Doors Land
Магазин дверей и напольных покрытий
Yerkebulan Kiikbay
Жақсы дүкен, жігіттер барлық сұрақтарымызға жауап беріп, өздерінде жоқ заттарды да тауып беруге тырысуда
6 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет, құрылыс жасап жатқанда көмекшіңіз болғанымызға қуаныштымыз!
Арсен Ботабаев
Отличный выбор дверей 👍🏽👍🏽👍🏽
6 сентября 2025, официальный ответ
Есіктен бөлек те заттар таба алғаныңызға қуаныштымыз!
Saule Maymakova
Хороший выбор дверей, очень чистенький магазин, скромные вежливые продавцы.
6 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет, келушілерге ыңғайлы болуы үшін барымызды салудамыз!
БА
Бексултан Алиаскаров
Очень хороший компания все привозят во время. Есть два филиала в Алматы и В Шымкенте, это очень удобно так как мне нужно было в двум городе. Качество все соответствует на свою цену. Как говорится на любой вкус на любую цену найдется. Молодцы ребята, удачи и процветания ✊✊✊
6 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет, Иә Біз Қазақстанның кез келген өңіріне Есіктер мен құрылысқа қажетті заттарды жібере аламыз!
KK
Kazybek Komekbai
Делали дома ремонт, дошло до дверей. Не знали где и как их искать. Хорошо что есть 2гис, который привел к вам. Хорошо проконсультировали, подсказали. Мы довольны👍
6 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет, Бізде Сізге көмекке келе алғанымызға қуаныштымыз. Бағаларды тиімді ұстап, сапалы өнім беру б…
БС
Бакдаулет Сабит
Хочу оставить отзыв о магазине Doorsland. Здесь отличный выбор межкомнатных дверей, плинтусов и ламинатов. Особую благодарность хочу выразить Данияру, который помог мне с выбором и дал множество полезных советов. Его профессионализм и дружелюбие сделали процесс покупки приятным. Рекомендую этот магазин всем!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
6 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет! Біздің ұжым білікті мамандардан құралғанына тағы да көз жеткізудеміз. Тағы да рахмет.
Эля Азрет
Жоғарғы сапа, төмен баға! Тапсырыс берсеңіздер еш өкінбейсіздер! Проверено мной! Оптом и раздельно продаются! Жылы жүзбен қарсы алады! Қаламыздағы #1
6 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет! Сапа мен бағаның үйлесімін тізгіндеуге тырысып бағудамыз. Есіктеріміз Сізге жылулық мен қорған болатынына сенімдіміз.
ДЕ
Данияр Ералиев
Самые лучшие цены😍
6 сентября 2025, официальный ответ
Тікелей өндірушілермен жұмыс жасайтынымыз қандай жақсы. Баға мен сапаны теңдей ұстанамыз.