен
Бір ғана адам жұмыс жасайды, онда да 1 парак пен ғана жасап береді, 2 беттің жазуын 4 бет етіп шығарып акшасын алды, ұнамады. Бәрін дұрыс жасау керек еді
__
_Excellence _
Очень плохой сервис не советую
Asi 💋
ужасное обслуживание!!! менеджер очень грубая,клиентпен жумысты билмейды!!! заказды уакытылы жасамайды,только жибер деп суйреумен ак заказымды еле как получила
Али Абайұлы
Жылдамдам әрі нақты, жұмыстарына өте ұқыпты екен
БМ
Бану Мырзагали
Тез жылдам,әрі сапалы тиянақты жұмыстары
Сапар Мажит
Осындай керемет жарнама үшін рақмет 😎🤝! Алла істеріңізге береке берсін 🤲! Көп-көп Рақмет 😎🤝!
15 августа 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Сапар. Благодарим за отзыв ❤ И, конечно же, ждем вас снова 🤗
Азизбек Айдаров
Очень хороший сервис профессионалы своего дело советую вам всем
6 августа 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Азизбек. Благодарим за отзыв ❤ И, конечно же, ждем вас снова 🤗