Тумар
Создаём праздники любого формата в банкетных залах на 250 человек
Позвонить
ZS
Zhanar Suleimenova
Керемет ресторан. Тамактары дамди екен. Мероприятия прошла на высшем уровне. Нам очень понравилось. Благодарим вас, за прекрасный вечер! 🥰🥰🥰👏👏👏
СЭ
Сапахова Эльвира
Рахмет ужымга керемет кешти сиздердин аркаларынызда откизип алдык
МШ
Молдир Шуланбекова
Кому как мне очень понравилась! Спасибо поварам и администратция очень вежливые.
Ерс .
Тағамдары жақсы маған ұнады, істеріне береке берсін🤲🏼
RO
Ramazan Omirzak
Осы жер зор екен барлық қызметтер музыканттар бәрі зор екен
Esimkhan Nurali
Керемет жер
Omirzhan O
Өте жақсы жер екен
НҚ
Нурлан Қалымбетов
Осы жерде туган кунімді істеген едім оте жақсы тагам мәзілері музиканттары офицант тары оте жақсы екен рахмет 👍
ҚС
Қуаныш Сулейменов
Осы жерде анамыздын туган кунин откиздик ас мазирлери оте кушти! Супер тамада музыкант даяршылары
Асаль Имамходжаева
Ужасное заведение. Заказали банкет, на человека 10 000тг. Столы пустые, одна курица, фрукты - дешёвые яблоки...салаты размазаны на тарелках. Экономили на всём!!!Администратор и повар в одном лице. Не рекомендую!
БД
Балжан Джорашева
Приятная атмосфера кухня классная все понравилось и отличный персонал обслуживания
ЗЖ
Зарина Жунисова
Лестницы не удобные
Ержан Аккулиев
Өте жақсы ресторан! Тамақтары өте дәмді, ресторан іші таза, кең! Даяршы жігіттерге үлкен рахмет. Бағасы өте тиімді, пейілі кең адам ашқан екен ресторанды! Тағы келеміз
Aisulu Khaldarova
Өте керемет жер екен, бүгінгі палау өте дәмді шығыпты. Ниеттеріңіз қабыл болсын, Алла разы болсын🫂🥹😍
D🤍
Danchik 🤍
Приятно удивилась сервису и вкусу блюд,и главное везде очень чисто.Целую руки поварам😍😍🤤🤤🤤
ГА
Гульфариза Асылбекова
классный ресторан очень веусно👍
Nuk SERVISE
Вкусная еда очень хорошо обслуживает
Акмарал Ташпулатова
Хороший ресторан, очень понравился, все принесли быстро и со вкусом, вежливый персонал, не пожалела что выбрала этот ресторан, 👍🏻👍🏻👍🏻, будем приходит еще
Еркенже Сарсен
Дамды
AO
Ayazhan Omarova
👍👍👍👍👍👍
Aizhamal Arysbekova
Кеше достарымызбен Гәп өткіздік, өте керемет тамақтары дәмді, Асель қызға үлкен рахмет. 🥰👍
Дана Майпасова
Очень уютное место,кухня вообще топ 😍 Мне понравилось 🥰🤗👍🏻
MD
M D
Классный ресторан!
Анастасия Исаева
Уютное местечко, хорошая кухня, качественное обслуживание
Аяла 👾
Оте керемет
АЕ
Алтынай Ерман
Очень классное место 👍👍👍
Бекбол Абилкасым
Моя огромная благодарность ресторану, который в очередной раз не разочаровал меня! Уровень обслуживания – европейский, что проявляется в каждой мелочи интерьера, сервировке, поведении персонала. Интерьер стильный, можно посидеть и вдвоем, и отпраздновать семейное торжество. Причем, места достаточно, чтобы не мешать друг другу.
Meruert Omarova
Тамаша жер. Іші өте әдемі. Ішкі атмосферасы👍. Салаттары, тамақтары дәмді, мол етіп салады. Бағасы да қалтаға қонымды. Клиентке жылы жүзбен жақсы көңіл бөледі. Админ Асылғанжа көп-көп рақмет, жүзі жылы, өзі өте сыпайы. Даяшылары да тәрбиелі, жымиып қалған қыз-жігіттер. Тапсырысыңды екі етпей тез жеткізеді. 40 жас юбилейімізді өткіздік, жоғары деңгейде керемет өтті. Қонақтарымыз риза, өзіміз воопще🤩🤪. Кез келген жиыныңызды, отырысыңызды өткізе аласыз, тамаша жер. Кеңес беремін.
Молдир Бакыткызы
Мы очень довольны и обязательно вернемся для следующих мероприятий. Рекомендуем всем, кто ищет идеальное место для банкета или важного события!😍😍😍
A.
Am1rbek .
Қаладағы номер 1 ресторан администратор официанттары оте сыпайы ары енбеккор рахмет Тумар
BT
Badon Tolep
Админ Асылжанга Рахмет!!!
E,
Era ,
Өте керемет жер екен келуге совет етем , кухня караоке барит жаксы екен маған унады
amnkm erqlvm
куштыы жеерр🥰🥰
Saule Anarbaeva
17.01.2025г сырға салуым осында өтті.Үлкен алғысымды білдіремін😍❤️
RA
Ruslan Ashirov
Өте жақсы заведение,Тағамдары өте дәмді, керемет акустика.
ББ
Бакдаулет Бекболат
Кухня просто бомба....!!!
Акжаркын Абишова
Асылжан,рахмет кухня прям куштіі, сізге сенгенімізге еш окінбейміз! Улкен рахмет!
Gabit Zhan
Жаксы Адемы жер! Менгерушы Асылжан, аспазшы Индира апшеге Рахмет! Келиниздер, окинбейсыздер! 🥰😋😋😋
NA
Nazerke Auelbek
Атмосфера прям шикарно,всем спасибо!
Асель Курумбаева
Супер место ,кухня отменная !
ТК
Торгын Кулымбетова
Супер место. Асылжан ерекше Рахмет. Индира апшеге де Рахмет
SK
Samat Kurmanali
Асылжан, спасибо вам огромные’ Атмосфера классная! Караоке очень приятно!
Indira Sadubaeva
Асылжан,спасибо большое.’