Актив Маркет
Магазин бытовой техники
Arai Serikovna
Ломбард қызметіне өте ризамын! Эксперт-оценщик Қарақат iPhone 14 Pro Max-ты жоғары бағамен қабылдап алды. Ал менеджер Арнұр өте сыпайы, тез және сапалы қызмет көрсетті. Рахмет!
9 апреля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
ДТ
Данияр Тажиметов
Өмірімде алғашқы және соңғы келген жерім осы ломбард болсын , чистое воровство . Бір күн бұрын алған товарды ұнамай қалды үстіне доплата жасап басқасын алайын десем алған суммамнын жарты суммасын предлагать етіп беттері қызармай . Вообще не рекомендую ни кому . Өлсең өліп кет Актив ломбардқа келмендер
5 апреля 2026, официальный ответ
14 сентября 2025, официальный ответ
Ayan Sabitxan
Жаксы👍👍👍
14 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
!! !
Жаксы❤️🫶🫶🫶
Айгул 💋
Ең сапалы техникалар дүкені Номері 1 🤩🥳
12 июня 2025, официальный ответ
Добрый день! Мы ценим и уважаем каждого клиента. Благодарим за положительный отзыв. С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
NN
Nurik Nurzhan
❤️❤️❤️❤️zor
17 мая 2025, официальный ответ
Азамат
Екиншрет алып жаттырм сапа
13 мая 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, компания Актив Маркет!
БМ
Багтыжан Мамбетова Мамбетова
Яндекс станция алдым рахмет 😘
10 мая 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біздің дүкенді таңдағаныңыз үшін рахмет! Біздің өнім Сізге ұнағанына қуаныштымыз! Сүйіспеншілікпен компания АКТИВ МАРКЕТ!
Диана 💌
Риза болдым сіздер🤩🤩
24 апреля 2025, официальный ответ
СТ
Санобар Тиллабекова
Ребята молодцы продрали лучший вариант
Айгерим Койшиманова
Жақсы жұмыс қолжетімді бағада
7 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет, көмек көрсеткенімізге қуаныштымыз!. Біздің дүкеннен тапсырыс бергенінізге ризамыз. Құрметпен, компания АКТИВ МАРКЕТ!
ЖК
Жаркен Курмет
Спасибо супер❤️🔥🔥
7 апреля 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо, что уделили время и написали отзыв. Были рады вам помочь.С уважением компания АКТИВ МАРКЕТ!
TA
Tolkynay Abdyrakhman
Керемет,қызмет көрсету сапасы өте керемет
4 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Қалдырған жақсы пікіріңізге алғыс білдіреміз! Құрметпен, компания АКТИВ МАРКЕТ!
Боп Baby❤️
Кушти қызметтері рахмет қыздар жігіттерге🫰🏻
16 марта 2025, официальный ответ
BM
Bexultan Myktybek
👍👍👍
MS
Makhambet Sadykov
Гулназ есімді продавецтің ақылы көркіне сай демекші 🫣🤓, обслуживание-сі,адамдармен қарым-қатынасы,сыпайылығы мен әдептілігі өте керемет. Рахмет көп Еңбегіңіздің жемісін көріңіз (Мұндай еңбекқор жұмысшылардың айлығын көбейту керек деп ойлаймын🫠)
29 марта 2025, официальный ответ
Askarova Arunaz
Актив Маркет Шымкенттегі ең үздік дүкендердің бірі! Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары, сатушылар әрқашан сыпайы әрі көмектесуге дайын. Бағалары қолжетімді, тауарлары сапалы және әрқашан заманауи. Сервисі шынымен де керемет – өзімді жайлы сезінемін. Мұнда келген сайын көңіл-күйім көтеріліп, қажетті заттарымды оңай табамын. Шымкенттегі нөмір 1 магазин деп айта аламын!👍🏻❤️
5 сентября 2025, официальный ответ
СР
Суннаттило Розакулов
Телефонды ватцапта 420 мынга багалап апарсан 370ке аламыз деп адамды әуре кылады екен 👎🏻
27 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Уточните пожалуйста примерную дату и время прибытия на наш филиал, а также Ваш контактн…
Meirzhan Nabiev
Магазин оте жаксы, керемет, сапа жагына жумыс жасайды екен. Ерхан деген продавец оте сыпайы келгеннен кулып карсалып алды 🙌🏻🙌🏻
11 августа 2025, официальный ответ
КБ
Кара Бала
Керемет екен
28 февраля 2025, официальный ответ
МО
Мария Оралбек
Сервис топ, прям хорошо обслуживает клиентов 👍
23 января 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за высокую оценку! Мы старались! С уважением компания АКТИВ МАРКЕТ!
BA
Balzhan Akupova
Ең арзан, сенімді ноутбуктарды осы жақтан алдым. Швейная машинка алдым. Продавец жігіттер өте жақсы көмектесті. Арнайы тексеріп программаларын түсіндіріп қандай мақсатқа қолдануыма байланысты екенін біліп жақсы таңдау жасап берген Султанға рахмет. Сенімді техникалар актив ломбардта👍👍👍
23 января 2025, официальный ответ
KB
Kabylbek Bexeiit
Продавцы очень вежливые и добрые. Мне помогли с выбором AirPods. Доволен👍🏻
Мүсілім Асылбек
Ноутбук алгам кушти жумыс жасайды Сапалары жаксы екен❤️
Aidos Kumekbai
Маркет жұмысшыларына рахмет сыпайы әрі бәрін тиянақты түсіндіріп берді👏👍
11 августа 2025, официальный ответ
Dastan Askarov
Бәрі өте жаксы👍🏻 Ерхан деген жігітке үлкен рахмет!!
10 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Ахрорбек Турсымбаев
Все классно приобрели телефон без проблем по хорошей цене, спасибо
29 декабря 2024, официальный ответ
MK
Maksat Kapbar
Спасибо Диана за то что вы помогли покупкой
6 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за отзыв и оценку! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
жанар ;)
Являюсь клиентом данного ломбарда очень очень давно. К девочкам всегда приятно приходить, встречают с улыбкой, грамотно всё объясняют. всегда чисто и встречают с хорошим настроением!
19 марта 2025, официальный ответ
Иван Фадеев
Хорошо ломбард качество хорошее советую 👍
14 января 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за ваш отзыв и высокую оценку наших товаров. Мы рады, что наш товар опра…
Асет Insta aset.isahov
Керемет керемет
19 декабря 2024, официальный ответ
Қайырлы кеш! Кері байланыс пен сенім үшін рахмет! Біз сатып алушыларымызды өте бағалаймыз! Құрметпен компания АКТИВ МАРКЕТ!
BS
Beibit Sapakov
Рахмет бағалары кол жетымды Сапалы телефондар👍
Jibek Omirtaiovnaa
Самый лучший Маркет 👍🏻💕 Всем советую
Ұлназ Рсалды
Хорошое обслужование❤️
D1llt .
Выгодные цены и вежливый персонал
1 сентября 2025, официальный ответ
S W
очень выгодные цены😍👍🏻
1 сентября 2025, официальный ответ
꧁『
꧁BMW꧂ 『Kz』
Телефон өте керемет пайыссыз 12айға алдым ценасына стоит
7 января 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Біздің дүкенді таңдағаныңыз үшін және кері байланыс үшін рахмет! Сізді біздің тұрақты с…
maga turysbekov
жақсы жұмыс жасайды🔥🔥
Rusia
Барлығы өте кермет бағада
Шера .
Хорошое обслужование❤️
Serikxanovva Gulsaya
Очень уютный маркет,и товары прекрасныее,советую ❤️❤️❤️
Akzhunis Omirbek
Актив Маркет классно Продавецтері де өте жақсы. Алған заттарым өзіме ұнады.
23 марта 2025, официальный ответ
Gulnaz Kultas
Кушты,сапасы жаксы унадыы, колдануга жаксы😍😍😍😍😄❤️❤️❤️❤️
16 марта 2025, официальный ответ
FZ
Farruh Zakirjanov
Рассрочкаға процент қосылмайды рахмет жақсы телефон алдым
3 марта 2025, официальный ответ