017 Auto
Rufkat
Условия нету
SK
Sardar Kadyrzhanov
Оставили машину не смогли продать отдавал чистую машину а но выходи отдали грязную машина вся в царапинах попросили помыть не помыли пробовали вытирать тряпкой 🤦 очень плохой сервис ! Прийдется отдавать на полировку
Akniet Tokbai
Ұнады. Жігіттер барлығын жақсы түсіндіріп, барлық жағынан көмектесті. Жұмыстарыңызға сәттілік❤️
НИ
Н И Н А
Обслуживаниясы жақсы балдар тез көмек беріп машинаны оформит етіп берді
Акжунис Кудайкул
Автосалон ұнады, сервисі жақсы. Сотрудниктер бәрін түсіндіріп, көлік таңдауға жақсы көмектесті. Құжаттарды да тез оформит етіп берді. Всё отлично! Рахмет!
Bi S
Я остался очень доволена своим посещением автосалона 017. Персонал был очень вежливым и профессиональным... Они внимательно выслушали мои пожелания и помогли подобрать подходящую машину, предоставив все необходимые консультации. Кроме того, помогли мне продать мою машину🤍
Даур ССС
Машиналары керемет, ниже рынка! Все работает прозрачно! Всем советую!
Ж
Жумакул
Жақсы салон қызмет көрсету өте жоғары деңгейде👍
Сергей Власов
Добрый день . Прекрасный автосалон , хорошое обслуживание . Отдельное спасибо Шерхану , рассказал и показал машину от а до я . Полное сопровождение при оформление . Спасибо , рекомендую всем
Ерғали M&A
Авто көліктер жақсы қол жетімді баға
Эмин ✈️
Консультант Юрий очень вежливый и доступно все объясняет
Дарын Султанбек
Автоласол ұнады барлығы қолжетімді.Кызметкерлер адамға жайдай жағып оз қызметтерін тиянакты істейді .Барлығы үшін алғыс айтамын
YEldos Opabek
Арщан и керемет салонға кіреген шай или кофе беп бпп шықты менджерлер ашық жарқын адамдар екен совет осы салон ен ынғайлы 017 Авто салонын ❤️
Ерасыл
Обслуживания өте керемет бағалары да ұсыныстары да өте ынғайлы әрі тиімді постаянный клиенттері болып алдым барлығына рахмет үлкен🔥🔥🔥🔥🔥🔥
N.
N .
Мықты салон
700 .
Самый лучший авто салон шымкент бойынша
017 автосалонына Рахмет. Жаксы колык тандап колыкты болдык. Ужымга рахмет
Akosya 🤍
Самый лучший автосалондардың бірі,бізге ұнады,істеріңізге сәттілік,үлкен рахметт🥰🫶🏻🔥❤️
БА
Бақытгүл Адилбаева
Авто салон ұнады жақсы қызмет көрсетті алған көлігіміз ұнады үлкен рахмет ❤️
Али-Аскар Султанбек
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Юрий Шилин
Юрчик вообще красавчик обращайтесь 017_auto
Мадина Кенжебек
Жақсы автосалон, бағаларыда ойға қонымды👍🏻 Істеріңізге сәттілік
BE
Bakhyt Erkebulanuly
Лучший автосалон в городе Шымкент.
0A
017 Auto, автосалон
15 ноября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Bakhyt. Спасибо вам большое, что выбираете нас 🤗 Очень приятно, рады сотрудничать.
Мусылманбек Мырзабеков
Өте керемет автосалон біз бүгін көлік алдық автосалон қызметкерлеріне рахмет