Dos doner turan
кафе быстрого питания
3.6
3.6
Муса Куттыбай
Вообще дами жок бирбале донерлери
ЖК
Жолдас Кобей
👍👍👍 өте дәмді тез дайындап береді екен
Marzhan Myrzabek
Темаго
Уляжаным 🤍
Донерлеры тез келды дамы керемет ☺️
A7
Карии ❤️
тағамдары өте зоор дәмді🔥🔥😍😍
Ж
Жᥲᥴᥙκ
1заказды 1сағатта дайындайды сұмдық, адам болсын болмасын тым ұзақ күтесің. Бірінші рет емес уже шұқыланып жүреді де қояды. Қысқасы не советую
Нурсила Каржауова
Сушидің ішінен шаш шықты 👎👎
AI
Azat Islamov
Тимур қолыңнан дерт көрмесін, донерлері керемет әрі тез дайындалад Басқа тағамдары жеуге тұрарлықтай
Муса Амирекул
Тимур керемет
Менғой Еркош
Порции маленькие, в шаурме кусочки, мясо сгоревшее аж их жрать трудно, помещение некрасивое, пыль повсюду, на столе салфеток не было!
Бекбол Қ
Донерлері жақсы өте жылдам шыгарып беред өте тамаша, фасфут істиін жерго келу керек !
BHGOP
Донерлері өте керемет бұл жердің
Мейіржан Нұрсадық
👍🏻
Сүйіндік Құрбанбай
Тамаша әдемі
ГЖ
Галымжан Жиенбай
Тамаша осы жерден алуларынызга кенес беремын
Erzhigit
Тима красавчик
Ернур
Тимур аспаз зор екен😘✊
ТУ
Тимур Улас
Өте дәмді, тез дайындап береді кеңес беремін
НБ
Нурсила Боранбек
Доставкамен заказ беріп едім суып қалған 2 сағат куттим ещё ишинен Кыргыш ын бир болиги шықты
Еркебулан ☃️
К сожалению, посещение этого заведения оставило только неприятные впечатления. Дёнер оказался невкусным: мясо сухое, соус безвкусный, а овощи будто не первой свежести. Порция маленькая, но при этом цена совершенно не оправдана. Обслуживание тоже разочаровало — персонал был не особо внимательным, и заказ сделали с задержкой.
Aruzhan Kairatkyzy
Ужасно 👎🏻👎🏻👎🏻 не советую
Зере Алпамысовна
Я проходила стажировку в этом заведении. Кухня была крайне грязная, персонал работал без перчаток и без формы. Я лично видела, как кусок курицы, упавший на пол, подали клиенту. Кроме того, в приправе я обнаружила тараканов.Также во время мытья посуды грязные брызги попадали на еду. Когда готовят лаваш, тесто постоянно касается их штанов, что полностью нарушает санитарные нормы.
ЛБ
Лаура Байсапарова
👎👎👎👎👎👎
Mereyy 🤍
Ужасное заведение. Еда невкусная, а уровень чистоты, по моим впечатлениям, оставляет желать лучшего.
Самал Рахымет
👎🏻👎🏻👎🏻
Assel Zhanzak
👎👎👎👎👎👎
Alpamysovich 017
Персонал не соблюдает санитарные нормы. Еда готовится в грязных условиях.
Мырзабек Алтынбеков
Керемет. Дәмді. Рақмет. Ақжол өркенің өссін, істеріңе Алла берекетін берсін.
AO
Akbota Orazbekova
Не советую,келмеңіздер.Ақшаларыңыз ауаға кетеді босқа. Лаваштарын айта алмаймын енді, тек кетчуппен толтырып бере салаған, бургерін ашсақ тоже кетчуп, шаурма тоже іші толған кетчуп. Рахаттанып жей алмайсың,обал болмасын деп амалсыздан жедік.
Максатхан Болатов
Вообще бармандар!!!
АЖ
Арайжан Жасұзақ
Барлығы өте дәмді, суши пиццалары да күшті👍🏻 лавашты бір жесең аузыңнан дәмі кетпейтіндей керемет, тез дайын болады.
Ж
Жади
Оте нашар, персоналдары камелет жаска толмаганба!? Всегда грубо жауап береди! Чикендериде ужас, пиццалары да ужас, ишине кашан кирсенде сасып турады, хотя есиктери ашык турсада, еще буларга жакын турамын, биресе доставка бар дейди, биресе доставка жок дейди, бир созбен айтканда ужасный персонал, ужасный чикен, пицца, бари ужас, фри ужас, бари ужас. Енди бул жерден еш нарсе алмаспын, Алыстау болсада КФС дан алган дурыс екен
Мерей🫀 Б
Өте нашар лаваш жіңішке
Bakhytzhan Begetay
Адам менсінбейдіғой мыналарың, келмей ак койыңдар
Asel Nuralievna
Ужас 10,15 минут деп 1 сағаттар күттіреді жауапкершіліктері нол)
ГБ
Гульмира Барабекова
Суши пицца, чизбургер өте дәмді. Повар ауысқан сияқты керемет енді осылай пысырсеныздер клиент көп болады.
Мерей Абдималик
Не советую😇👎🏻
Алуа Сейдилда
нашар, көңілімізден шықпады.Сонша күттіріп қояды хотя айналдырған 2-3 клиент, асықпайййй жүреді айтсаң.Оның бәрі жәй ғой, лаваштарының арасы тек чипсы қатып қалған🤦🏻♀️ рахаттанып жемек түгілі обалсынып 1-2 тістегее соң қоя саласың!
Марал Қалқожа
Донерлері өте дәмді сушши пицца осы жерден заказ берсеңіздер болады 😍 бәрі керемет тиянақты жасайды барлығын заквзды да кешіктірмей уакытылы шығарады 😊
Айсауле Кулназарова
Зашла сегодня в эту донерную, и осталась очень недовольна. Кассир ведёт себя так, будто делает одолжение, что принимает заказ — ни приветствия, ни улыбки, только раздражённый тон.
Айсулу Мырзакирим
Мен түсінбедім отзывты біреуге жаздырып алғансыздарма лаваш прям ужас кой іші толған чипсы ито тұрып калған чипсы айтсаң ыыы деп қоя салады екен ұрсуға да ұяласын тамақ болған соң өте нашар
Zarina Risdayletovna
Кассир Зарина, сондай кушты кыз 👍🏻👍🏻👍🏻заказдарды оте кушты кабылдайды, оте сыпайы.
ЭН
ЭРМАКОВ Нұрсұлтан🫦
Өте тамаша тағамдары маған ұнады
Jaina Abdizupar
Суши пиццалары өте дәмді екен🤗
LK
Lazzat Kenzhaeva
Кеше донер заказ бердік дәмі өте қатты ұнады, чикені де дәмді соусына сөз жоқ керемет. Отбасымызбен барып тамақтандық, аурасы да өте жаксы. Баруға кеңес беремін, отбасыңызбен баруға өте керемет жер екен , тазалығы өте жаксы. Обслуживание жаксы донер жасайтын поварға үлкен рахмет. Саудаларыңыз жүре берсін.
BK
Bakbolat Kairat
Пиццалары өте дәмді маған қатты ұнады
Nursezim kulumbetova
Тамактары өте керемет тез дайындалады
Dan
обслуживание жақсы, маған бәрі ұнады. донер бағасына стоит, алуға кеңес берем