Центр заказа шашлыка
ИП Абуталипов
3.8
3.8
Aruna Zh
Даже одна звездочка жалко! Тусте айтып койганбыз кешкы уакытка заказ берейын деп едым деп. Жарайды ожидание 30 мин деды! Уйде кутып отырмын уже шыдамым жетпей кетты 1 сагат откен сон. Келып едым козымше мангалга енды койды. Казыр казыр деп тагы жарты сагат куттыртып койды. Если не можете ожиданию нормально сказать то не принимайте заказ онлайн. Предупреждайте клиентов пусть они приедет чтобы заказать! Кылен безответсвенные
CB
Ccc Bbb
Шашлықтар арзан. Самсасы да бағасына тұрарлық — дәмді әрі арзан. Істеріңе сәттілік, жігіттер!
ЭН
Эльмира Наркулова
нужно поменять девушку принимающую заказ мыжып жибердыго , сөзге тусинбейды вобще.доставканы кешиктирип адамды уятқа қалдырды👎🏻👎🏻👎🏻
Мухаммеджан 💫
Заказал специально
Ayazhan Assanova 💞
Понравилось всё!
Частый гость
_aidaaanа _
Шашлыки очень вкусные! Я заказала немного, поэтому всё приготовили быстро. Вообще, ребята молодцы — работают быстро и аккуратно. Просто люди сами по себе бывают злые и всегда куда-то спешат
Shyntore B
Мы пришли к вам в первый раз, хотели купить 30 кусковой баранины, они отказали продать, предлогали купить с ним фарш 15шт, если мы не едим фаршовый шашлычок, после шумихи сами сказали 2-ой вариант можно купить кусковой, ну по высшенный цене, обслуживание отвратительно, чисто BYDLO обслуживание, теперь скажу знакомым сюда не нагой 🚫🚫🚫
kadir userov
ТС
Талғат Серікұлы
Кәуаптары арзан әрі дәмді
Asel Bakhytzhan
Супер пупер шашлык🔥🔥🔥🔥🔥
♥️ ♥️
Что за ужасное обслуживание. Кусковой отдельно не продается 🤦♀️ берете кусковой столько же надо брать молотый 🤦♀️ так молотый до гор не доезжает тает и тупо отваливается от палочек 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ условия при покупки конечно ужас раз не можете молотый продавать так не делайте его много и всё!
Нурсултан Абдималиков
Телефонды алсандаршы
Талгат Темирхан
Самый лучшйй
Erkebulan ⚜️
Самый вкусный шашлык в шымкенте 🔥🔥🔥
N7
Naz 7
2сагат кутесин вообще ужаас не стоит
Асылхан Жолдас
Әкесіне рақмет мариновка жасағанның, зор
Өте нашар шалыктері піспеген
Багдаулет Мамыт
Кеше кусковой ии фарш алганмын пісіріп беруімен кусковой еттері піспей калган шикі
Nurs o
Ю
Асылбек Антебаев
370 теңге
UB
Uliaa Bolatova_
даже 1жулдызга не стоит !! 20минут куттым тагы кутесыз дейды еще всегда барсан кускавой фарш жоккк !сотрудниктерде мулде ответственность деген жокк пх пх журе береды кыздарынын шаштарына дейын жалбырап!телефондарына звандасан алмайды алса ундемей тура береды
Monshak Didarova
Сервис 10/10🔥🔥🔥
БА
Бала Али
Әрқашан балғын әрі дәмді кауаптар
Акбопе Бакбергенова
Кеше демалыс болды, ала алмадык, барсам жабык маринад
Sundet Baidulla
Шашлыктері күшті приямо,баска шашлыктерден ерекше,10/100 деген баға беремін 🔥 сервис өте жақсы
asema nurlanovna💌
Шашлыктары дәмі зоррр! сотрудниктары зор екен 🫰🏻жұмыстарыңыз дами берсін рахметтт🫰🏻
Бәке .....
Среднее качество шашлыка. Вкус так себе. В принципе цена соответствует.
КА
Кымбат Адамбаева
Не берут телефон, не отвечают на ватс ап!!! Обслуживание ужасное!!! Не ответили!!!!
D)
Davranchik ))
Вкусные шашлыки 👍🏻
Сырым Курманали
Шашлыктеры жаксы,персоналдары керемет🤝✊
Жандос Калмахан
Өтте дәмді күшті екен фарш бомба
Diana Amangeldi
Очень понравилось шашлыки прям очень вкусно😍
Бексултан
Тел алулары қиын
Шашлык тема👍🤗👌
NN
Nurekende Nureken
Алғышқыда доставка бар еді қаз клиент жинап алды болды білгендерін істеп жатыр көкірек сыймай қалды телефон уатсапқа жауап бермейд звондасаң алмайд Шымкент қалаасыны осындай сендер сияқтылар абыройды құртатын !!!!
Дмитрий Кондратьев
Добрый вечер, хочу обратить внимание на качество Вашего обслуживания, оно на нуле. Нигде в нашем городе я такого не встречал. Вчера приехал через весь город, но когда начал делать заказ, мне отказались продавать 50 палочек кускового шашлыка, без такого же колличества фарша, который мне совсем не нужен. Когда я попытался мирным путем, уговорами решить ситуцию, мне дали грубый отказ. К Вам я больше уж точно не приеду и всем своим друзьям дам отрицательные рекомендации по поводу вашей точки.
АО
Анар Оспанова
Ужс азанда барсақ ашпайды ішінде адамдары жүр 5 мин деп 30 мин аса уақыт тұрдық. 20 адам очередте тұрған шығармыз
Жанер Арыспай
Все круто, супер быстро готовят, вкус божественный но еать минус подорожал все по 270тг было готовое а сейчас 320-350тг
ЕЖ
Еркегали Жайлаубеков
1 сагат кутып шашликты ала алмай кттым екыншы келмеспын кызмет көрсету өте нашар 1:30 кутесың кызметшылер аз
Кенже К
Маринадтары жаксы, бірақ бір минусі телефонға жауап бермейді .
Nurdaulet Berdimbetov
Телефонды атасының басына жазып қойған ба? Істемесе? Өмірі өшік тұрады.
Ұланбек Әлішов
Әдемі шашлык дәмі әдемі
Баглан
Шашлыктары өте дәмді жесең тісіңнен кетпейді жемесең түсіңе кіреді келіңіздер сіздерге кеңес беремін. Арнайы Айым Аяжан Бейбарыс жұмыстары керемет Бағлан Ағаларынан 10 деген баға а жоқ 10000000000
Частый гость
Abilai Temirxanov
Обслуживания нашарлап . Администрация сол жағына мән беріп жіберсеңіздер ұнамаса ақшаңды қаитара салайын деп
Арман Сопбеков
Будан былай баска жерден алатын болдык , заказ Бир саг кешигып келды, звондасам сизден де баска Адам баргой деп жауап берды.
Ain Meil
Шашлык дұрыстап пісіре алмасаң дар сатпасаңдаршы немене бәле сағыз еттің бәрі.халық тегін алып жатқан жоқои қалаи болса солаи пісіретіндеи
. Shapagaat
Дәмі ұнады әсіресе фарш,барлық түрлері жұмсақ прям күшті😋
6 посещений
dadahan saydaliev
Зачем писать номер телефона если не поднимают его хотел заказать шашлыки!!