Аксу
Детский летний лагерь
ТМ
Таншуак Мустафаева
Совсем не понравилось
Лагерь ужасный 👎 вожатые токсичные ,и ругаться просто так, еда ужасная и её мало, туалеты грязные, комнаты маленькие, угрожают что напишут заявление ,ступени краевые...люди там часто падают медик важные ВСЕГДА грязные вода холодная. 2/10
Venera Abdikaiyr
Лучший лагерь 😍😍😍🔥 Жолдас агай Сабина апай 💕💕
Rinat🫦
Жолдас ағай топ топ күшті әсер өті Рахмет Ақсу 🥹🥹
Erkenaz ❤️
В восторге
Бүгін – қоштасу, ал естеліктер – мәңгі.
I🤍
Inzhuka 🤍
Понравилось
Зор лагерь,биыл тағы барамын құдай қаласа😍 тамақтарында шыбын жоқ тамақты столға қойғаннан соң қонады шыбындар өздері,магазин жоқ важатилар қалаға житін зат алу үшін 1 немесе 2 рет барады и болды.Іс шаралар керемет әсіресе пародия күні зор 😍Ұлжан апай мен Динара апай зорр🔥5 сезон 3 отриядта болғанмын енді тағы барар ойым бар.Совет берем баруға 🔥😍😍
Бекошшш Шш
Совсем не понравилось
Есыктеры сынып кеткен букыл есыктер сондай сол есыкке колымызды жараккатьап аламыз ал медикке барсак ышынде банальный пластырь жок тамактары оте нашар гигиена атымен жок бассейн оте кыр сап сары суды вопще ауыстырмайды абылайхан деген вожатый касына собакаларын жинап алып угрожать етеды АКТ толтырамыз деп шыбын оте оте оте коп уйыктаганда вопще маза бермейды тамактарда олген шыбындар журеды сол ушын куныге аш каламыз БУЛ ЛАГЕРЬ ЖАБЫЛСЫН!!
Айбар )
Совсем не понравилось
Абылайхан деген вожатый себепсызден урады
Kuka 🍷
Совсем не понравилось
Өте нашар лагерь. Ыстық су жоқ мүлде. Тазалық сақталмаған. Вожатыйлар грубиян, мүлде сыйластық жоқ. Ыдыстар шала жуылады, тамақтары нашар. Бармағандарыңыз дұрыс!
kausar Rakhmetzhan
В восторге
Нүргүл апай самая топ бауыржан агайда ен керемет вожатыйлар демалыс керемет отты😍😍
Zh 💤
Самый лучший лагерь, Муратжан ағай Аяжан апай и Жолдас ағай топп
5 посещений
aiaru .
В восторге
Жолдас агай өлеңді күшті айтадыы, Арай апай ең тусыныгы мол,жаксы адам😍
Жанёкаа 🤍
В восторге
Хороший лагерь,были очень интересные моменты.Всегда останется в хороших воспоминаниях)
mеуіrim nas
Понравилось
куштыыыы лагерь😍😍😍😍
Aikyn Tolepbergеn
Самый лутший лагерь
Нургул Турдалы
🔥
Краш тайр ?
В восторге
Күшті лагерь кайф келіңдер өкінбейсіңдер тамақтарыьа өте дәмді ақсу ❤️🫶🏽✊🏾
ABW
В восторге
Самый лучшый лагер в который я был, мне очень понравился🥹🥺❤️💋
Айнаш
Зоре
Мухаммед Маратулы
Первый 5сезон
АЕ
Аймекен Еркінқызы
В восторге
Прям зор жолдас ағай красавчик
Zhenisbai musilim
В восторге
Өте тамаша лагерь еркекше айтайын❤️😘
аружан
В восторге
негызы тамактарында шыбын болмайды, тамак столга койганнан кейын тусып кетеды озым дежурный болганда коргенмин
balausa .
Понравилось
Бул лагерь өте жаман бармандар тамактар жаман шыбын тола римонт жасау керек баргандарыңа өкініп каласындар
Symbat 🤍
В восторге
Самый лучший лагерь екі жыл қатарынан бардм мероприятиялары топский басснйн тоже күшті 🫶🏻😘 Шолпан апай ай ловю
ayala 🤍
В восторге
Самый любимый лагерь, остались самые тёплые и яркие воспоминания 💛
Акку Талип
В восторге
Бул лагерь оте кушты болды важатыйлары оте жаксы мейірімді жандар много воспоминания остались 😭🙏
NN
Nurmuhammed Nurkazy
В восторге
6 сезон 1 топ Нұргүл апаймен Бауыржан ағай лагерьдің ең мықты және үздік ағай ларымен апайларынын бірі, бізге зор әсер силап 10 күн білмегенімізді үйреткені үшін мын алғыс!
Д
Диана
В восторге
Это самый лучший лагерь, у меня с ним очень много воспаминаний, приехала уже 2 раз, но еще ни разу не пожалела, думаю еще и вследующим году, сначала кажется что не очень, но уже даже на второй день тут уже становится теплее АКСУУУ 4 СМЕНА 25 ГОД, 2 ОТРЯД ЛУЧШИЕ
Совсем не понравилось
Тамақтар нашар ,ағайлар бүртүрлі қыз көрмегендей аш қасқырлар сияқты қасымыздағы қыздар ұлдар мен қызық өтеді апайлар күшті ,ағайлар пед-офил кішкене сөйлеп түсіндіру керек ұрып соқпай ,өтірік қарағандарына ырза болып жүре берми ұрмай түсіндіру керек Жағдай жасау керек лагерьге өтте ескі құлайын деп тұр соңғы күні күшті өтту керек ұйықтатып қоя берми ,магазин ашу керек бәрін қинамай жалындырып бір зат үшін 5күн жалынып зорға жібердік
albi.kz_055
В восторге
лагерь самый лучший ! но этот Есмурат агай вообще не нормальный ,бьет и материт детей и поднимает руку на детей! и никто не обращает внимание. дети приехали отдыхать а не быть его рабами! не хочу чтобы в этом лучшем лагере были такие не нормальные вожатые которые ведут себя хуже какого то ребенка.
Арсеннейй Абаюднович
В восторге
Здравствуйте всем кто планирует поехать в лагерь этим летом кто знает сколько стоит путевка дайте ответ пожалуйста Пожалуйстаа кто нибудь дайте номер директора или как взять путевку ужее летото
Кәусар Мухидин
В восторге
Нұргүл апай,Бауыржан ағай самые лучшие💞😘Рахмет демалысымыз қызықты өтті!💫💗
𝙼𝚎𝚍𝚎𝟷𝚘𝚟𝚗𝚊 🤍
Пряммм күшті лагерь советую😍🔥 Жолдас ағай лудший Сабина апай лудшая🫶🏻
4 сезон 1 отряд, кайф Аксу сыздерды сагынатын боламыз
aksez
В восторге
Жолдас агай оленды кушты айтады, мен Арай апай ен кушты вожатыйлар
Валек
В восторге
Все очень круто,понравилось,очень хорошие понимающие вожатые,хорошо питают нас,спасибо вам за все❤️
КБ
Касиет Бердибай
В восторге
Рүстем деген алқаш бар күнніге ішет сол жале болмағанда лагер кайф өтетін едді
Aset 007
2 отряд божатый Рустем алқаш ваще быр турлы агай кунде ышед
Сали💋
2 сезон 2025 года родной как семья запомню навсегда 🥹🤍
Б
Бехруз
Было средне
Далбae@ Қасиет деген себепсіз урады балдарды қасына собакаларын жинап алған
A
Ako
В восторге
Мкн бармадым алы но быр комнатада канша бала жатады пожалуйста жазындарш
Adik
Ваще кайф тема 2 сезон
Айару Курал
Понравилось
Есте қаларлық лагерь 🥹🥹🥹
Рико .
Аксу лучший
Maratovv B
Еркебулан агай нихуёвыи
DE
Doron Ergobek
Понравилось
Джиги дәңгәлі бәрі зор ше шыбннан басқасы
ZU
Zharqunbekkyzy Uldana
В восторге
Күшті лагерь вожатый Арай апай топпп💘
АХ
Алимансур Халмаханбет