Kirby
Офис
Жт
Жетісай тұрғыны
Азамат деген жігіт келіп кілемізді тегін жуып берді. Кирби пылесосын жақсылап реклама жасады. Сухой-влажный уборка жасай береді екен. Пылесос ұнады.
Ailana Alieva
Менеджер Диас деген бала келді,керемет түсіндіріп ,жуып ,тазалап берді ,.Көп көп рахмет балдарға
РЕ
Разия Елубаева
Пришел парень по имени Диас. Сделал демонстрацию товара пылесосом. Я в восторге. Вычистил всю пыль с ковра, с дивана (который был новый), с обоев, с подушек. Помыл ковер.
ЗН
Зияда Нишанова
Рысбек деген жігіт келді Пелесос өте үнады Рысбек кушті тусынтірды Рысбек молодец
MK
Moldir Kosaeva
Диас деген менеджер келді. Толық ақпарат берді. Жақсы түсіндіреді екен. Жуып тазалап кетті. Өті сыпайы жігіт, өз жұмысын мықты білетін маман.
ГК
Гаухар Коспанова
Приходили ребята компании Kirby Азамат и Алихан,все доступно показали и обьяснили,очень приятные ребята,очень хочу приобрести Ваш аппарат,надеюсь куплю в 2026году👏👏👏
Шолпан Шаграева
Сегодня произошла неприятная ситуация. Мне позвонила оператор и сообщила, что вечером к нам придёт представитель, который покажет новый аппарат для химчистки и бесплатно проведёт химчистку дивана. На деле оказалось, что никакого нового аппарата нет — представитель принёс обычный, давно всем известный пылесос Kirby. Более того, никакой химчистки проведено не было, он просто рассказывал про пылесос. Информация, озвученная по телефону, полностью не соответствует реальности. Когда я позвонила оператору и спросила, почему вводят людей в заблуждение и выдают старый аппарат за новый, оператор начала разговаривать грубо и неуважительно. Считаю такие действия обманом потребителей и крайне непрофессиональным отношением. Не рекомендую данную компанию.
Айнур Культаева
Апарат оте тамаша келген улдар Рысбек Мейрамбек оте жаксы тусиндирди барлыгын корсетти алуга кенес беремин
ЕХ
Елена Харлампиди
Впечатлила демонстрация Диаса данного пылесоса ! Глубокая чистка ковровых изделий ! Все подробно показал и объяснил !
Маржан Мангитбаева
Очень многофункциональный. Отлично чистит. Поднимает ворс ковра. Глубинная чистка матрасов. Была в шоке, когда увидела, сколько грязи он насобирал после первой уборки!!! А ведь я постоянно убиралась, и другим пылесосом, и тряпкой/шваброй... спасибо консультанту Алихан за отличную и грамотную демонстрацию. Это честный отзыв и я довольна. Стоит своих денег.
АО
Айнур Онгарбаева
Пылесос отличный, впечатлил. Хочу отметить отличную работу менеджера по продажам - Рысбека. Грамотно проконсультировал, помог подобрать оптимальный вариант, ответил на все вопросы. Общение вежливое и профессиональное. Остался очень доволен обслуживанием
Zhan Kalmuratov
Очень классный аппарат,работает все очень круто 👍
Макка Муталиева
Пылесос не стоит своих денег!!!Демонстрация это просто вай эффект!!Вообще пожалели ,что взяли его,не оправдан!!!Про сервисное обслуживание вообще молчу,только один раз пришел человек почистил диван!!!
БИ
Бахтияр Исаев
Очень классный аппарат. Такого не видел. В шоке просто. Мощь сила.
БЕ
Бота Еркін
Оте керемет аппарат ,Рысбек пен Мейрамбекке рахмет
К
Камила
Диас 06. Все супер, хорошо объяснили.
Ainur Seitbekova
Саламатсыздар ма құрметті Kirby компаниясы, Сіздерден Диас 06 деген жігіт келді, компанияның пылесосын демонстрация жасап кетті, өте ұқыпты, сондай бір бар ықыласымен ерінбей, бүге шүгесіне дейін кілемді, диванды қандай насадкімен қалай тазалау керектігін түсіндіріп, көрсетіп берді. Алайда кредитім көп болғасын ала алмайтынымды айтып шығарып салдым. Алда Диасқа жолы ашық болсын, Алла тағалам аталған пылесосты сатып ала алатын жақсы клиенттер кездестірсін деп тілеймін. Жастарымыз жұмыс жоооқ демей, осылай таза жолмен еңбектеніп нандарын тауып жеп жүре берсін.
Мурат Байжанов
Пылесос отличный, супер. Слов нету вообще.
ДТ
Динаш Тойлыбаева
Кирби аппаратын сатып алдым Рысбек деген жігіттен.Аппараттың маңызды жағы өте көп екен.Рысбек ісіңе береке інім.
AZ
Aidana Zhubaeva
Диас консультант очень все хорошо показал. Мы довольны пылесосом и хотим его приобрести. Как мы жили до этого .
Кырмызы Абдухалык
хороший пылесос, многофункциональный, всё показали и рассказали
Акнур
Кирби аппарат ұнады өте керемет ұнады алуға кеңес беремін Рысбекке рахмет өте жоғары деңгейде түсіндіріп ақпарат бергені не
Зауре Мынбаева
Сделала трейдин на новый Кирби, до этого 5 лет пользовалась Кирби, отличный пылесос, им можно помыть и люстры и мягкую мебель и конечно же ковры и пол. Отличный пылесос, стоит своих денег. Спасибо Алибеку и его команде за отзывчивость и сервис
MA
Mahabbat Akzigitova
Рысбекке Рахмет Кирби апаратты алуга кенес беремин100%
ҚН
Қанат Нұрымбетов
Рақмет Рысбек деген жігітке кирви деген пелесосты келіп көрсетті Рысбек жақсы түсіндіріп өте керемет екен 👍
Айнур Сопыбекова
Диас мендежер келіп барлығын әдемі етіп екі сағат тғүіндіріп кетті, бұйыртса келешекте алармын!
ЭА
Эльмира Агабекова
Рысбек кирви менеджеріне Алла разы болсын.Өте мықты менеджер консультант екен.Алуға кеңес 1000% беремін.Өзі де, өнімі де күшті екен.
ИС
Исатай Сейдалы
Жаксы Азамат жаксы тазалаған бәрі супер
МХ
Молдир Худоярова
Рысбек деген менеджер жігіт келіп, кілемдерді жуып көрсетті. Керемет 👍🏻 10/10 бал супер пылесос
СБ
Сая Бірлесова
Диасқа Рысбекке рахмет Кирби апарат ұнады 10/10 Алуға кеңес беремін
Арайлым Кадырбекова
Супер пелесос алуға кеңес беремін Рысбекпен Диасқа рахмет
РХ
Разия Халназарова
Кирби пелесос керемет ұнады алуға кеңес беремін көрсеткен Рысбекке үлкен рахмет 💥
ИП
Индира Пан
Маған ұнады . Керби пылесос шын мәнінде қуатты, терең тазартатын, ұзаққа шыдайтын техника.
Бакдаулет Мәдияров
Шаңсорғыш өте керемет жақсы тазалайды 👍👍👍
KP
Kasiet Perdebek
Пылесос жаксы тазалайды екен👍
Асылжан Пердебек
Отличный плисос рекомендую всем 👍👍👍
MO
Meruert Onalbaeva
Kerby аппаратына өте қатты ырза болдым. Уйдеги букил шанды шыгарып даже диван люстра жуа береди екен. Кудай каласа ар адамда осы Керби аппараты уйинде туру буйырсын Куаныш дилердин жумысына танти болдым. Барин тусиникти кылып тусиндирип, корсетти
Bota Ibragimova
Керемет тазалайды екен!!!Катты унады😍Тап-таза етип тазалайды екен👍🏻Рахмет улкен👏🏻👏🏻👏🏻
ЖК
Жанар Кудайбергенова
Ырысбек есымды жигит келды Кирби пылесосын корсетты оте жаксы пылесос оган куманым жок Рысбек оте оз ысыне берылген оте жаксы жигит екен барын укыпты тазалап жаксы тусындырып берды ак коныл жайдары жигит екен жасан енбегыне 100 балл кояр едым коп коп рахмет
O
Omarkyzy
Кирби апарат өте қатты ұнады алуға кеңес берем 10/10🔥 Рысбекке Рахмет.
Молдир Исахова
Маған кирби пылесосы қатты ұнады өте керемет тазалайды,жуады менің ойым кирбиден жақсы пылесос жоқ. Қуаныш дилер жақсы түсіндірді өзінің жұмысын нақты, тиянақты жасайтын жігіт.
СШ
Салтанат Ширинханова
Менеджер Рысбек келип Кирби пылесосын корсетти, оте жаксы техника алуга кенес берем 👍
Я в шоке ! Чистит очень хорошо . Спасибо Азату
AT
Akmaral Talip
Кирби пылесосы өте жақсы тартады екен, жай пылесостан қарағанда мощносты 100есе күшті🔥 кілемімізді тап таза етіп жуып кетті, неше түрлі функциялары бар, не только кілем диван, матрас бәрін жууға болады екен, бәріне кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻
SM
Saltanat Myrzabayeva
Кирби шаңсорғышы өте керемет шаңды тартады екен. Басқа шаңсорғышпен тазалап, артынша кирби шаңсорғышымен тазалаған едік, 2 есе көп шаңды өзіне тартып шығарды. Алуға тұрарлық зат екен.👍🏻👍🏻👍🏻 Қуаныш менеджеріне рахмет, бәрін көрсетіп, түсіндіріп көрсеткеніне.
Алтынай Ибраева
Рысбек менеджер жігіт келіп көрсетіп,түсіндіріп кетті. Бізге қатты ұнады, алуға кеңес беремін. До и после результат бірден көрініп тұр.
Аккумис Сундетова
Рысбек менеджер барлығын толык тусіндіріп ,корсетіп кетті ,алуға кеңес беремін.Бізге ұнады 👍👍👍👍👍
Диана Мусаева
Алуга кенес беремин, Рысьек деген жигит барлыгын корсетип, тазалап берди! Тап таза кылып Жуып тазалайды екен👍
ЖЕ
Жайсан Ендібай
Жаксы тазалайды екен маган унады Оте жаксы екен жасы жуады екен алуга кенес берем алсаныздар окинбисиздер👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
МЗ
Марат Зиябеков
Видно очень качественный многофункциональный аппарат. Безусловно превышает ожидания от чистки ковров или даже дивана, либо любой другой поверхности. По стоимости думаю по нынешним меркам очень даже доступно, учитывая уровень полезности и чистки. Стоит как минимум попробовать протестировать, что бы самим убедиться в надобности приобритения. Всем рекомендую🙌🏻 Диллер Куаныш очень приветливый специалист, профессионал своего дела👍🏻