Tamshy
3.6
ZK
Zanggarbek Khamza
Совсем не понравилось
Бұл кафеге мүлдем баруға кеңес бермеймін. Қызмет көрсету деңгейі өте төмен — тапсырысты ұзақ күтесің, персоналдың қарым-қатынасы суық әрі немқұрайлы. Тамақтың сапасы көңіл көншітпейді тіпті ескі сияқты әсер қалдырады. Бағасы болса сапасына мүлдем сай емес, артық төлеудің еш мәні жоқ. Ішкі тазалық та сын көтермейді — үстелдер дұрыс сүртілмеген, жалпы атмосфера жайсыз. Бір рет бардым — сонымен жеткілікті. Екінші рет бару ойымда да жоқ.
Aitbek Kerimberdi
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету өте нашар жалынып жүріп заказ бересің
Аида Аида
Совсем не понравилось
Ничего там нету в меню только плов и самса Заказали шурпу а там нет картошки 😒 Хлеб был не свежий. Туалет воняет
Aigerim Ergenbai
Совсем не понравилось
Куда смотрят управляющие?! Пришла чтобы тихо посидеть покушать но тут толпа официантов передо мной съели и болтают между с собой 🤦🏻♀️а то что клиент сидит за столом и кушает их как бы никак не калышит😡 Плов и самса вкусные но лучше бы на работу адекватных людей брали либо научили бы быть по ответственнее!
Farukh Zapparov
Әдемі палау четкий екен
Айгерім Орынбасар қызы
Совсем не понравилось
Клентке меню беруден алдын столын тазаламайдыма!!! Официантка қалай сөйлеуді білмит менюды ашсаң болды жоқ деп айтудан басқа дымды білмейді өтте нашар🤬 но пловқа сөз жоқ
Diana Kaldibay
Не понравилось
Обслуживане вообще ұнамады,күліп прикол ұстап,малға бергендей қылып берді ғо заказ берген затымызды,барғанымызға өкініп қалдық,официанттың аты есімде жоқ но вообще обслуживаниесі нашар
S
Sake
Қонаққа деген жауапкершілік жоқ
Merey Bolatbekqyzy
обслуживание 0
KM
Kairat Muxtar
Совсем не понравилось
Бағасына сай емес тамақтары, қымбат
Ayaulym Dauletovna
Совсем не понравилось
Өте нашар!Үнемі келетін тұрақты клиентпіз.Офицанттар бірінші келген адамға емес артынан келген адамдарға қызмет етуде,а хотя біз бірінші келіп,заказ алуды сұрадық,аха деп кетіп,мына кісілерден заказ алуға кетті?????енді келместей кеттіа.Күні:22.04.2026ж,уақыт:12:50
Сая 💚
Совсем не понравилось
Өте нашар қызмет көрсету! Салаттар свежый емес! Азанда жасалған салат сиақты дәмі жоқ. Шашлыктар қатты. Шашлыктың пиазы қалай болса солай туралған сосын ұзын ұзын жеуге ыңғайсыз Өкініп қайта келместей болдым
k🤍
kuralay 🤍
Честно айтайын онша емес
SK
Saparaiym Kopzhasar
Совсем не понравилось
Обслуживание оте нашар не ушын акша толейтынымызды тусынбимын. Отыратын жер оте лас тамактанып отсак жанымызда шыбындар олып жатыр тапчанда.
ღ ᴅɪᴀɴᴀ ღ 🌸
Совсем не понравилось
Ужыс, нашар айтар сөзым жоқ🙌🏻
БТ
Бакытжан Туртай
Совсем не понравилось
Офицанттары сал нашарлау и Оте катты жасоспырмдер
F
FreeFire
Совсем не понравилось
Самсалары нашарлап кеткен жолдан келіп быр 5 мин жатведык созылып еще быз сурадык тегынба деп наглый 2000 тенге алып тур уялмай шекарадан атады кыз админ оте нашар сөйлесу былмейд бетінен тукырыгы шашырап тур козы бадарайп бастыктын 5 точкасына қатты кыруды жаксы кореды екен келменыздер бурын жаксы ед астанадан келіп едык осы админге отзыв жазуға кырып едык жұлдыздарын тусын кетты ари қарай ойстып жалғаса 1 жулдызга тусесындер акша сендерге клиентер акелып жатыр бетпактар умытпаныздар шамалы проще болындар
K N
Совсем не понравилось
ОТЕ НАШАР!!! Доставка алдырайыр десем, ватцап мулде окымайды игнорит етип отыра береди, доставка не ушин истейсиндер. Даже бир звездочканын ози жалко сендерге!!! Ужас, оте ужас!!!
БА
Багдат Алменов
Официант кобейтсендерш Оте нашаргой
Arina Ilgner
Совсем не понравилось
Обслуживание мягко говоря хромает. В дальней комнате нет кнопки вызова официанта, посетителей им элементарно не видно, и дождаться того что к тебе подойдут взять заказ - нереально. 4 раза выходили в основной зал позвать официанта - каждый раз в ответ слышали лишь «кәзір» и все. Официант подошел и брал заказ параллельно с двух столов из-за сего непонятно вообще взял ли он наш заказ? Прождали 20 минут и ушли. Итог: сплошное разочарование, ушли голодные и одежда пропиталась запахом еды. Почините пожалуйста вытяжку 🙏
Zeynep 💗
Совсем не понравилось
Заказ готовится очень долго. Официанты между собой ругаются и практически не обращают внимания на гостей. Один плов ждали 2 часа — всё время говорили “сейчас, сейчас”, но в итоге нормального обслуживания так и не было. Я осталась очень недовольна, сервис на низком уровне, время клиентов совсем не ценят. После такого возвращаться не хочется.
Sayan Mamyr
Совсем не понравилось
Сервис өтеее нашар! Бірінші рет емес! Бармаңдар! Официанттарға бәрібір клиент келіп отырды ма, заказ алды ма, бәрібір. Өзім шақырып алып бір балаға айтып жібердім. Қазір алып келемін деп, алдымда пустой 3-4 рет айналып өтті. Инста, тикток бәрін шұқылап болып басқа қызға 2 самса алып келе салшы деп едім, міне деп менюды тастап кетті. Соны көріп тұрған администратор айранды өзіп алып келе жатты. Шығып тұрған самса мен холодильниктегі айранды алып беру үшін қырғын уақыт күттім! Самсаны көріп тұрмын шығып тұрған самсалар екенін! Администратор келіншек (35-40 жастағы, орамалдығы) тездетіп әкелсінші деп айтсам, *күте тұрсай, алып келеді, шыдасай* деп Тегін алып кетіп жатқандай…
Еркебулан Сапарбек
Совсем не понравилось
Өте нашар самса алып кеткен едім 2 штук тоңып қалған мұздай самса салып жіберген звандасам алмайд рахмет самсаларыңа
СШ
Сандуғаш Шерехан
В восторге
Бірінші кіргеннен-ақ уют сезіледі, интерьері өте стильный, әр деталі ойластырылған. Тамақтары 🔥🔥🔥 – бәрі свежий, дәмі ауыздан кетпейді. Әсіресе шашлыктері мен самсасы күшті екен. Самса соуспен күшті өтті ше маған) Порциялары жақсы, бағасы да өзіне лайық.
Serik Orazbaev
Совсем не понравилось
Несине кызыгып баратыны адамдардын обслуживание нашар бирак официант шашлык кишкентай самсасыда
NM
Nowruz Myradow
В восторге
Оте тез истити кен отдуши сизге тамактарыда дамди кен✊✊
Нуркасим Мамадали
В восторге
Жанеля деген офисант кушты екен бәрін сразу дайындап әкеп берды жалгыз өзі бес алты столды игерып жур,тамактарыда өте дәмді екен
ZA
Zhomart Ahmetov
Совсем не понравилось
Барып норм тамактанатын жер емес, обслуживание 0 столдар кир лас тамактары нашар касыгын 15 мин кутесин дайын самсаны 20 мин кутесин вобщем келмендер бул жака не стоит оно того. свинцовый палауына да сорпасынада ештеме жетпейд. Колос электрон жоламандар бул жака клиентов наработал теперь им все равно !!! Миндет уже жумыс жасагандары!👎
Огабек
Совсем не понравилось
Ужс вообще баруға кеңес бермеймін.1 жұлдыз оларға қимаймын даже.Бардак боп жатыр іші офиццианттары админдері вообще ужас.Кассалары істемейді.шай сұрасақ шай жоқ мен сізге қайнатып бере алмаймын міндетті емеспін диді.Екінші бармаспын ол жерге
Нурбек Сабыр
Тамактары зор жайлы жер
ГА
Гулжайна Асанова
Не понравилось
Не чисто…
Асел Олжа
Ужасно енді айталмадм
Дильмира Ахметова
Совсем не понравилось
20минут астам отырдык не салеми жок не меню жок барып заказ беремизба дегенде кыздарн шакрды оларда да келу жок столымыз кир кир турып кетип калдым озим кыдырып келгем кушти жер деген сон окинип калганым бар енди👍🏻
Meruert M
Клентке деген сыйластықтары жоқ . Сөлесен бетіне бедіриіп қарап кетеді
Arailym Bilimzhankyzy
Совсем не понравилось
Ужасноо, внутри самсы вышло вот такое🤮🤮🤮 стошнило, отравление болдым 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Совсем не понравилось
Вообще ужасный честно заказ бергенымыз баска нарсе отмена сте десен баска Нарсе айтып отр жамандап турганнын быз естымейтындей сыбырлап кек етып жумыс сти алмайма клиентпен зачем ойтып жексурынып кылып персонал клиент уважение 0 честно басында ашылганда кушты еды администраторда жаксы карап журетын еды каз ужас суып калган бреудын тамагын акелема бокал дары олык сасид бреудыкын аузынан жулып алгандай
Сымбат 🤍
Дым условия жок собой 2сагат кутемыз тимболе самсаны 😂
Dake✌🏻 S
Тамактарын жеуге не стоит
МИ
Майра Имашова
В восторге
Самса и плов очень вкусно но обслуживания чуть хромает ☺️
Ержан Баратов
Меню басқа, касса басқа
Z|К 🗽
В восторге
Бәрі өте дәмді болды! Тамақтарының сапасы жақсы, порциялары да керемет. Қызметкерлері сыпайы, орын өте таза әрі жайлы.Міндетті түрде тағы келеміз 👍🏼
n .
В восторге
Айтарым алып ішіп болгансоң рақмет бәрі жақсы деп алып арттан әңгіме айтатындар таза өсекші екең ұнамайды ма сразу нандай заттарыныз ұнамады келмеді деуге болмайма сразу жамандап келмияқ қойыныздар деп аитпай айтатын болса келмияқ қойсын басқа да адамдар көп қарап қалған жоқ адамға ішіп жеп болгансоң артық әңгіме керек емес өсек керек болса басқа жерлерді өсектеңіздер!
. .
Курышы пыспеген плов жедык
Айым Ганиевна
Совсем не понравилось
ХИДЖАБ Киген кыз кассадагы адам тандап заказ кабылдайма? 1045 айттым гой заказды , естимеген сиякты жур . Керен адамда естийди менен кейн келген адамды букилин кабылдап ол кыз мени кабылдамады ! 30-40 минут куттип менин заказымды кабылдап баска жигит келип берди Енди келмеспин, обслуживание ноль 👎👎👎👎 Бесплатно алып жаткан жокпын!
AT
Adilet Torebek
Совсем не понравилось
Не отвечают на звонки онлайн не возможно заказать
Ka1ratt Pernebekovvv
Тамақтары өтее өте дәмді 😍😍👍
Nurik ..
Понравилось
Жанеля деген офицант грубый екеен ұнамады іші суық екен келмиақ қойыңыздар👎🏻
ERK .
Ас болсын
Зарина Арапбай
В восторге
Тағамдары өте дәмді,жиі барамыз Абдулла деген жігіт қызметін жақсы атқарады көп рахмет!
Balausa Arapbai
В восторге
Абдулла деген официантқа рахметт!