Поиск
Керемет білім беру орталығы😍
АК
Айдар Каракол
12 отзывов
Зор! Бірақ мен қайтамын? Англ, сурет неге жоқ?
Адина Самурат
Очень класно😍😍😍
pr
prosto raiana
1 отзыв
Өте зор жер хореограф зор үйретеді жәнеде суретегі апай керемет үйретеді маған өте ұнайды "BILIM" ге рахмет 😘
Балнұр Ағабекқызы
4 отзыва
Өте керемет маган ұнайды әсіресе хореограф апайлар өте жақсы үйретеді🫶❤️
ERKE Inst:Bekzhanov1a_
😍😍😍
Cs
City spirit
3 отзыва
Оте кушты жер Балаларыныздын тылы дамысын десеныздер английский курска берыныздер кыздарыныз бишы болып биык белестерден көріне берсін десеңіздер биге беріңіздер оте оте кушты жер хореограф тоже мыкты сабак береды
Aisha 💞
Потому что 10/10 и прямм супер суперр😍👍🏻👍🏻👍🏻
Cs
City spirit
1 отзыв
Отличный детский центр для развития ребёнка. Педагоги внимательные, находят подход к каждому ребёнку. Каждая программа очень интересная, разнообразная и индивидуальная. Уютная атмосфера, доброжелательные и профессиональные педагоги! Организация занятий на высшем уровне. Искренне выражаю благодарность каждому преподавателю
Ayau Ganikyzy
2 отзыва
Өте керемет білім орталығы,Аягөз апай барлығын жақсы үйретеді
MQ
Makss Q
1 отзыв
"BILIM" ағылшын тілі курсы – тіл үйренуге ыңғайлы орта ұсынатын білім беру орталығы. Оқытушылар білікті, материалдар түсінікті, ал сабақтар практикалық және қызықты өтеді. Бағасы да қолжетімді. Жалпы, ағылшын тілін тиімді үйренгісі келетіндерге ұсынамын.
Kasiet Usen
1 отзыв
“Мен осы курсқа қатысқаныма өте қуаныштымын! Сабақтар өте мазмұнды, жүйелі түрде ұйымдастырылған. Тренерлердің кәсіби деңгейі жоғары, әр сұраққа нақты және түсінікті жауап береді. Маған әсіресе практикалық тапсырмалардың көп болғаны ұнады – теорияны бірден іс жүзінде қолдануға мүмкіндік бар. Курстан кейін өзімді сенімді сезініп, алған білімімді өмірде пайдаланып жүрмін. Барша ұйымдастырушыларға үлкен рақмет! Бұл курсқа қатысуға ниеті барларға тек ұсынар едім.”
НТ
Назерке Токмырза
Біздің Аягөз апай, Алия апай өте керемет әрі. Сіздерге рахмет айтам ❤🎀
Qwerty .
11 отзывов
Апайларға рақмет, өте жақсы білім береді.Би үйірмесі де бар, келіп қатысыныздар! Всем советую! Алия, Аягөз, Аида,Зарина апайларға рақмет!
Лаури Сейдахметова
3 отзыва
Менің қызым барады ағылшынға. Өте кушті оқытады. Апайларының қадағалауына ризамыз.
ДА
Дарига Амирова
2 отзыва
Білімі күшті. Балаларынызды осы курсқа беріңіздер. Кеңес беремін. Жауапкершілік мол
MB
Moldir Bekkusova
8 отзывов
Өте жақсы курс қызым жақсы көріп қалмай қатысады. Көркем сурет салу мен ағылшын сабақтарына қатысады. Ұстаздарыда өте тамаша, білімді жақсы үйретеді. 3 жыл болды қатысып келеді жәнеде тегін үйірмелері.
Kausar 🤍
6 отзывов
Өте керемет білім орталығы👍🏻👍🏻
AR
Aidana Rakhymbaeva
5 отзывов
Менің балам осы орталыққа барады. Уже 2 жыл нәтиже өте керемет.
АН
Алия Наримбетова
9 отзывов
Мои дети ходят на кружки англ.яз и худож. Нам нравится, учителя грамотные, ответственные. Рядом с домом, бесплатно, что еще нужно для счастья?!Спасибо за ваш бесценный труд!
М
Меруерт
1 отзыв
Өте керемет білім және өнер орталығы.менің қызым қатысады .мен осындай апайлары барына және осы білім орталығын таңдағанымызға қуаныштымын
Гл
Городская легенда
3 отзыва
Керемет білікті мамандар🙏🏻 қыздарым қатысады өте істеріне жауапты жетістіктері көп дамыту орталығы өзімнің көңілім толады🥰 Алла істеріңізге береке берсін бұданда үздік шәкірт тәрбиелеп биік белестерге жете беріңіздер сәттілік! Алия ханым өз ісінің шебері жауапты кісі😘 осындай басқарып отырған басшымен шәкірттері бақытты❤️
НС
Нуржан Сатенова
3 отзыва
Мамандары білімді, жан жақты, жауапты сол жағы өзіме қатты ұнайды. Табысты болыңыздар.
АТ
Актолкын Турбекова
3 отзыва
Әлия апай бастаған ұжым мыкты екі қызым қатысты марапаттары да жетерлік 👍
Бейбитгул Мырзахметова
Керемет білім беру орталығы😍
Дуйсенбаева Гулмира
1 отзыв
Мықты орталық.Балаларым 1жылдан бері барады.
МК
Маржан Кенжеева
11 отзывов
Керемет орталық қатысып жүргенімізге 2 жылдан асты, ұстаздары мықты, жауапкершіліктері жоғары деңгейде! Балаларымды осы орталыққа бергеніме өкінбеймін ! Дами беріңіздер 👍❤️
НК
Нургул Калубай
2 отзыва
Өте жақсы орталық.ұстазды да жақсы.менің қызым мен ұлым қуана қуана барып жүр💐👍🥰
Айсулу Сералиева
4 отзыва
Бізге өте ұнайды. Мұғалімдері жауапкершілік пен карайды.
AN
Aksaule Nariman