Royal Petrol
АЗС №303
4.1
4.1
Жолда бензин таусылып калды баклажкамен потом канстермен барсакта құймадығо қар жауып боран болсада пидес заправка екен
НА
Нурболат Амирбек
Бензин жақсы 3 касса бар күнде 20:00 де келем 1касса ғана жасайды соны реттеп жіберсеңіздер
Zangar Naurizbaev
Обслуживание ноль кассиры грубять как попало обслуживаеть админстратора нету в рабочем месте
Асет Кушкенбай
👍👍
Дулат Асылхан
Такырбас Старший окы суретегини сосын адаммен сойлесуди уйрен
ЕЖ
Артур Исмаилов
Королями трассы -королевская заправка
LK
Lesbek Khaidar
Час-пикте келсен постоянно 1касса жумыс жасайды, турганын сол кутип. Баска заправкаларда клиент кобейсе бир бирине комектесип, жабык турган кассасын ашып, айтеур ертерек кызмет жасайыкшы деген ниетпен жумыс жасайды. RP заправка обслуживание оте томен, карызга бензин ⛽️ куйдыртып жаткандаймыз👎
BZ
BEK ZAT
Тек осы заправкадан құюшы едім, машинамда ЧЕК жанып қалды, енді тек туалетін қолданатын болам, бір зат алмаймын!
8 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жанармай сапасы тұрақты түрде тексеруден өтеді және барлық стандарттарға сай к…
Imankul Esirkepov
Жұмысшылары тұрады жиналып өсек айтып адам келді қызық емес
8 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңызға рақмет. Сізден алған ескерту біз үшін маңызды. Мұндай жағдайды…
Dinara Suleimenova
Нашар газ жоқ үнемі барсаң жоқ тан басқа ештеме айтылмайды 1 ай болды газды аңдып жүргеніме құялмаймыз газды бонус барма жоқпа сұрамайды да жұмысшылар
8 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кері байланысыңызға рақмет. Газдың болмауы бойынша жағдай назарға алынды. Қазіргі та…
Оразәлі TopCar13
Все есть
JS
Janbolat Suleymenov
Все супер
ET
Ernur Tanirbergenuly
Нужно заменить всех на кассе. Когда я подхожу к кассе, там много людей, а за кассой только один. Мне ещё пистолеты нужно заменить. Какой бардак! Вместо 95-го они положили 92.
16 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Подобные ситуации недопустимы. Информация передана руководству А…
Ulugbek Ermetov
Вешно газ нет
Айбек
😍
Ереке Boss
Бүгін 27.07.25 кассадағы қыздар ұйықтап тұрады постоянно 95 деп айтып толесем 92 құйып тұр еще мойындамайды 95 деп айттыныз деп элементарно нарселерды сти алмайды пистолетчик бала да 5 колонка 95 деп айткам🤦🏻♂️
RRK BDN
Бензин бак 62литр менде заправкага 34литр бензинмен барып 95 полный деп айтып әжетханага кирп кеттм шыксам 56литр кетті деп тур. Таңғы 5шамасы еди асығыс едім амал жоқ көп сойлесе алмадым… сол жерде арамдық жасайтын кісілер естеріңізде болсын бұл өмірде қайтармасаңдарда арғы өмірде еселеп қайтарасыңдар!
Aza Samarkhan
Картеж ге жиналдык Кушты ышы сырты бары тап таза
Sanzhar Zhaksybay
3 касса бар 1 еуі ғана істейді
Акниет Орынбай
Обслуживание ноль
Абдурахим Эргашов
Заправка действительно хорошая, топливо отличного качества. Но, к сожалению, работники не всегда ведут себя корректно — порой хамят и проявляют неуважение к клиентам.
ГК
Гульнар Кенжалинова
Супер организованная заправка, иесине Алла разы болсын, бар жагдай жасалган. Таза, ынгайлы.
Данияр Садвакас
Отличная парковка 🅿️😘
ТО
Торебек Оразалиев
Оте нашар кызметтери Бир бирин тындамайд кайта кайта сурайды каншага кайсы деп
ZZ
ZHanar Zhauynbaeva
Супер кызмет корсету
Тот Самый
Очень не вежливые кассирши. Разочарован. Не рекомендую эту заправку
Алихан Муминов
Кайф локация
Valentina Lucky
Чистый нормальный туалет. Вкусные хотдоги и зерновой кофе. Есть заправках электромобилей. Большой магазин.
РU
Рахымжан Userov
Кассадагы кыздар немене как Бута Солар ушын баратындайміндет тұрғандары как буто біз үшін тұрғандай 3 аптадан бері барам как сенда ана семіз қыз бинзин жақсы былай
НА
Н Ақмырза
Керемет бекет
суперр классно
TEEZ_AIY T
Хороший маркет большой выбор мороженого!
ББ
Бекнур Бекбутаев
Воняет страшно, ещё и в этой воне продают пищевые товары. Заходишь и сразу не приятно.
Shakh Rakhim
Таза комфорткой, америкалық кино сиякты,кең кіру ыңғайлы, туалет таза
ZD
Zhandos Dauyrhan
Звандасан жауап бермит 👎
Нұрбол Сарсенбаев
Всё очень удобно, для клиентов здесь
ЛХ
Лесбек Хайдар
Добрый день, не могло бы руководство проверить вытяжки в туалете так как она не работает или же работает не правильна. Как заходишь в общий зал воняет туалетом. Спасибо
АЕ
Айнур Елтай
персонал грубый очень мы оплатили 5000 нам заправили на 2700тг,это как можно понять? 8я колонка где взрослый мужчина работает очень грубый так как мы молодые он к нам обращался “э ты” разве это сервис? “сам сделай” с таким персоналом Руководству очень сожелею
Ақтан Қуанышбай
Заправка Royal Petrol приятно удивила высоким уровнем обслуживания и качественным топливом. Персонал вежливый и всегда готов помочь, что делает заправку комфортной и быстрой. Также стоит отметить чистоту территории и наличие удобного магазина с широким ассортиментом. Цены вполне приемлемы, а регулярные акции и бонусы для постоянных клиентов — приятный плюс. Отличное место для тех, кто ценит качественный сервис и заботу о своей машине. Рекомендую всем, кто ищет надежную заправку!
ШБ
Шолпан Баранова
Оте кушти Керемет кассир кыздар молодец Макпал Меруерт ашық жаркын кутип алады барлык жерлери тап таза.саттилик жумыстарыныз алға басаберсин
Ержигит Жарыс
Алмаған затымызға төлетіп ужас кассалары жұмыс жасамайды каспи тоже жасамай тұр Меруерт кассада и толық қыз тоже кассада
ZJ
Zorro Jan
Запах с канализации устраните, хотел купить чо по есть зашел и аппетит пропал. Месяц назад сделал замечание
Nurdaulet Bauyrzhanuly
Кассир қыздар Бонус туралы ұмытып кете береді!
Asil Tillabek
кассир жоқ заправшик жок бардак пиз...
Rasul ’
Отличная заправка,обстановка по кайфу
Аi Turganbaeva
Керемет, таза, комфорт, клентерменжаксы кызмет көрсетеді ✈️
Меркебай Аягоз
Ходдогтары өте дәмді, кофесіде керемет. Кассир қыздар молодцы. Іші тап таза, намазханасы бар 👍🏻👍🏻. Всем рекомендую.
baqdaulet khantay
Хороший Азс Бензин очень хорошего качества