Дәстүр
Кафе
Работаем 24/7. Прямая трансляция матчей в кафе!
Позвонить
Doszhan Kuralbaev
Класное место!
Z
Zarina
Действительно вкусно особенно Батыр сорпасы! Советую!
Жанибек Каратаев
Не советую еще и не свежо, счет был 5500, принесли на 9600 и еще ругаются
Тимур Джумагалиев
Келмимын енди.
Г
Гульнар
Осы дамханага рахмет тамактары дамды екен тамактары аузына салсан еріп тур балдарыма қыздары на рахмет салаттары кандай дамды осындай кафелер көбейе берсін Назерке деген қызға рахмет келыныздер ❤️
Ganizhan 3C273
атмосфера әдемі, кухнясы өте жақсы екен
БА
КА
КЫЗДАШ Аманжолова
Тамактары зор
Nurs
Шашлык зор пиво свежый кругласуточтый
Rasul Irisqulov
Оте керемет Реал ожиданя екен ұнады маған 🤤ммм деп жейтін тамақ екен
EA
Esim Aripjan
Тамактары кушти дамди
IT
Iroda Tashmetova
Өте Керемет Все на высшем уровне Еті жұмсақ,ыстық и достаканыда тез салып жіберді. Өз бағасына сай екен👍🏼 Даю оценку 10/10 +1 постоянный клиент в копилку Спасибо за быструю доставку Все хорошо и аккуратно сложено и упаковано
symbat kalmanbek
өте керемет, обслуживание оте күшті, барлық тағамдары дәмді, порциялары оте көп бағалары керемет, дәмі апам пісіргендей 😋😋
A. Q.
өте дәмді, обслуживание керемет🥰
КЮ
Карина Юсупова
Пришли в первый раз с мужем и Остались В восторге от этого места! Приятная музыка, горячие,свежие и большие порции блюд😍 Цены очень радуют. Шашлык тает во рту! Персонал вежливый. Оказывается рядом с домом, будем приходить чаще!
Yermek Rakhiyev
10 из 5! Жалко только 5 звезд можно поставить! Порции огромные, цены приемлемые! Вкус как у бабушки в ауле! Все вкусно и сытно! Спасибо!
AP
Aisulu Pirmenova
Оте керемет жер екен бешбармакты сурленген етпен жеп МАЗ болдык ,кызметкерлеры оте мейрымды тангы 6 Деми алдымызда барынша жугырып кызмет ыстеп журды Рахмет улкен
БР
Балмаш Рашитова
Очень вкусно. Молодцы
Қожеке Ахметов
Бәрі керемет, тапчаны бар летник зор бала шағамен барғанға жақсы екен Азамат красавчик бала шағаны жіберіп қойып отырдық, Азекең қарап ойнатып жүрді Ойыншықтарыда бар екен әкеп берді бала шағамен барсаң шаршамайсың өзімен өзі аулада ойнап билеп жүреді екен Обслуживание топ 10/10 бал беремін Рахмет Админстратор апкегеде рахмет клиенттердің ризалығымен жағдайын ойлап отырады екен Апке сізгеде рахмет көп көп Жалпы семейный ға жақсы жер екен, Барыңдар смело ұсынамын әдемі
Нуржан Асель Измаганбетовы
керемет демалыс орын. кеңес беремін 👍👍👍👍👍
Асхат Ашер
Керемет кафе екен 24/7 екен,кай уакытта келгенде ашык ,жайдарлы персонал кутип алады екен,свежый тамак официант Алуа керемет кызмет кызмет етеди✊✊✊👍👍👍👍👍👍👍👍
Алишер Ибадулла
Өте керемет тағамдары дәмді Нағыз ауыл дәмі 😍🥳 Келсеңіздер өкінбейсіздер😋
SA
Samat Asan
Апшемнин нан палауы болекко тура апшенин фигурасы сиякты мен екуинеде сындым мошни от душиго
ayazhan❤️ ❤️
оте куштыы кафе 😍😍😍
Аяна Альмуратова
Потолок
Айша💓 А
ваууу
Карлыгаш Артыкова
Багалары не сумдык Ауызашар деп котерп жберген ешнарсе дайын емес Нан 500тг не бага ол ? Обслуживание нашар
Бакытжан King
Кола 1л 1000тг не ол аэропортта жок бага Нан 500тг не сумдык Администрация неге официанттарга айкайлай бересздер адам тамак ишп отр деген жок бр брсен кырлп маскара Шашлык муздай куйнде келди Адам мазасын кашырп жбердндер
SA
Sandugash Asylbekovna
Ракмет улкен❤️ 2 порция Наурыз коже заказ берсем + жугери коже, айран,ыстык бауырсак косып салып жыберыпты 🎁 Оте дамди екен 🥰 Майсыз казы,етпен 👍🏻 ети коп ,ыстык кушты екен Шын ниетпен жумыстарынздын махаббатпен жасалганы коринип тур 😍 Жериктигим басылып кушты болып отырмын ☺️ Саудаларыныздын берекесин берсин🙏🏻❤️
ТӘ
Талшын Әлиева
Все очень вкусно
УЖ
Улболсын Жаппар
Беш супер окин бисиздер теста дами али аузымда тур😋
UO
Ulzhalgas Ospanova
Бүгін ауыз ашарға бардық өте керемет дәмді тамақтары рахмет
AB
Aigerim Baibolova
Бүгін ғана әріптестерімізбен ауыз ашып қайттық. Тамақтары өте дәмді екен! Барлығы ұнады! Көп рахмет!
Вера Кляро
Всё вкусно Рахмат поварам
m
miss_zeinep_kz
Отличное место с невероятной атмосферой кухня на высшем уровне каждое блюдо приготовлено с душой и потрясающе вкусно персонал внимательнее и дружелюбный всегда рад помочь здесь хочется возвращаться снова и снова рекомендую всем кто ценит качественную еду и отличный сервис
Зейнеп ...
Шашлыктерініз,қуырма лағмандарыныз,көк пиязбен қаттамаларыныз😍 Шымкент бойынша номері 1 болды біз ушін🥰Мін жоқ.Алла разы болсын сіздерге.Рахмет🙏Ауыз ашуға берген сыйлықтарыныз ушін өз алдына Рахмет.❤️
gulnara karamysova
Беш зор екен и плов лично маған ұнады тамағы админ шаршап журау брак деп калдым
𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓝𝓪𝓶𝓮 ★
Я там был очень хороший сервис мне очень понравился там плов и шашлык мясо во рту тает плов вообще отдельная ты моя очень люблю плов ещё тандырная самса есть приходите
К4
Камшат 46
Я там была внутри очень уютно а курдак вообще отдельная тема во рту тает мясо одним дыханием можешь вообще мне жевать А вообще глотать
Shyngys Bekov
Отличное место для приятного отдыха. Уютная атмосфера, вежливый персонал и, самое главное, очень вкусная еда. Особенно понравился пельмени в горшочке, Обслуживание на высшем уровне. Рахмет
ЖЖ
Жакон Жалгас
Тунги 0:3те келдим тамактары калмапты жакында ашылдык диди больницага деген едим 30минутта каша рисовый и блинчик истеп берди Алла разы болсын 5 жерге кирген едим оган дин жабылдык жок тамак деп бетимнен алган еди Админге рахмет палажение ме кирген
LK
Lyazzat Kerimbekovaa
Админстратор конакжай екен, орыс бала казахша зуылдап тур
РИ
Рабия Искакова
Делали ауз ашар вчера👍🏻👍🏻👍🏻 всё шикарно еда очень вкусная всем советую👍🏻👍🏻👍🏻
АЖ
Адилет Жумадуллаев
Тамактары Жаксы екен зор жер
ДА
Динара Ашенова
Мне с очень понравилось, еда вкусная не ресторан мишлен но вкусно
Мақсат Нұралыұлы
Күшті тамақтары өте дәмді Ұлттық дәстүрді сақтаған😍😍❤️
Серик С
120 шашлык заказ бердік (550тгден). Палочкасымен берсен +50тг екен, кейін қайтарып берсен болады екен. Уақытылы дайындап берді. Тура айтқан уақытта дайындап, фольгаға орап, пиязбен берді. Шашлыктары күшті шықты! Яндекспен доставкада бар екен
Nurnazar Duisenov
Қызмет көрсету сапасы өте төмен
Миржалол
Хороший плов, шашлык огонь