Delice
Караоке-бар
nursulu 🩶
Тооп🔥🔥обслуживаниесы керемет. Официанттары күліп қалған жылы жүзді. Күшті күтіп алып, кушты шығарып салды. Диджей Еркебуланга да рахмет. Айтқанды тыңдайды🤣. Зор зор өлең қояд екен
Айман Оңланбек
Диджей Еркебулан рахмет сол кисиге кушти демалып кайттык кыздар болып🫶🏻👏🏻👍🏻
Shakhizada Qasymkhanqyzy
15-20 минутта дайын болады деген заказды 1 сагаттан аса куттык🤦🏻♀️ обслуживание вообще ужасно, ещё 15% алады соған🥴
ЖК
Жандос Калдар
Баруға кеңес бермеймін, тамақтары өте нашар, обслуживание нашар, кальянға штраф салып кетеді, бағалары тым қымбат, бармаңыздар
BS
Bo Si
Керемет демалатын орын. Администраторы Кахарға отдельно рахмет. Керемет жігіт. Караокесы қатты ұнайды. Тамақтары да дәмді. Бағалары да қолжетімді. ❤️❤️❤️
Дони Осаров
Тамактары оте дамди барып жениздер маган стейк 🥩 жане слвочный соус унады барыныздар Поварлары 👍👍👍👍👍
X
X_Ok
Отличное место что бы патусит и по танцеват с коликтивом или с друзями обслужевание отличное и охрана тоже
Акон❤️ ..
Кушті жер келуге болады
d_
ddii_ _
Зорр жер
Олжас Кулажан
Кенес беремин, жаксы жер, тамактары да жаксы, былмеймын неге жаман отзыв калдырганын. Вообщем жаксы жер, багасына турарлык
LE
Laura Erzhan
17 декабря отмечали день рождения и очень довольны👍🏻🫶🏻 обалденно вкусные куырдак, шашлык и рыба, наши гости были очень довольны угощениями. Админ хоть и молодой но суперский👍🏻👍🏻👍🏻 официанты обслужили на высшеи уровне👌
Назерке Курмахан
Білмеймін вообще мынандай вау деген отзывтарды қайдан жинағанын но чисто сердечный отзывыМ ӨТЕЕЕ тамақтары нашаааар прям өте От слова ӨтеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАШАР ВООБЩЕ НЕ СОВЕТУЮ СҰМДЫҚ ҚОЙ КУХНЯЛАРЫЫ ПРО ТУАЛЕТ ВООБЩЕ МОЛЧУ ВОООБЩЕМ КІРУ ТҰРАРЛЫҚ ЖЕР ЕМЕС
Araiyym Baurzhannovvna
Тамактары четкиии👍🏻👍🏻
БС
Бауыржан Сейтбек
Очень хорошое место, не дорого, комфортно, отличный состав сотрудников, высокий сервис, удобная локация, советую хоть раз провести здесь время, всем успехов🫰
(( ______
Отличный сервис!Красивая , вежливая и оперативная официантка Асемай обслужила нас . Спасибо !🔥
kenzhaevna.a ..
Тағамдары кушті асірессе пиццалары офтардың обслуживаниесы өте класный Асема комфортный девушка в кафешки
Girls Qwerty
Кухня очень вкусная, кальян вообще зор. Калянчикке рахмет. Советую
Назира Жаксылык
Диджей самый ужасный. Людей на танцполе нет, но музыку ставят на 40-50 минут. А петь дают от силы пару раз. Одно название кароеке. Официанты молодцы оперативно обслуживают. Если хочешь попеть лучше идти в другое кароеке.
nm
nuray madzhanova
Керемет👍
Muhtar Kydyrov
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Қарлығаш Қорғанбай
Все понравился❤️🔥
Балнур Исакулова
бәрі ұнады😍 обслуживание, кухня, караоке бәрі керемет🌹, всем советую🥰
Dana Lesbay
Советую, чисто, красиво, стильно, кухня 👍🏼
Асқар Төлебай
😍😍
RI
Ramazan Ibragim
Туылған күнді керемет өткіздік
NZ
Nurlybek Zhanykul
Керемет! Көңілді кештердің кілті — осындай орындарғой! 🎤 Өзіме қатты ұнады, ерекше атмосфера, сапалы сервис. Тағамдары мақтауға тұрарлық, дәмі тіл үйіреді! 🍽️ Жұмыстарыңыз табысты болсын!
Баке Жолдасов
Атмосфера күшті тамақтарыда обслуживание 👍🏻👍🏻
Shyngys Rahymberdiev
Жаксы жерде орналаскан жаксы жер тамак оте керемет дамди екен рахмет👍👍👍
Nurbolat Ospan
Тамақтары дәмді ұнады өте тамаша ауа райы неткен керемет барыныздар бәиіне ұнайды деген сеным демын
Zeinep ❤️
Оте кушты унады 🫶🏻
Nurdaulet Askar
👍👍👍
Арсен Бекмурзин
Delice керемет атмосфера, достармен демалуға тамаша. Тамақтары дәмді, қызмет көрсету жоғары деңгейде. Танцполда кайф алып, терлеп биледік, өте ұнады👍😁
Asik._.007 🦅
Өте керемет маған унады зор анас
Aдам Бостан
Өте керемет! Тағамы дәмді, қызмет көрсету жоғары деңгейде. Міндетті түрде қайта келемін! Атмосферасы жағымды, персонал сыпайы. Барлығына кеңес беремін!
Сержан Турсынов
Кеше барып көрдік, реально сапалы жер. Тамағы күшті, сервисі де ойдағыдай. Кабинкасы отдельный плюс тегін, жарығы да, ішкі көрінісі де жақсы. Дыбыс сапасы күшті
MK
Туймеханова Аружан
Обслуживание на высшем уровне😍😍😍
МШ
Муратбек Шакарбаев
Өте кушты жер тамақтары өте дәмді кушті келіңіздер өкінбейсіздер
EI
Elnur Issakulov
Тамактары оте дамды обслужования жаксы таза барлыгы унады
Нурислам Токтасынов
Күшті жер! Кіргеннен атмосферасы бірден ұнайды 🫠 Танцполда вайб мықты, билеп әбден шаршадық.Тамақтары өте дәмді,Қызметкерлері де сыпайы,Енді тағы келем, базар жоқ 👍
Алмас Куатбеков
Сервисі жақсы, персонал сыпайы. Ең бастысы кухня күшті, бағалары қалтаға жайлы. Бар да арзан. Караокеде дыбыс пен атмосфера керемет🔥😎
Индира Калмахан
Спасибо большое за вкусный ужин, такой приятный всегда
MN
Makhambet Nurbolat
Жаксы демалып каиттык тағамдары колжетымды оте дамды барыне кенес беремын
Айжан Серик
тамағы өте дәмді алғысым шексіз жұмыстарыңыз алға баса берсін
ОМ
Олжас Мырзагалиев
Рахмет үлкен! Бардың өзі күшті екен 👍 Кабинка тегін болғаны ұнады. Бағалары да арзан, кәдімгідей көңіл көтеріп қайттым.
Ержан Тилеукабыл
Отбасымен бырге барып жаксы демалып караоке аитып каитатынжер екен обслуживание тагамдары бары керемет👍🏿👍🏿👍🏿всем советую
Balau_ 🫶🏻
Ужасно,заказды 1сағат кутік нандарының арасында бурге жүр,👎🏻
✊✊
✊ ✊
И там и тут везде жалобы и на втором точке жалобы вы нормально работает или всех клиентов так будете потерять толи обслуживать не умеете толи администратор не хороший здесь тоже самое как второй точка оба одинаковые
АЕ
Арслан Ережеп
Ресто бар просто бомба , всем советую обслуживание на высшем уровне , если вам нужны веселые эмоции то советую , для тех кто любит потонцевать , попеть караоке , и вообщем отдохнуть от души , АДМИН ВООБЩЕ БОМБА . Эмоции просто бомба