Pharm up
Аптека
3.8
ТОО «Kaspi Магазин». Лицензия № 1.2.245/61, выданная АРРФР РК.
Заказать на Kaspi.kz
3.8
SK
Serik Konarbaev
Зын
НТ
Нуртас Тажеков
Кругласутка жасамайды.Тун ишинде әуре болып барганда жабык турды
M1KOO 🥋
Осы жерге система салдырдым, сол жердегі ер кісі инені тамырға емес, етке салып жіберген. Қатты ауырды, қолым ісініп, басым айналды. Ауыртып жатқанын айтсам, дөрекі сөйлеп, айқайлады, кінәні маған жауып тұр. Системаны жұлқып алып, қолымды қанатты. Кәсіби емес, мәдениетсіз. Мұндай жерге баруға кеңес бермеймін.
𝐴𝑦𝑏𝑖 ⠀
Осы жакка система салдыртуга келгенбиз сразу киргеннен грубить етып ар созинде боктап система салдыртатын кезде дау шприцты алып биз салдыртптын система боладыма болмайдыма ештенены сураган жок дау шприцты алып тамырга емес баска жерге шприцты тыгып кишкентай шприц алсанызшы деп ескертсемде тындамай колымды канатып грубить етып оган коса колыма попросту тыга салып ещё неге жылжисын деп маган урсып сойлеп жатсам тындамай далага шыгып кете салды.Егер жумысын жасай алмайтын болса неге ондай адамдарды кабылдай саласыздар?!Клиентпен дурыс жумыс жасамаса неге онда фармацевт болып оз миндетин аткармайды?Ужас абайланыздар!!
8 января 2026, официальный ответ
Саламатсыз ба? Біз әрбір шағымды мұқият талдаймыз және міндетті түрде тексеру жүргізіміз. Болған жа…
Ерке Лашмейкер
Керемет аптека маған унайды
20 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет)))
Алмаз Алибеков
Дурдом. Закрыт бы их. Ввобще не на что не реаргируют. Спять. На фига 24/7. Если спять как медведи
Zhanara Absattar
ужасные спят не открывают дверь!На фига круглосуточно работаете?
Zotix
Ужасное обслуживание
1 сентября 2025, официальный ответ
Девочка когда я отправляю клиента пока ты ждал. В тот момент я забыла, о чём вы с спросила, а когда…
BA
Bekzat Abdulkhay
Не отзывчивые
7 июля 2025, официальный ответ
Что вы хотели узнать?!Кто не ответил?
DT
Dayana Tashimbetova
Поздно ночью принял и за это огромное спасибо) Насколько я боюсь уколы,но мне сделал вообще безболезненно)
Abubakir Z.
Спить , кәз дидіда , қайтқан ұйықтап қалды. 21.06.2025
kim taehyung
спасибо большое, работают до ночи, что очень удобно, когда работаешь до поздна👍🏻
SHYMKENTMAN KZ
После одного ВМ укола у дочки осталась гематома в ту сторону больше не кололи, в других процедурных было все норм. Там укол делал мужик, сам продает и уколы делает. Если читаешь больше не делай, это не твое!
25 апреля 2025, официальный ответ
Здраствуйте!!! Когда вы пришли в нашу аптеку? И какую процедуру мы сделали ?
Қарақат Серғазықызы
Ешкім жоқ, есіктің сыртына 10минут деп жазып кеткен, 10минутта келмесе, или ашық болмаса неменеге круглосуточно деп жазып қойған??
n k
работники хорошие вежливые
GD
Gulsum Dosova
Цены низкие
А…
Ажибай …
Ночью сильно не по себе стало, начала болеть голова. К счастью только эта аптека была открыта рядом. Фармацевт Галым обслуживал меня несколько часов и очень помог. Спасибо большое за оказанную помощь 👍🏻👍🏻👍🏻
.. 💢
Нормально 🥲