Поиск
Отрицательные
АК
Айжан Космуратова
1 отзыв
Керемет,балабақша маған ұнады,іші тап таза,іші кең
КА
Космуратова Ажар
1 отзыв
Балабақша өте керемет іші таптаза жылы тәрбиешілерге рахмет балам таңертең апайларына баруға асығып тұрады басшылыққа рахмет 😘
Tynyshay Kyanyshkyzy
2 отзыва
Балабақша ұжымы өте жақсы! Екі баламада апайлары ұнайды. Айгүл апай мен Нұрсұлу апай таза,ұқыпты,балаға жақсы қарайды!
ШК
Шұғыла Келесхан
Балабақша өте жақсы ,тәрбиешілеріде әсіресе Айгуль апай👏🏻
ФК
Фариза Келесхан
2 отзыва
Менің екі балам барады. Айгул апай мен Әсем апайға мың алғыс
Асем Абилда
1 отзыв
Садик өте керемет 🤍 Екі балам да үйде отырса да, «апайға барамыз» деп жылайды. Тіпті демалыс күндері де садикті сағынып, сұрап тұрады. Бұл – апайлардың балаларға деген шынайы қамқорлығы мен еңбегінің нәтижесі. Үлкен алғыс айтамыз 🌷 Айгүл апай мен Ақдидар апайға үлкен рахмет♥️
МК
Молдир Космуратова
1 отзыв
Балабақша жақсы, 2 балам жақсы үйреніп кетті. Айгүл , Нұрсұлу апайларына рахмет 👍👍👍👍
UЕ
Ulzhan Ергалиевна
3 отзыва
Садик жаксы балалар уйренип кетти
Аяжан Амангелды
2 отзыва
Өте өте нашар садик камера корсетпейді көруге барсак өзімізге карай атылады айкайлаганы былай турсын шаш жулуга дейн бардык балам канша рет көгеріп келді развоска ваше 30:40 баланы бірден салады дөрекі өте өте нашар балдарнызга жәндерініз ашыса бермегендерініз дурыс
Тока Асқар
11 отзывов
Нашар бақша,жұмысшылары өте дөрекі.
1 посещение
Отзыв подтверждён
ГК
Гулжан Кулсери
1 отзыв
Балабақша өте жақсы. Менің 2 баламда тез үйреніп кетті.Аружан апай мен Асел апайларына рақмет. 👍👍👍👍👍
SA
Saltanat Abilda
2 отзыва
Садик өте жақсы барлығы талапқа сай ! Апайымызда жақсы Аружан апай баламның үсті таза қайтады ! Баламның көңлі тоқ біздіңде көңіліміз тоқ😍💐
АЖ
Аида Ж
2 отзыва
Жақсы садик қызыма ұнаиды Аружан апаиға рахмет өз балаларындаи қараиды 🫰🏻
Arailim Myralbaeva
1 отзыв
Жаксы садик менин кызым тез уйренди тарбиешиси оте жаксы Тулегенова Аружан апайга рахмет
АА
Отзыв подтверждён
NE
Nurzhigyt Eshtaev
2 отзыва
Садик өте таза, барлығы жаңа, тағамдары жаксы. Үйым өте сыпайы , балам куана куана барады.
Тұ
Тұран-Алтын ұя, детский ясли-сад
15 августа 2025, официальный ответ
Nurzhigyt, здравствуйте. Огромное спасибо за приятный отклик 😉 Приходите ещё 💛
БК
Бахтияр Калшораев
1 отзыв
Тураннан кошкенимизге бугин 10 кун балалар абден Ханали-2 балабакшасына ашылгалы барып уйренген Бабабакша уюымына улкен алгысымды билдиремин тамактарыда тазалыктары апайларынын карым катынасыда унады ТУРАННАН уй алсак миндетти турде кайта барамыз
Н
Нуриддин
2 отзыва
Бала бакша унамады.отырик кабылдайды,баланы.сапа жагы нашар,баланыз жылап жатыр деп звандап акетыныз деды,хотя оплата толеп койган едым. танертен колбаса зиян сэс былсе,
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности