Kirby
Офис
Елдос Сулейменов
Рысбек деген жігіт келіп көрсетті. Өте жақсы апарат екен. Үйдегі шаңсорғыш алмаған шаңдарды алып көрсетті. Ата ана бала шағаның денсаулығы үшін алу керек екен!!!
ЭШ
Эльмира Шатырбаева
Кирби пылесосын алып үлгермегендер болса алмаңыздар. Мүлде алатын пылесос емес. Сапасы да салмағы да өте нашар. Бұның бағасына BOSCH немесе samsung шаңсорғыштары қайда жақсы. Мусорға лақтырып жіберетін шаңсорғыш
SA
Sevara A.
Сегодня в очередной раз узнала про компанию Kirby, осталась очееень довольной увиденным результатом благодаря Ерсану. Всё показал и объяснил досконально. А как ощущается чистота в доме и в воздухе не описать словами. Для нас главное здоровье всех членов семьи и чистота в доме, а Кирби с этим хорошо справляется. Огромная Благодарность Ерсану за объяснения и показ работы с пылесосом, желаем вам удачи 🙌 Пусть в каждом доме будет Кирби 👍
Ainur Satenbekova
Мухамеджан менеджер отличный специалист своего дела!!!!! Буду с удовольствием рекомендовать Kirby 👍 Очень мощный пылесос, и моет не оставляя пятна, кстати после мойки ковер остался с очень приятным ароматом 👍👍 В общем супер пылесос !!! Мухамеджан очень доступно объяснил как пользоваться этим пылесосом .Молодец 😄 Мощность у пылесоса конечно слов нет
ZY
Zhomart Yessen
Мұхамеджан бауырым үйімізге келіп кілемімізді тазартып кетті көп рахмет жұмысыңның жемісін көре бер) өте таза жуады екен барлықтарыңызға кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻✊🏻
BS
Bakbergen Snabayev
Позвали ребят с Кирби, продемонстрировать товар, почистить ковёр — приехали вовремя, всё аккуратно сделали. Ковёр после чистки стал заметно свежее и чище, убрали пятна и запах. Работают спокойно, без спешки, результатом остались довольны. Спасибо ребятам, за усилие и трату времени!
OA
Ospanova Aizhan
Осы компанияда істейтін Ерсан келіп, аппаратты көрсғтті. Керемет екен. Үйім осындай шаң ба деп таң қалып қалдым😀. Әрбір үйде болу керек аппарат екен, алуға кеңес беремін.
MM
Murat Murat
Аппарат реально классный, раньше думал, что после мойки и еженедельной работы с пылесосом, ковёр уже чистый, я сильно ошибался пока не увидел этот пылесос. Реально работает на ура!
Жт
Жетісай тұрғыны
Азамат деген жігіт келіп кілемізді тегін жуып берді. Кирби пылесосын жақсылап реклама жасады. Сухой-влажный уборка жасай береді екен. Пылесос ұнады.
AZ
Aidana Zhubaeva
Диас консультант очень все хорошо показал. Мы довольны пылесосом и хотим его приобрести. Как мы жили до этого .
Am
Aza maulen
Супер пылесос Кирби #1
Частый гость
N I
Спасибо компанию Kirby. Менеджер по имени Алихан показал демонстрацию пылесоса на высшем уровне. Купили год назад, довольны им. Пользуемся, советуем всем. 👍🏻👍🏻👍🏻 Ранее я не верила таким рекламам, но как год уже рада покупке и не жалею об этом.
Я в шоке ! Чистит очень хорошо . Спасибо Азату
AT
Akmaral Talip
Кирби пылесосы өте жақсы тартады екен, жай пылесостан қарағанда мощносты 100есе күшті🔥 кілемімізді тап таза етіп жуып кетті, неше түрлі функциялары бар, не только кілем диван, матрас бәрін жууға болады екен, бәріне кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻
Айгуль Алтынбекова
Өте керемет дүние екен кілем тап таза болып қалды. Пылесос керемет сөз жоқ. Тап таза болып отырмыз деп ойлап жүрсек, мына пылесос арасындағы бүкіл шаң тозаңды шығарып берді ғой. Күшті екен.
Иназ Сейтимова
Пылесос классный, мы думаем что живем частоте а на самом деле столько пыли 😱, советую к покупке( прилагаю фото сколько пыли у меня было в «моем чистом диване»
Айнур Сопыбекова
Диас мендежер келіп барлығын әдемі етіп екі сағат тғүіндіріп кетті, бұйыртса келешекте алармын!
GK
Guldana Kerimsheeva
Ура, наконец обновила свой Кирби. Большая благодарность Алибеку, все быстро, оперативно и на высшем уровне, помог поменять мой старый пылесос на новый. Очень качественный пылесос, выручает на протяжении многих лет.
Мархабо Каратаева
Пылесос отличный превзошёл все мои ожидания!!! Лёгкий в правлении отлично чистит и моет Я в восторге!!!!
Бакдаулет Мәдияров
Шаңсорғыш өте керемет жақсы тазалайды 👍👍👍
НТ
Нурислам Тулепбаев
Рысбек, Диас деген жыгыттерге рахмет, жумыстарын жаксы аткарады екен, барын корсетып таныстырды, омырымызде кормеген шанды уйден кордык, алуга барлыктарынызга кенес беремын 👍🏻👍🏻
Любимая ❤️
1. ОБМАНУЛИ, сказали что новая компания открылась, занимаются строкой ковров и мойкой диванов, матрасов 2. Пришли в 19:35, хотя договаривались на 18:00, я потеряла своё время 3. Продемонстрировали на ковре 1 метр на 1 метр, весь ковёр уже как попало пропылесосили кое как за минуту, ни о какой стирке или чистке я уже не говорю, через каждое слово - ЧЁ ПОКУПАЕТЕ? ЧЁ БЕРЕТЕ? Наверно нужно было сначала обучить ребят как вообще вести диалог 4. Если бы изначально сказали кирби, не пришлось бы ехать ко мне, тратить моё и своё время, очень расстроена, наслышана о нём, неоправданно дорогой и он не МОЮЩИЙ, чистит хорошо, НО ОЧЕНЬ ШУМНЫЙ 5. Просят написать всех положительный отзыв за то что они БЕЗПЛАТНО почистят
IK
Islam Kochkarov
Данияр консультант күшті түсіндіреді екен Әдемілем жуып корсетті Пылесосты өзі жақсы тартады Пчтнпны бәрін кеткіздіріп кетті
Жәнібек Елеусін
Кирби пыльесосының ерекшелігін Мейрамбек пен Ерсан жақсылап түсіндіріп көрсетті. Маған қатты ұнады.Алдағы уақытта алуды жоспарлап отырмын.Сапасы жақсы екен.Жақсы тазалайды екен.
Аида Талғатқызы
Кирби пылесосына қатты риза болдым! Сапасы өте жоғары, тазалау деңгейі керемет – шаңды өте жақсы тартады, үй бірден тап-таза болып қалады. Әсіресе кілемдерді терең тазалайтыны ұнады. Пайдалануға ыңғайлы, функциялары көп, әр деталі ойланып жасалғаны көрініп тұр👍🏻 Даниярға үлкен рақмет айтқым келеді! Кирби пылесосын өте жақсы, түсінікті және кәсіби түрде таныстырып берді. Барлығын сабырмен, анық көрсетіп, әр функциясын егжей-тегжейлі түсіндірді. Өте сыпайы, жауапкершілігі жоғары, өз ісін жақсы білетін маман екені бірден байқалады. Осындай қызмет көрсеткені үшін қатты риза болдым💞
ЕЖ
Есболат Жумабаев
Ассалаумағалайкум Рысбек деген азамат үйіме келіп КИРБИ шаңсорғышымен таныстырды. Бұл шаңсорғыс өте сапалы бір үйге керек бұйым екен. Еңбектеріне береке берсін. Енді шаңсорғыш тек шаңды сорып қоймай кілемді де жуа алады екен. Он жыл гарантия беріп тұр. Үлкен Рахмет.
Жансая Нұрдаулет
Кирби апарат ұнады 100% қағып тұрып тазалайды екен көрсеткен жігіттерге рахмет Рысбек және Ерсан Еңбектерікнің жемісін көріңдер алатын апарат екен әр қазақтың үиінде болсын
ДБ
Даниел Бахыталы
Кирби Мақсатбек специалистке үлкен рахмет, келіп тазалап көрсетіп кетті , пылесос алуға кеңес беремін
Аиткул Калбекова
Кирби.пылесосы кушты екен Ерсан деген жигит келып корсетты жаксы тазалайды екен влажный исухой уборка засады оте кушты Рахмет Кирби пылесосын алуга кенес беремын
Мадина Сеңгербекова
Мақсатбек деген жігіт келіп пылессосқа демонстарция жасап кетті, пылесоссты от и до түсіндірді, жақсы сапалы дүние екен😍😍😍😍
RU
Rasul Urazbai
Кирби фирмасынын аппараты оте керемет дуние екен.Маган катты унады.Бул аппаратпен Рысбек деген бала оте пысык,адемы тусындырып,кылемды тап таза етып жуып бердыРысбек балама Алла разы болсын.Табысы мол болсын!
Gaziza Ismailova
Ребята оперативные, пришли вовремя. Все показали, объяснили. Максатбек парень очень спокойно все разъснил
IA
Irsai Atazhanova
Отличный пылесос,шикарная демонстрация👍🏼👍🏼👍🏼 Специалист Махсат очень хорошо показал,объяснил. Очень понравилось спасибо
ЭС
Эльвира Садыкова
Кирби многофункциональный пылесосын көрдім өте керемет тазалайды, жуады екен. Максатбек балаға рахмет жақсы түсіндірді
Алия Нурбаева
Мақсатбек специалист келді,диван мен кілемді жақсылап тазалап,прямь таптаза боп қалды,кеңес беремін жақындарым мен туыстарыма,улкен рахмет
Майра Архабаева
Кирбиды 5 жылдан бері пайдаланамын! Озіме катты унайды, алуға кеңес беремін! Чистота -залог здоровья!Рысбекке рахмет! Позитивный молодой человек!
Aylin D
Ерсан ағайға рахмет, пылесосты алдық, күшті консультация жасады, пылесос керемет, приобрели пылесос, очищает все до единой волосинки! Советую всем!
НР
Нигора Розметова
Хочу выразить огромную благодарность Мухамеджану за потрясающую работу! Именно его профессионализм и вовлеченность помогли решить наш непростой вопрос читска кавров . Он отлично почистил ковер . Редко встретишь такого менеджера . С удовольствием буду рекомендовать “Kirby”коллегам благодаря такому подходу!».
АО
Айдана Ордабекова
Керемет катты унады . Килемди аппак кылып жуды , дактардын барир кетирди кушти 😍 Ерсанга улкен рахмет🙏🏻
Алия Есен
Мұхадмед бауырым керемет кілемді жуып берді. Качествасы күшті екен, сіздерге алуға кеңес беремін, бізге қатты ұнады.
КС
Камшат Садыкова
Ұлым Мұхамеджан бізге келді. Ол біздің кілемімізді тазалап, жуды, керемет болды, дақтарды кетірді, біз оны сатып алуды ойластырып жүрген едік. Мен бұрын-соңды мұндай шаңсорғышты көрген емеспін, алуға кеңес беремін, туыстарыма да айтып, суреттерін жібердім, олар шақыра аламыз ба деп сұрап жатыр, керемет. 👍👍👍
UK
Ulserik Kenzhetaeva
Ерсан бала ма ракмет коп коп кілемді таптаза етіп жуып берді.керби маған қатты ұнады пылесос іздеп жүргендерге осы кеби ді алуға кеңес беремін көңілімнен шықты
ЖЖ
Жанерке Жасузакова
Рысбекке рахмет, келіп, түсіндіріп кілемді жуып көрсетіп, матрасқа дейін тазалап көрсетіп кетті, осы уақытқа дейін талай фирмалар келіп көрсетіп еді, осы кирби ішіндегі топ пылесос екен👍👍👍
НБ
Нурлан Билалиев
Менеджер Ерсан деген жігіт Kirby пылесосын ұсынып өте жақсы түсіндіріп көрсетіп ұсынды. Бұндай пылесос бар екенін білмеппіз өте тамаша басқа пылесостармен салыстыруға келмейді екен. Барлық көрушілерге ойланбай алуларыңызға кеңес берем.
Динара Молдабекова
Ерсан молодец!Күшті түсіндірді.Ұнады ,алдық👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😂👍👍👍👍
Айнур Тимиргалина
Kirby компаниясынфң жігіттері келіп ақпараттарды толык тусындіріп айтып кетті рахмет коп коп Нурболат деген жігіт молодец жаксы сапалы түрде тусындіріп паласты жуып берді
DA
Dinara Adilbekova
Компания Кирвидан Диас пенЕрсан менеджерлер келип аппарат туралы жаксы кәсіби турде тусіндірді. Рахмет. Енңбектері жансын. Бир кілемді жуып таза гып кетти. Алгыс. Аппарат унады. 👍👍👍Класс. Супер.
КЖ
Клара Жанашова
Бүгін бізге Ерсан Інім кнліп Kirby апаратымен таныстырып жуып көрсетті өте тамаша Насаткалары бар екен неше түрлі үйдегі барлығын жууға арналған керемет аппарат екен сіздерге де алу кеңес беремін
RN
Roza Nalibaeva
Рысбек деген менеджер келді Кирби компаниясынан. Аппарат керемет, қатты ұнады. Әсіресе кілем жуғышы. Келешекте алсам деген ниет бар. Супер👍👍👍
Жансая Кожахметова
Рысбек деген жігіт үйге келіп аппаратты көрсетті өте ұнады барлығын жақсы от и до түсінідіріп кетті аппарат приям күшті екен. Рысбектің пряим сөйлеу түсіндіру манерасы өте керемет құдай қаласа аппараты аламыз нағыз үйге керек зат екен рахмет