Даму-2
Коррекционно-развивающий детский сад
4.2
4.2
Nurgali Kuldas
«Даму 2»–ге барғаныма қатты өкінемін. Қызмет көрсету деңгейі мүлде нашар. Қызметкерлердің өзі ештеңеге қызықпайтын сияқты, клиентпен сөйлесуі өте дөрекі, көмектескісі келмейді. Күттіртеді, бірақ неге кешігіп жатқанын да айтпайды. Ішіндегі жағдай да көңіл көншітпейді: ұйымдастыру жоқ, түсініспеушілік көп, мәселеңді шешу орнына бір кабинетті екіншісіне жібере береді. Мұндай бей-берекет жұмысты бұрын-соңды көрмеппін. Қысқасы, уақытыңды да, жүйкеңді де құртып қайтасың. Ешкімге ұсынбаймын. Өтее Нашар !
Anel Koldasova
Баламды дамысын деп сенып жыбердым, баламды мазак кылып, немкурайлы карады. Ерекше балдар болгансон ерекше коныл керек, керысынше шеттетып карап отыр.
Маржан Кенжегулова
Екі балам 1 жылдан аса барады,тәрбиешілері де,мамандары да өте жақсы. Жақсы нәтиже болып жатыр
НА
Несыпкул Аширбекова
Биз уже 2 жыл болды осы садиктемиз, и биз баска садик ауыстыргымыз келмейди . Оте биликти мамандар жумыс жасайды. Менин балам осы жерден натиже шыкты .
ЖС
Жазира Сартаева
Алтынай Бейсенбаева, Шамшат Байменова, Нурила Абибула, Ayaulym Tastan, aarmankyzy venera, Janelle Mynzhasarova !!!! Если пишите такие отзывы, надо аргументировать свои действия. Мы вас даже не знаем. Кто вы? Откуда? Ваши фейковые отзывы по отношению воспитателей, специалистов Даму -2 никому не интересны.
A
Alikhan
Жаксы бала бақша Тәрбиешілерге рахмет🤗
G
Gulmira
Өте тамаша садик, тәрбиешілері қарапайым, әр баланы өз баласындай күліп қарсы алады, менің баламда нәтиже бұрынғыға қарағанда әлдеқайда жақсы, әсіресе мед сестра Әселге рахмет барлық баланы күліп қарсы алып, күліп шығарып салады
DA
Dosova Akmaral
Очень хороший садик👍 воспитателя трепетно относятся к детям! Специалисты самые лучшие! И кормят детей хорошо👍
Куаныш Жанысбаев
Өте жақсы балабақша баламыз 3 жылдан бері келеді мамандары өз жұмыстарын жақсы атқарады!!!Сиздерге үлкен рахмет!!!
Нұр Шубай
Өте жаксы садик!!! Кызымды 2 жыл болды осы садикке бергеныме. Нәтижесы жаксы.
Мейркул Еримбетова
Садик жайлы пікірім өте жақсы! 🌟 Бұл жерде балларға барлық жағдай жасалған. Логопедтері өте білікті, әр балаға жеке көңіл бөліп, нәтижесін де тез байқауға болады. Тәрбиешілері жауапты, мейірімді, балалармен қарым-қатынасы тамаша.
NI
Nurhanym Imanalieva
Балам осы балабақшаға барғанына бір жыл болды. Тәрбиешілері өте жауапты, жылы шырайлы. Балалардың дамуына жақсы көңіл бөлінеді, күнделікті түрлі ойындар мен сабақтар өтеді. Баламның тілі, қарым-қатынасы жақсы ашылды. Ұжымға алғыс білдіремін!
Dosymzhan Turgun
Хочу выразить огромную благодарность детскому садику и всему педагогическому составу! 🌸 Ребёнок каждый день приходит домой счастливым, делится впечатлениями и с удовольствием идет в садик. Воспитатели очень внимательные, добрые и ответственные. Всегда чувствуется тёплая атмосфера, забота и профессиональный подход.
Акерке Бегайдар
Огромная благодарность детскому саду "Даму-2"! Ребёнок с радостью идёт туда каждый день, всегда рассказывает, что нового узнал. Воспитатели очень добрые, внимательные, с душой относятся к детям. Нравится, что каждому малышу находят подход. Условия, питание, режим – всё на хорошем уровне. Спасибо всему коллективу за тепло и заботу!
Айнур Агабекова
Прекрасный садик. Садик такого формата и с гос обеспечением ещё нету по РК. АФК, дефектолог,СИ, логопед , нейропсихолог каждый день занимаются с детьми. В то время как в гос логосадиках есть логопед и дефектолог(раз в 2 недели занимаются по 30 мин). Я как мама особенного ребёнка очень рада что мы ходим в этот сад. Результаты есть иншалла. Родители особенных детей поймут меня в плане расходов . Благодаря саду даму и гос обеспечению мы можем позволить себе работать и зарабатывать, водить сына на дополнительные занятия, на плавания и ипотерапию.
Аигерим Исабек
Оте керемет садик,озимиз натиже корип отрмыз,тарбиеши ,логапед,дификтолг Бари бари жаксы,тамактары да жаксы,каншама баланы мектепте жиберды,натижелер Оте коп балаларда
SZ
Saltanat Zhumabaeva
Садик бізге ұнады әсіресе логопед Рахима есімді апайымыз жақсы жұмыс жасайды. Және авк дефектолог мамандары жақсы жұмыс жасайды. Қыздар өте сыпайы жылы қарсалады. Рахмет бұйырса жақсы резултатпен шығамыз🙏🏻🫂
Алтынай Бейсенбаева
Ужасный садик рядом с мусором воспитатели не смотрят за детьми
ШБ
Шамшат Байменова
Плохой садик,воспитатели вообще не смотреть за детьми, не советуем водить детей в этот садик
НА
Нурила Абибулла
Ужасное место
AT
Ayaulym Tastan
Ужасный садик
🐾
Отвратный садик, персонал работу не выполняют, не знают как вести себя с родителями детей, не понимаю за что люди платят деньги на развитие детей если они даже не обучают правильно.
av
aarmankyzy venera
Ужасный садик. Плохой персонал, грубо ведут себя с родителями. Не рекомендую!
JM
Janelle Mynzhasarova