Aizere Flowers
Цветочный магазин
Jannellya KarimoVa
В восторге
Гулдери керемет, акшасы кол жетимди, клубника в шоколаде алдым. Всем советую
Н
Назерке
В восторге
Керемет гулдер дукени! Анама гул алганмын, бирге тандасып, жаналап орап, косымша ветка оформлениеси де 100 ак тг ден екен, риза болдым! Гулдер сактау болмеси оте салкын, жаксы сакталады, дайын букеттер де бар,солмаган, ишине кирсен жупар иси анкып турады, кишкене творческий беспорядки были,но простительно клиентке дурыс диалог жургизип, кызмет жасап жатканын оз козиммен кордим,всем советую
Алия Алден
В восторге
И цветы красивые и девушка хорошая🫶🏻
Aibar Alik
В восторге
Озим центрда турамын бирак гулды анама осы жерден заказ беремин♥️♥️
Арданочка 🎀
В восторге
Подарили 10го числа цветы от этого магазина уже как 5дней стоят как свежие, не могу нарадоваться🥹💗💗💗
БА
Бахытгул Абдуллаева
Цветы чудесные и свежие
Гульнара Kасымова
В восторге
Очень свежие и ароматные цветы😍😍😍
iu
ibra utegenov
Цветы очень свежие Мне понравилось Всем советую
НН
Неизвестно! Неизвестно!
В восторге
Сегодня выручили прям с утра к утреннику купила цветочки очень красивые и цена приемлемая 👍🏻 спасибо
Zarina Talgatova
В восторге
Шымкенттегі ең жақсы гүл сататын дүкендердің бірі, әрі әдемі бағасы да қолжетімді, сатушы да прямь такая вежливая😍❤️🔥
Alinur
В восторге
Осы уақытқа дейінгі гүлдердің паталогы осы екен зор 😍
ТТ
Тулеген Турдалиев