Golden Voice
Студия звукозаписи
Kamittos
Всё понравилось 😻 сделали быстро качественно
Асель Суйеубекова
Очень классная студия спасибо большое песня получилось просто бомба
РМ
Райхан Мукашева
Саламатсызба... Өлеңіміз күшті шықты рахмеет... Өзім таң қалып қалдым....
Арайлым Ауесхан
Отличная студия, удобная локация. Дмитрий - профессионал своего дела. Очень вежливый, пунктуальный человек. Очень вежливый. Очень понравилось, что раньше обещанного срока подготовили песню.
Асем Ташимова
Очен красивый мне понравился,и они очень вежливо,мне понравилось
Аманкуль Насурлаева
Очень хорошая работа. Мне понравилось! 👍🏻👍🏻👍🏻Спасибо!
Д
Дана
Благодарна Дмитрию за отличную работу. все четко быстро качественно 👍🏻
Anar Nurlankyzy
Была очень весёлая атмосфера☺️ Дядя Дмитрий профессионал своей работы. Расположение студии отличное, прямо в центре города. Цены супер!
Азамат Аксакалов
Моладец Дима. Тез дайындап берді
AD
Almas Daulet ali
Профессионал своего дела, спасибо что помогли нам исполнить наше желание
Dias Erkinov
Отличная студия, приятная атмосфера и качественная работа!
FAI Ali
Дмитрий профессионал своего дела! От знакомства и после встречи с ним остались только положительные эмоции. Требователен к себе за результат, от которого остались довольны все. Успехов и процветания.
Айнур Ташимова
Бізге қатты ұнады, все было профессионально👍👍👍
KA
Kanzharbaeva Aiman
Дима керемет өз ісінің іскер маманы екен . Отзывтарға қарап тойымызға бірінші рет өмірде запись жазғызуымыз керек болды өлеңге .Қыздарым осы студияның ртзывтары жақсы екен дегенсоң сенім артып бардық . Сонымен мені,қыздарымды,тіпті мүлдем өлең айтпайтын күйеуімдіде әнші етіп шығарды .Диманың көмегінің арқасында тойда сенімді дауыспен ән шырқадық . Бәрі өте керекмет деп мақтап жатты.Әсіресе 55келген тұйық мінезді күйеуім маған арнап мерей тойымызда өлең айтқанда қонақтардың бәрі орнынан тұрып қол шапалақтап жатты. Бәрі ойдағыдан жоғары болды қыздарым әке,ана әнімен бізді алып шықты ,мен күйеуім айтпаймын жаздырған өлеңді дегенсоң ата анаға парыз деген өлеңді жаздырғанмын,ол сен басқасын,сен шынымен басқасын әнін айту керек еді . Бірақ тойда айтады тамада қазір көкем ән айтады деп ,мен ол айтпайтын болғансоң оның өлеңін музыкантқа бермедік десем ,ол өлең бар деді,қазір сізге арнап айтады деп таң қалдырды тойда. Сонымен күйеуім мағанда арнап әнін айтты ,өте көңілді керемет шықты . Балдыздары қуанып басқа басқа жездемнің әнін жуу керек деп жезделеріне тойдан кейін ,ертеңінеде арнап кафеге апарғызды . Вообщым тойға екі күн қалғанда жаздырған өлеңдерімізді тыңдап қонақтар молодец тойға әбден дайындалыпсыңдар деп қойды😂Қайдан білсін екі күн қалғанда бір бірімізді сүйреп Диманың арқасында аз уақыт ішінде керемет өлең болып,бізде соның арқасында керемет айтқанымды . Енді үйде былай айтатынбыз ешкімге көрсетпей . Енді күйеуім айталы Димаға барып 3,4өлең жаздыртам деп. Менде Алла қаласа тағыда жақсы көретін әндерімді жаздыртамын .Сіздерде сеніп Димаға барсаңыздар болады деп айта аламын . Рахмет Димажан ,бақытты бол,клиенттеріңі көп болсын,қайғың жоқ болсын 🌹🌹🌹
SG
Sidikova Gulmira
Өз ісінің маманы рахмет
Мадина Бәкір
Маған қатты ұнады Жұмыстарына саттілік Тез әрі сапалы жасап берді😍
Enlik Zhumakhan
Все классно спасибо, работа качественная и быстрая
Риза Риза
Дмитрий профессионал своего дела!Сделал все вовремя и качественно,понравился итог 👍
РБ
Руслан Буховец
Записались с невероятным вайбом на этой студии большое спасибо Дмитрию за помощь и направление в некоторых моментах Работой довольны надеюсь в скором времени опять попадем на эту чудо запись и хорошее настроение Обязательно вернемся еще и не один раз
erkinovva alina
Впервые оказалась в студии Дмитрия – и это было похоже не просто на запись, а на настоящее волшебство. Атмосфера доверия, уюта и профессионализма слилась воедино. Дмитрий умеет слышать не только звук, но и душу исполнителя🔥🔥🔥. В его работе нет случайных мелочей – каждый акцент, каждый нюанс доведен до совершенства.🤩🤩 После сессии чувствуешь себя вдохновленным, будто побывал в месте, где музыка рождается сама собой. Огромная благодарность Дмитрию за то, что превращает обычный процесс записи в искусство!🙌🙌
4orrence 🤍
Дмитрийға кеше гимн жаздыртқан болатынбыз,менің ойымнан да жақсы шықты.Сводка кайф прям,компрессор тоже жақсы қойылған! Рахмет саған Дима 🔥 P.s Музыкант ретінде айтамын келіңіздер өкінбейсіздер 💯
TZ
TANGSHEBER ZHOLDASBEK
Спасибо большое за песню — получилось великолепно! 🤩 Смело буду рекомендовать его всем знакомым. Профессионал своего дела, работает на совесть. И что самое главное — результат прислал точно в обещанный срок.
. …
Өте керемет! Дмитрий өз кәсібінің шебері, кішкентай балалармен жұмыс жасай біліп, қызықтыра алды. Жақсы көңіл-күймен қайттық. Әніміз ойдағыдай шығып, қуанып отырмыз 👍🏼👍🏼👍🏼
Araika Konysbekova
Өте керемет, дәл менің ойымдағыдай жазып берді😍
Мадина Маликова
Студия ұнады, қазақша әнді әдемілеп жазып берді👍🏻 Дмитрийге рақмет, жұмысының жемісін көрсін!
Айдана Бекетанова
👍
Umirzakova Ayazhan
Студия нам очень понравилась музыка вышла очень классным превзошёл наши ожидания всем советую! Дмитрий мастер своего дело .Желаю вам творческих успехов ❤️
КШ
Клара Шамшетова
Рекомендую всем, очень классная студия записи🔥👍👍
М~ .
очень хорошая студия, песня вышла красиаой, спасибо большое
Айжан Аман
Хороший работа. Спасибо огромное 👍
Mahabbat & Sezim
Рекомендую эту студию👍🏻 Записали здесь 2 песни нам очень понравилось. Дмитрий мастер своего дела.Спасибо большое
Ж.
Жан .
Отличная работа. Дмитрий мастер своего дела. Рекомендую эту студию.
Kausar Sagyndyk
Очень классная студия😍😍
Mansur Akberdiyev
Все отлично. Работа сделана быстро и качественно
Анастасия Степанюгина
Очень классная студия, на понравилось 😍😍😍😍
РК
Рая Калдыбаева
2гистегі отзывтарға қарап барған едім әнім жақсы шықты біріншірет айтып тұрмын өзі үйретіп сабырмен түсіндіріп әдемілеп шығарып берді маған ұнады рахмет👍🏻баруға кеңес берем🙌🏻
Наталья Карпенко
Спасибо огромное! Вы супер❤️❤️❤️ Песня получилась идеальная😘❤️
ГА
Гульмария Ахментаева
Хорошая работа, спасибо большое!
ДА
Досжан Аширбеков
Дмитрий самый лутший своем делье! No coments
Арман Аскаров
👍👍👍👍👍👍
Dizayner Shymkent
Дмитрий и его студия звукозаписи самая лучшая в Шымкенте! Такого уровня я ещё не встречала! Он молодец! Всем рекомендую 👍 Очень атмосферно и культурно
Өте керемет👍🏻👍🏻 тез әрі сапалы дайындап берді. Өз ісінің маманы екені көрініп тұр. 1рет барсақта көңілімізден шықты. Енді әрдайым осы кісіге барамыз👍🏻👍🏻👍🏻
Өте керемет сабырлы кісі екен өлен айта алмасақта күштілеп жазып берді 👍🏻
Жанат Сарбарова
кушти бизге катты унады жауапкершілігі жогары адам екен биринши рет олен аитып едик куштилеп жазып берди 1ак кунин ишынде даиын болды
Меру ❤️
Өз ісінің маманы екен. Рақмет көп көп!
31 11
Спасибо. Очень рады. Приехали вечером после работы. В удобное для нас время. Оперативно и профессионально.
АУ
Арслан Уласбек
Өз ісінің маманы )
K
Kamil
Керемет студия. Рахмет. Баруға кеңес беремін
Мейрхан Алтайбекова
Нам очень понравилось студия, спасибо большое
ША
Шарабхон Алсейтов
Спасибо за вашу работу, мне и детей очень нравиться, удачи работе, советваю всем, Дима очень любит свою работу. Рахмет улкен жумысыныздын жемисин кориниз, Оз исинин устасы, Димага келип олен жаздырыздар,сапалы жумыс