Aizhamal beauty studio
Салон красоты
2GIS Awards
NB
Nurai Berdikhan
Мастер Мерей , үлкен рахмет . ☺️ Өте әдемі аккуратно жасайды екен😘👍🏻❤️🔥 Всем советую👍🏻
C.C Б
Качество маникюра крайне низкое ногти испорчены, форма неровная, даже базовую чистку не сделали нормально. Работа выглядит неаккуратно и непрофессионально.Хотя я чётко просила записать меня именно к топ мастеру. Уровень сервиса не соответствует заявленному. Не рекомендую.
Аяна Илесбай
Наращивание ресниц👍
СА
Сабина Анарова
Редко пишу отзывы , но сегодня искренне хочу написать благодарность мастеру Айжамал . Всегда делает укладки мне очень красиво , всегда вежлива . Особенно нравится её укладки на браш, как умело может свернуть мне кончики волос во внутрь . Так уложить может не каждый мастер , поэтому всегда хожу к ней . И мейк сделали мне тут очень нежный и педикюр аккуратный чистый . Рекомендую 🥹
МД
Меруерт Данай
Айжамал номер 1 в шымкентте 🥰мыкты мастер ойдагыданда адемі істейді,5 жылдан бері келемін Балнұр жасайтын маник тоже узақ тұрады осы жакта жасатсам,Перизат кірпікті кушті естественно етіп адемі жасайды❤️ұжымға табыс тілеймін🥰
ҒМ
Ғазиза Маратовна
Мастер Балжан очень медлительная, не умеет стричь, не первый раз она дорого берет, мы всей семьей обслуживаемся здесь но каждый раз к ней попадаем это ужас ужасный👎👎👎капец еще очень дорого свою работу оценивает. Адам кішкене шамасына қарау керек қой, ақша деп өлмей. Не жалко конечно если бы мастер и ее работа соответствовали. Ужасная стрижка 1час наверное сидела если не больше, другой мастер женщина рядом двух клиентов обслуживала за это время, быстро, красиво и качественно. Одни ученики не советую👎👎👎👎
Айжан Кулмагамбетова
Күшті, керемет салон! 👍🌹🌹🌹 Айжамалға прическа жасатқаныма үш-төрт жылдай болды. Өте керемет жасайды. Молодец!! 🥀💐🌺🌸😘
НБ
Нургуль Бекполатова
Айжамал салоныны оте керемет салон.Кыздары сыпайы, кашан барсанда кулип карсы алады.Жумыстарын жылдам ,укыпты,адеми жасайды.Жарайсындар кыздар.Жумыстарынына саттилик,табыс,берекесин берсин
Ainur Akhan
Қызмет көрсету өте төмен. Тазалық өте төмен. Мастерлер бәрі керемет деп айта алмаймын. Айжамалды қолдап бастаған ісін қызым екеуміз барып тұратынбыз қатты керемет болмаса да, бүгін Айжамал өте дөрекі сөйлесті, оның басқа да түрі бар екенін бүгін көрдім, негізі тұрақты келетін клиенттерге бұлай жасау өте мәдениетсіздік деп санаймын!!! Клиентке құрмет жасауды білмейтін жерге мүлдем бармаған дұрыс екен о бастан!!! Енді мүлдем бармаймыз! Шымкентте өте керемет, жоғары деңгейде сән салондары бар))) Уақыттарыңызды, ақшаларыңызды бекерге құртпаңыздар, барған соң құрмет мәдениет дегенді түсінетін жерге бару керек!!!
ҚБ
Қаракөз Бактиярова
Ламинирование ресниц жасаттым Классно 😍😍😍 Советую ❤️❤️❤️ Перизат ханым 😍
Гулеке 🌟
Салон өте қатты ұнайды,Мастерлер әр қашан күліп қарсы алады. Мастер Айжамал супер ойыңдағыданда әдемі етіп Әсемдеп жібереді, ойланбай бара беріңіздер
Айдана Нурабдиева
Не могут стричь
Инабат Максатовна
Делаю здесь маникюр и педикюр. очень нравится все. Мастер Мерей❤️
NB
Nurgul Bidaibayeva
Шынымды айтсам, салоннан мұндай жақсы әсер алам деп ойламадым.☝🏼 Корни боятуға жазылған едім, администраторға қаншама сұрақ қойдым😅 өте сыпайы астарлы сабрмен жауап берді Акниет ұмытпасам мастер, шашымның түсін дәл өзім қалағандай шығарды, қолы шебер екен 🌸 өз ісінің маманы. 👍🏼 Шашым жеңіл, түсі жарқырап қалды. Рақмет сіздерге, қыздар! 🌸
Айжан Исаева
Все на высшем уровне! У девочек золотые руки🤗🤗🤗
Мадина Мейiрбекова
Айжамал мастер өз ісінің маманы 4жылдай болды тек соған жасатам шаш қысқартуы да әрлеуі де бәрі күшті.👍🤗
Жанарыс Багдалиев
Много ждал 2 часа
BA
Bota Alzhanova
Макияж и прическа Оте жаксы жасайды
KARLA ❤️🔥
Очень хороший салон. Визажисты очень вежливые🥰мне понравилось🫶🏻
AB
Asel Baratova
Вообще классный салон я сегодня в первые сделала маникюр и доверилась мастеру Балнуру и не пожалела она вообще классная общительная и мастер своих дел советую всем 👌👍
На днях побывала в этом салоне. Атмосфера приятная, уютная. Делала стрижку — к сожалению, результат разочаровал: волосы подстригли неровно. А вот маникюр и чистка ногтей очень понравились — аккуратно и качественно.
Didar Dauletbekov
Постригли хорошо и цена доступная.
Tolganayka
👎🏻не советую!)
m
meruka
Хожу в этот салон уже два месяца и очень довольна! Мастер Мерей делает маникюр аккуратно, безболезненно и очень красиво. Также хочу сказать спасибо мастеру по наращиванию ресниц Перизат, ресницы выглядят естественно и красиво🥰 Отдельная благодарность мастеру Айжамал сделала у нее покраску. Все вокруг спрашивают, где я делала😅 Спасибо всем мастерам за качественную работу и приятную атмосферу❤️
AZ
Ay Zh
Делала гель маник в этом салоне. спустя время забежала чтобы снять, так как временно без маникюра надо походить. С меня взяли за снятие, якобы снимает же другой мастер. После такого знаете ли, не хочется возвращаться
Arai Zhaksylyk
Маникюр багасына не стоит жасап берды😩ойымдагыдай шыкпады
Мерей Асен
Айдана апке😍Важный күнімде әдемі макияж шығарып берді!Рахмеет🥰❤️
М Оразханова
Макияж істейтін мастер ужс маңызды күнімде шығарып ьере алмады,енді бармаспын👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻прям ужс силастык жок
Arailym Userbekkyzy
Мерей деген қыз ужасно,араласпайтын жерге араласып отырады,тыныш маникюр жасап отсын орнын біліп!
А А
Салон өте керемет ! Перизат мастер кірпік күшті істеді😍😍😍ұнады қатты , барлығы идеально
Ayala Amalbayeva
ракмет!!МАСТЕР Перизат
Аружан Ару
Өте керемет салон 👍👍👍👍👍канша уакыттан беры барамын барын ойдағыдай жасап береды полный услугасын алып демалып кайтамын Қыздарға көөп рахмет
Sinam Ussenova
😔
Акниет красотка
Барлыгы унады,керемет!
ГК
Гулизат Каныбекова
Мен бардым кушти ойымнан шыкты оте керемет
NF
Nazmina Feizulla
Работа просто ужасно
АЖ
Алуа Жахия
өте керемет Сән салоны Мен Алматыдан келіп шашыма прическа жасаттым,сосын бетіме макяж жасаттым Айжамал мастер Гулмира мастер Айнур регистратураға қыздарға рахмет Көңілімдегідей жасады
Samira Sharipova
Салон в целом нормальный,29 куны шашымнын кончиктерын кыркуга бардым вроде все нормально было,но уйге келып карасам мастер Гулжан аркасындагы 1 прядь ты тубинен кыркып тастаган ,енди торчать етип тур!!! Просто ужас!!! Мастер все испортил🙄😡
inzhu .
Өте жақсы, әрі тиімді баға!!😍
ЖК
Жанар К
Хороший профессиональный мастер Айжамал, всегда приветливая 🤗😘
Saua Sb
Әсет мастер жақсы алады екен, асықпай әдемілеп маған ұнады енді келіп тұратын боламын
ЛБ
Лаззат Балтабаева
Салонный мастерлері топ!Как всегда тез әрі әдемі аккуратно жасайды🙌🏻
AP
Abdulbashir Polat
это не парикмахерски детски
Ab
Aizhamal beauty studio, салон красоты
20 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Бала қатты жылап мазасызданса бізге шаш қысқарту ыңғайсыздық тудырады! Бала тыныш отырса кез келген шаш үлгісін жасап береміз!
ЖА
Жаннур Айдашева
@aizhamal_beauty_studio ең керемет салон! Мастерлері де тамаша,өз жұмыстарына ұқыпты! Алдағы уақытта тек сәттілік!!!!!
Сымбат Шилдебай
Перизат мастер прям супер😍 прям идеальный жасайды😘 оте катты унады рахмееееет🥰 енды тек осы кысыге жасатам…………
Asemay Karzhau
Ресницы Мастер топ ! Жұмысына ұқыпты әрі жылдам жасайды . Және шугаринг пен ламинирование ресницты керемет жасайды. Көп рахмет!!!
Алтынай Сапарғалиқызы
Айжамал ханым топ👍🏻
ПЕ
Пернекуль Елеуова
Маникюр жасайтын қыздар оперативно жұмыс жасайды екен.Шашымды ,тырнағымды ,макияжымды 1ден жасатып,құдалыққа дайын болып шықтым
SE
Sayat Erlan
Айжамал ханымга рахмет. Мастерлеры жогары деңгейде қызмет көрсетуде. 5 деген бага.
ФК
Фариза Камбарова
Айжамал салонына шашыма мелирование истеттим, кызметтерине конилим толады. Мастер Айжамалга 1 жылдан аса уакыт шашымды жасатып журмин, сенимди отырамын, оз исинин маманы. Рахмеет.