Euro bouquet
В здании
4.2
NS
Nurgul Shalanova
Доставили своевременно, собрали шикарный букет из пионовидных роз, именниница счастлива🔥 неоднократно заказываю, девушки-флористки не подводили ни разу. Жаль что только один филиал, нужен второй в районе акимата-Нурсат. Одним словом рекомендую❤️
БҚ
Бахтыгерей Қалдыбекұлы
Сіздерге үлкен алғысымды білдіремін! Флористер өте әдемі букет жасап берді, әр гүлге жанын салғаны көрініп тұр. Алып берген адамдарым қатты қуанды. Енді тек осы дүкенге келемін!
Arman Arman
Нашар яндекстен заказ беру білмейді не советую.
Akerke S.
Асылзатқа және флористтерге рақмет. Гүлдерді әдемі жинайды екен. Қыздарға да рақмет таңдасуға көмектесті😍
HY
Hojimurod Yoqubov
Цветы свежие, выбор очень очень большой 👍🏻. Советую 😍
SY
Samat Yeskenov
Бәрі күшті. Асылзат мықты, өте әдемі букеттерді таңдавға көмектесті.
ЖД
Жансая Джолымбек
Гудери салып калган жаман дарын билдтпи салаты алмайак коиыныздар кыздарнызга жараспаиды арзандарын салады
ЖУ
Жандос У
Гүлдері өте нашар 12 сағатта солып қалды, бұларға гүл емес жоңышқа сату керек
Құрбанбек Шалқар
Кеше алғанбыз👍👍👍👍әдемі орап берді,көп рахмет😍😍Әліде свежый болып тұр,өте жақсы дүкен үнемі осы жерден аламын.
Анар Мауленова
Мейірбек флористен гүл заказ беремін! Ұнаған букетімнің фотосын жіберсем, тап солай етіп әдемі қылып жасап береді. Ең бастысы өте тиімді бағамен!
Akerke Auelbekova
Осы цветочный магазин өте қатты ұнайды. Флористері 10 жылдық стажбен. Админ тоже өте жақсы қыз. Мейірбек флорист 👍 Цветы по оптовый цене💕 Жұмыстарыңызға сәттілік, рақмет үлкен сіздерге
EA
Ersultan Amirbek
Выручение ге заказ бергенбыз, уакытылы свежий кылып жыберды. Рахмет 👍🏼
Айша Бериковна
Хороший выбор цветов и приятное обслуживание!
alua gapur
очень понравился сервис! Цветы свежие, букет собрали быстро и со вкусом😻😻
JP
Janerke Pulat
Самые лучшие свежие цветы 🔥🔥🔥
MDN 32 🐺
осень классные цветы
Samal Bastar
Букеты очень красивые и свежие мне очень нравится спасибо сотрудники очень классные 🫶🏻🤍
Аконя 🎀
Бұл дүкеннен бірнеше рет гүл сатып алдым. Әрдайым гүлдер жаңа, хош иісті, әрі ұзақ уақытқа шыдайды. Дизайны ерекше, әр букетте шығармашылық бар. Қызметкерлері сыпайы, көмектесуге әрдайым дайын. Онлайн тапсырыс беру де өте ыңғайлы болды – бәрі уақтылы және нақты. Рақмет, жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін! 🥰
KHANGELDIULY 7️⃣
Очень красивые букеты, мне очень понравились, цена приемлемая, красивые виды цветов, флористы number one.
КЛ
Кеменгер Лес
Доволен работой флористов, быстро и красиво.👍🏻
. Adoo
Өте арзан бағады свежий букеттер👍
Алихан Еркин
Керемет гүлдер бар екен мағаларыда тймды қызметкер қыздарда керемет жандар екен маған қаты ұнады Аигерім Аслзат деген қздардың номерін берген адам ға өз атмнан 10 к 🤭❤️❤️
Бейбарыс Исайев
Осы магазин озыме катты унаиды жауап кершылыгы кушты😍😍
nazik yo
заказывала ни раз, хорошие цены👍🏼
MA
Meirbek Abilov
Букеттер әдемі, бағасы да жақсы осы жақтан алыңыздар советую 👍
Aikerym S
Обслуживание на высшем уровне! 😍
Аружан Туймебай
Осы гүл дүкені маған өте қатты ұнайды, гүлдері нағыз керемет – көргенде таңдай қақтырады 😍
Zulkharnayn Serikbay
Өте әдемі букет жанап бергендеріңізге алғыс 😍
3< Dipper
Я купил цветы и очень быстро все зделали
Максат Нартай
Красивые букеты по доступной цене. Красивые оформления
Danialov. K
Очень хорошие и свежие цветы, быстрая доставка, приличные цены, всем советую!
BA
Banu Alimova
Букет алдынгы аптанын воскресенье күні жиналған, может даже раньше и на фото он прям свежий которую выставили в инстаграм неделю назад. Вчера мужу продали этот букет, через неделю после того как собрали, уже завядший букет за бешенную стоимость сказав что собрали букет только сегодня! Ужасный магазин!
Венера Бакытжанкызы
Көмектескен Жасимен,букетті жинаған ағайға рахмет,қатты ұнады😍♥️.
Сымбат Асқарқызы
Айберген ужас клиенттермен сөйлесуді білмейді өзнше бастық адамгершілігі мүлдем жоқ Құдайдан қорықпайтын адам екен не советую бундай адамдармен сөйлесп не советую букеттерін
Салтаа Бахтияр
Айберген очен ужасный человек Сотрудник пен калай сойлесуды былмейды Клиентке обслуживания оте нашар 30 процент букетке косып скидка бар деп клиенттерды алдайды Не стоит очень ужасный магазин
БА
Бауржан Акилбаев
Класные букеты
Қонысбек Нағашыбек
Кеше түнде ақшасн төлеп кеткем кә отрм күтіп әлі 8 де ап кетсеңіз болат деп уақытымды ұстап сәл жауапкершілік болу керек қо екінші рет кемеспін, сендергеде совет лучше не стоит
Beket Kassymbekov
Очень плохое обслуживание и ужасное отношение к клиенту. Не советую. Не стоит своих денег.
Umkam Zholymbaaevva
Ужас бастыктары такой грубий журген кокырек сонын гулын халык алмаса км алат гулдеры курап кетедгой Алланын алдында барымыз бырдеймыз Адамгершылыктен асып кетпейык олай
Makhabat Kaldybai
очень плохое общение с клиентами Айберган а!👎
Балжан Ержановна
Адамдармен грубо сойлеседі Айберген келген клиенттермен өте нашар👎👎
NM
T M
Сервистері өте төмен 0 0%
AO
Aigerim Omarova
Шикарные букеты снаружи, ужасные внутри. Отправьте на обучение флористов, такие цветы и так угробить. Столько скотча не видел ни один букет мира!!! 21 век на дворе, у всех вазы, но как ставить такие цветы, если их 1 рулоном скотчем замотали и невозможно разделить!!! На фото видна записка с посланием 😅из клубка любимого скотча!!!