ТехноMIX
Магазин бытовой техники и посуды
Мелкая бытовая техника по оптовым ценам. Огромный ассортимент
Улжан Салимова
26.12.25 числа в 17:55 была в этом магазине . Кассирша грубянка . Издевалась над а мной . Просила маленкий пакетик для вещеи который купила а в ответ дает болшой пакет и смееться . постоянно сплетничала с подругой . Неужели в таком болшом магазине нету пакет нормалного размера 🤦🏻♀️ужас .
сегодня, официальный ответ
Улжан, благодарим вас за обратную связь. Нам искренне жаль, что у вас осталось неприятное впечатлени…
ДБ
Дарья Бортник
Магазин продает бракованный товар. Купила термос, мало того, что термос очень сильно нагревается с внешней стороны, хотя так быть не должно! Так к тому же он бракованный, вода льется не из отверстия. В итоге получили ожог губы и подбородка! Не советую этот магазин!
21 декабря 2025, официальный ответ
Дарья, добрый день. Нам искренне жаль, что у вас возникла такая ситуация и вы получили негативный оп…
АУ
Аружан Улашбай
Роза күшті топ топ 🫶🏽🫶🏽
Omarova Di
техно микс очень классный магазин😍😍 мне понравился. особенно консультанты-Роза очень добрая и красивая ❤️❤️
Pash🌸 .
Роза — очень вежливый и приятный консультант 🌸 Всё подробно объяснила, помогла с выбором. Товары очень качественные и при этом очень дешёвые. Обслуживание на высшем уровне, осталась очень довольна покупкой, спасибо большое!
Бека Бека
Мясорубка алып едік тез қызып кетеді етті карайтып жібереді бұл жерден Мясорубка алмаяк койыныздар не советую!
14 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рахмет. Мясорубканы қолдану нұсқаулығы бар. Егер өнім нұсқаулыққа сәй…
Nara Abulfatova
Мой самый любимый магазин ❤️ мальчики сотрудники вообще все молодцы,девочки продвщицв на кассе вообще ❤️👍🏽😘 желаю вам всего хорошего и с Наступающим Новым годом 🌹❤️Рахмет что есть такие магазины и сотрудники😍🫶🏽Нурасыл деген балага улкен Рахмет молодец ❤️
Шугыла Налибай
Тек осы магазиннен заказ беремін. Нұрасыл деген жігіт молодец сразу ответ қайтарып,сұрағанымның бәрін тауып береді. 👍🏻👍🏻👍🏻
AB
Atiko Bro
Обсл.0 Кассаға дұрыс мама койыңыз
9 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікір қалдырғаныңызға рақмет. Сізде жағымсыз әсер қалғанына өкініш білдіреміз. Бұл жа…
Маржан Кожабай
Өте күшті магазин керек заттың барлығын табасың🙌🏻 Нұрасылға рахмет
Laura Amir
Вайй күштіі барғойй әрі арзан, сапалы каспиден 15000 тг көргенді бұл жақтан 5000 тг алдым, рахмет Нұрасылғаа тез арада доставка жасап берді көмектесіпп рахмет көп көп 🔥🔥😍😍😍😍
ГМ
Гулзат Маханова
Магазин классный,все можно найти, только в касса одна,,стояли очень долго
A
Alex
Очень приветливый и грамотный персонал, быстро нашли что нужно и объяснили все плюсы и минусы приобретаемого товара. Спасибо!
СЯ
Севара Ясинова
Нурасыл Диас 👍🏻👍🏻 Рахмет кушти комектести, магазин супер классный дешевый всё есть для дома
zhanerke zhursin
Заттары өте арзан качество прям супер Нұрасыл деген жігітке базар жоқ,жоқ заттарды тауып бередігой саудаларын журе берсін🔥🔥🔥🔥🔥
Akhmedova Milana
Добрый день! У вас просто потрясающий магазин с отличным ассортиментом по очень доступным ценам. Всегда знаю где потратить деньги 😂 я хотела бы отметить кассира, которая всегда хорошо обслуживает, ей спасибо. Хотела снять ещё несколько звезд за одного вашего консультанта, но сниму одну. Не должен один человек портить всем работу. У вас работает парень, который постоянно стабильно орёт о том, что он не знает русского. Я понимаю казахский, не вопрос. Но для чего об этом так орать? Если мы пришли и выбираем именно ваш магазин, значит мы вас ценим, а такие сотрудники только портят ваш рейтинг. Я прикреплю его фото если будет нужно. Он маленького роста. Если к нему обращаешься за помощью в поиске - он никогда ни на что четко ответить не может. Работает с одолжением, хотя его работа это консультация. И все это с таким лицом, как будто написано на нём «уходите отсюда». Остальные ребята консультанты просто умнички, есть парень светлый, всегда всё расскажет и покажет. Жаль что вашу крутую команду позорят такие не заинтересованые сотрудники
28 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Большое спасибо за ваш отзыв и добрые слова о нашем магазине. Нам очень важно получать…
Dinara Kenenbaeva
Айдана продавецке рақмет обслуживание прямм кереметт👍👍👍 сабырлы барлығына жауап береді👏
❤🫶
❤️ 🫶🏻
Хороший магазин, цены доступные, дешевле даже чем некоторые магазины!
ZB
Zharkynai Borlybai
Бүгін онлайн тапсырыс бердім. Нұрасыл деген жігітке рахмет айтамын👍🏻 тез арада керек затымды фото түсіріп бірден тауып яндекспен салып жіберді. Жұмысыңызға сәттілік🌷
СА
Сауле Алпыс
Бүгін заттар алуға бардық үйге қажетті.Нұржігіт деген жігітке рахмет үлкен табысынң берекесін берсін.Таксиге дейін затымызды апарып өзі көмектесті рахмет үлкен🥰Саудаларыңыз оңынан жүре берсін
Мира Мира
Сапалы заттар барлығы😍
Айсапар Кауасбек
Өте тиімді баға Балдар өте тамаша , малодец жарайсындар🌹🌹🌹
Т
Тейкн
Өте керемет магазин. Бағалары да қала бойынша төмен. Сатушылары да тауарды таңдауға көмектеседі, тіпті көлікке дейін апарып береді. Гүзал, Найза деген сатушыларға алғыс айтамын!!!
ЖС
Жансая Солтыбек
Баруга мулдем совет бермеимин сатушылары жаман махинация істейді бузылып тұрган таварды козинше істеп тұр сатады бір рет емес алган затармнын барі нашар шыкан ватсапка жазсан кеш жауап береді и жуз сөз айтад жауапкершілік 0
Diasbek Urazbekov
Баруға ұсынам мықты жер✊
Akerke Seidulla
Сатушы балдар өте жақсы көмектесті рахмет👍
Anderdog Anderdog
Аян Сарсенбеков
Куштии магазиин🫶
GA
Gulnar Aliyeva
Очень хочется сказать большое спасибо за абслужевания консультанту Диану больших успехов тебе Диас
Айдана Бекзатқызы
Магазин бағасы өте қолжетімді екен. Олжас деген жігіт өте сапалы қызмет көрсетті. Қандай блендр алған дұрыс, артықшылығы сапалысын қалай таңдау керек толық ақпарат берді. Рахмет! Жұмысыңа табыс сәттілік тілеймін!
Adm Admv
Жумысшылары оте нашар! заказ берып алдырайын десен ватсапта жауап бермейды, багасында айтпайды, я быр бар-жогын айтпайды. Барып Ала койайын десен барган кезде клиентпен сойлесуды былмейды!!!
Айгерим Тажибаева
Бақытжамал қызға үлкен рахмеет💐 Кассаны жақсы өткізіп берді,сұраған заттардың бәрін жеке жеке түсіндіріп,қызмет жасауы керемет екен.Істеріңізге сәттілік,іздеген заттың бәрін табуға болады😍
МЖ
Мадина Жуман
Сотрудники супер оте керемет кызмет 👍👍❤️
АЖ
Асел Жангали
ТехноMIX заказала тефаль, операторы быстро отвечают, очень шустрые и вежливые. Мне очень понравился мой товар. Обязательно закажу ещё👍
Diana Касымбек
MegaMix зор сауда орталығы керектің бәрн табасын сатушы Димаш деген бала жақсы қызмет көрсеті☺️👌
UC
Uljan Chalabaeva
Оте кушти магазин , каждый день заказ берем жылдам ари тез жумыс жасаиды онлаиндагы Наиза , смело сенип заказдарымды тез ари ен киындыксыз жибередиго, еще 24/7 звандасан ау апше болды тауып берем деп затарды жинап береди , Наиза
СО
Сабина Омирзакова
Заказала хлебницу,менеджер именно 1 парень,очень быстро отвечает и хорошо обслуживает 🥹 Спасибо большое,товар очень понравилось и сервис тоже хороший,Менеджер вообще ТОП😍🫶🏻
AE
Almagul Erbosinova
ТехноМіх магазинін таңда ғанымыз еш өкінбеймін.өте керемет магазин,бағасыда қалтаға қонымды.сауда жасаңыздар өкінбейсіздер.
Жума а
Очень хорошее место для студентов, покупка нужных нам вещей обошлось намного дешевле, вещи хорошего качества и намного дешевле, чем в других магазинах
𝑎𝑖𝑛𝑢𝑟𝑧ℎ𝑎𝑛 𝑠ℎ.
Кассир кыздар оте нашар клентке грубо ответ кайтарады.🙄
Алтын
Бәрі арзан , Олжас деген консультант өте керемет бослуживать етті совет беріп
𝒮𝓋ℯ𝓉𝒶 🫶🏻
Очень классный магазин! Всё по доступным ценам, большой выбор. Обязательно приду ещё👍🏼👍🏼👍🏼
Biba .
Рахмет👍
aizhan Толепбергенова
14.08.25 ж Керек заттарымды алдым. Магазинде консультант Кыз-жігіттердің ішінде Олжас деген балаға👍🏼👍🏼👍🏼ерекше алғыс білдіремін. Өте сыпайы, сұраған заттарымның барлығын басқа варианттар ұсына отырып магазинге кіргеннен шықканша өз қызметін 100% жоғары дәрежеде атқарды. 👏🏼👏🏼👏🏼
Мерей Кккк
Күшті магазин бағалары қолжетіімді ,консультант Дархан деген жігітке рахмет 👍 бәрін түсіндіріп берді
Salybekov Asylbek
Бұл дүкен өте керемет!Үйге керекті,іздеген затыңды табасың бағаларыда арзан қолжетімді! Ішіндегі продавец жігіт Дарханға от души✊маған өз көмегін тигізді.
ЖБ
Жигер Будабай
🔥🔥
Darkhan 🇰🇿
Балығы зор тамаша жер екен
zhannur duisenova
Техномикс бағалары қала бойынша ең төмен, заттары өте сапалы магазин😍Продавец-консультант Олжас өз ісіне өте тиянақты жігіт екен, клиентпен тіл табысуы, көрсеткен қызметі көңілімізден шықты көп рахмет! Осы жерден сауда жасауға барлықтарыңызға кеңес беремін. Біз осы магазиннің тұрақты алушысымыз🤭